Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (502. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

2015 kanal listesi ne zaman açıklanacak. Yahu içeriği iyi kanallar gelmeli böyle beş para etmez bir platform. Ayrıca sinema kanalları nedir öyle ayda 2-3 film var izlenebilecek.

dsmart dergini aralık sayısında açıklanır
    geçen sene sinema kanalları duyurulmuştu.
  • Arkadaşlar akşam saatlerinde kanal d hd sd yayına döndü bende aynı problemi yaşayan varmı ve ne yapmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: striderofmiddleearth

Arkadaşlar akşam saatlerinde kanal d hd sd yayına döndü bende aynı problemi yaşayan varmı ve ne yapmam gerek?

Sorun halen devam ediyor mu? Gece Beyaz Show'a bir ara baktım her şey normaldi.

Not: Ben modül abonesiyim

• Evet hocam tüm hd kanallar var star kanal d ve samanyolu sd tekrar mı ayarlamak gerek acaba kanalları?

• quote:

Evet hocam tüm hd kanallar var star kanal d ve samanyolu sd tekrar mı ayarlamak gerek acaba kanalları?

Hocam size ilk aklıma gelen öneri; müşteri hizmetlerini arayıp, sinyal yenilemesi talep edin.

Normalde Türksat 4A'ya göre kanal ayarlaması yaptıysanız tekrardan eski kanalları silip yeniden TP girmeyi deneyin.

Ben DSmart modülü Samsung televizyonumun arkaasındaki porta takıp kullanıyorum ve Samsung TV'lerde yayın seçeneklerinde DSmart için bütün kanallar dizilmiş bir halde. Buraya girip otomatik ayarlama yapınca kanallar kendiliğinden çıkıyor.

Türksat 4A için yeniden TP girebilir misiniz? Tabii eski yüklenmiş kanalları silerek.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim müşteri hizmetlerini aradım telden hallettiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striderofmiddleearth -- 15 Kasım 2014; 11:49:04 >
  • quote:

Teşekkür eserim müşteri hizmetlerini aradım telden hallettiler..

Geçmiş olsun, nasıl hallettiler? Sinyal mi tazelediler?
  • Evet cihazı kapatıp bekleyin dedi 2 dk sonra açın dedi baktım tmm

• Arkadaslar iyi hafta sonlari.

D-Smart bayiisi olan bir arkadasimla dun yaptigim gorusmede, Merkezin bayiiler ile yaptigi bir toplantida yeni kararlar alindigini soyledi. Oncelikle goldmaster vs gibi eski cihazlarin performans acisindan dusuk seviyede kaldigi icin musteri memnuniyeti aciklamasiyla degistirilebilecegini soylemisler bayiilere.

Eurosport kanaliyla ilgili bayiilerin cok fazla talep aldigini fakat merkezden yakin zamanda bir gelisme olmayacagi soylenmis.

Natgeo kanallari ile ilgili su an bir gelisme yok. Konusu bile gecmemis.

Super lig yayini bu sene icin kesin yok. Seneye ise yayin hakkinin alinacagina kesin gozuyle bakiliyor. Maili kendi gozumle gordum.

Eski uydu cihazlarina sahip olan arkadaslar bayii'lere gidip bu secenegi sorabilirler. Eger bayii sorun cikarirsa ise diger bayiilerin bu sekilde bir uygulama yaptigini soyleyebilirsiniz. Onceden isteyen bayiiler, cihazlari arizali gosterip degisim yapiyorlardi. Fakat buna gerek duymadan bu degisimin onu acilmis gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet60 -- 15 Kasım 2014; 12:05:02 >
  • quote:

Evet cihazı kapatıp bekleyin dedi 2 dk sonra açın dedi baktım tmm

Tam tahmin ettiğim gibi.

Aklınızda olsun bu sinyal tazelemeyi kendinizde yapabilirsiniz. On-line işlemlere giriş yapın ve oradan eğer yanlış hatırlamıyorsam "sinyal tazele" diye bir buton olacaktı.
  • mehmet60 kullanıcısına yanıt
    Ne verimli toplantıymış çok sevindirdin.o yok bu yok.bu dsmart ne yapıyor allah aşkına.alın size yeni uydu verelim sevininmi diycek.yenisinden ne hayır gelirki zaten.boş işler.millet ihaleye girip kanalları çatır çutur bünyesine alıyo bunlarda bakıyo.ligtv muhabbetide ligtvnin yayını platformlarla paylaşması mevzusu.o yüzden dsmartta sebeplenir.yoksa hiç bi esprisi kalmadı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet60

Arkadaslar iyi hafta sonlari. Bir D-Smart bayiisi olan arkadasimla dun yaptigim gorusmede, bayiilerle yapilan bir toplantida yeni kararlar alindigini soyledi. Oncelikle goldmaster vs gibi eski cihazlarin performans acisindan dusuk seviyede kaldigi icin musteri memnuniyeti aciklamasiyla degistirilebilecegini soylemisler bayiilere.

Eurosport kanaliyla ilgili bayiilerin cok fazla talep aldigini fakat merkezden yakin zamanda bir gelisme olmayacagi soylenmis.

Natgeo kanallari ile ilgili su an bir gelisme yok.

Super lig yayini bu sene icin kesin yok. Seneye ise yayin hakkinin alinacagina kesin gozuyle bakiliyor. Maili kendi gozumle gordum.

Eski uydu cihazlarina sahip olan arkadaslar bayii'lere gidip bu secenegi sorabilirler. Eger bayii sorun cikarirsa ise diger bayiilerin bu sekilde bir uygulama yaptigini soyleyebilirsiniz.

Hocam eski uydu cihazları ömür boyu DSmart aboneliği demek. Bende bir tane mevcut ve sürekli beni arayıp çok cazip tekliflerle değişmemi istiyorlar ama değişimden sonra ömür boyu aboneliğim kalkıyor. Bu nedenle değişmeyi düşünmüyorum.

Zaten eski uydu alıcısı arka odalardan birinde duruyor yani çok seyredilmiyor ama aylık ücret vs de yok. Niye değişeyim ki?

Her gün Tv seyrettiğim yerde zaten ayrıca bir DSmart modül aboneliğim var ve çokta memnunum. Ayda 28.-TL.
    Seneye DT aboneliğimi yenilemeyi düşünmüyorum. Senede 2-3 maç için değmez. DT'nin filmleri DSmart'ınkinden daha kötü üstelik DT'ün sinema kanalı abonesiyim.

İnşallah dediğiniz gibi DSmart maç yayınlarını seneye alır bizde çift porttan yayın izlemeyi keseriz. Selamlar.
  • Rekabet Kurumu'ndan devrim gibi karar

Kurul, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonu için Digitürk'e 'İhalesiz olarak yayın hakları satılırsa diğer operatörlere de maçları yayınlama zorunluluğu getirdi.

Bilindiği gibi TFF ile Süper Lig'in yayıncısı Digitürk'ün sözleşmesi 2014-2015 sezonu sonunda sona eriyordu. Ancak TFF ve Digitürk kendi aralarında 2015-16 ve 2016-17 sezonlarını da kapsayan ihalesiz bir uzatma anlaşması imzaladı. Ve onay için Rekabet kurumuna başvurdu.

Rekabet Kurumu bu sözleşmeyi onayladı. Ama bir de olmazsa olmaz şart koydu. Digitürk’e "2015-16 ve 2016-17 sezonları için Süper Lig’i Rakip platformlara da alt lisanslama yöntemi ile vereceksin" dedi.

Bu şu anlama geliyor; Digitürk Rekabet Kurumu’nun onaylayacağı bir tarife ile tüm düğer platformlara artık Süper Lig’deki maçların yayın iznini vermek zorunda. Artık Süper Lig maçları her paralı platformdan yayınlanabilecek.

Eğer Digitürk bu anlaşmaya 'hayır' der ve uygulamazsa Rekabet Kurumu 2 yıllık uzatmayı iptal edeceği gibi ana sözleşme üzerinden ceza verebilecek veya ihale açılması için TFF'ye şart koşacak.

Digitürk anlaşmaya uyduğu takdirde D-Smart, Teledünya, Tivibu ve Turkcell TV. üzerinden de maçlar izlenebilecek.

DIGITURK YAYINLAR İÇİN KAPI ARALADI
    Rekabet Kurumu'nun bugün yaptığı açıklama sonrasında konu hakkında bir yazılı açıklamada Digitürk'ten geldi. Kurum, "Süper Lig yayınlarından oluşan sorumluluk ve yüksek maliyeti diğer yayın platformları ile paylaşmayı her zaman arzu ettik" derken bunun 'uygun ticari şartlar teklif edildiği' takdirde gerçekleşeceğini de belirtti.

Digitürk tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Rekabet Kurulu'nun Süper Lig yayın haklarının uzatılmasıyla ilgili gerekçeli kararında, uygun ticari şartlar teklif edildiği takdirde yayının diğer platformlarla paylaşılacağı belirtilmektedir. Bu karar Digiturk'ün tam da arzuladığı bir yöntemi tarif etmektedir. Bu nedenledir ki geçtiğimiz yıllarda kısmi alt lisanslama sürekli yapılagelmiş ancak yayın haklarının bütününün alt lisanslaması konusunda ne yazık ki hiçbir yayın platformu eşit ve hakkaniyetli bir ticari teklifi sunamamıştır. Süper Lig yayınlarından oluşan sorumluluk ve yüksek maliyeti diğer yayın platformları ile paylaşmayı her zaman arzu ettik. Ancak, spekülatif amaçlarla yapılan yaklaşımları kabul etmemiz mümkün görünmemektedir. 2017 yılı Haziran ayına kadar devam edecek yayın sözleşmemizin son iki yılı için alt lisanslama söz konusu olmasına rağmen ciddi tekliflere bu sezonun kalan maçları ve önümüzdeki sezon için de açık olduğumuzu bu vesileyle kamuoyuna ve yayın platformlarına duyurmak isteriz. 13 yıldır Süper Lig maçlarını istikrarlı ve tutarlı şekilde yayınlamakta olan Digiturk önümüzdeki yıllarda da Türk futboluna hizmet vermeye devam edecektir."
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Biz tüketiciler için çok güzel haberler bunlar.

• Dsmarttan aradılar 1 yıl taahhüt aylık 15 lira tüm kanallar açık HD kanallar dahil. Mega paketmis ismi. Kabul etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Dsmarttan aradılar 1 yıl taahhüt aylık 15 lira tüm kanallar açık HD kanallar dahil. Mega paketmis ismi. Kabul etmedim.

15tl hd full paket iyi değilmi?

• mehmet60 kullanıcısına yanıt
    Mükemmel gelişme bunlar helal olsun. Devrim gibi kararlar.

• Arkadaslar ben sadece bilgilendirme amacli yazmistim. Yani herhangi bir bayiilik durumum ya da d-smart ile iliskim yok. Arkadasimla olan sohbetimin detaylarini paylastim. Yaklasik 3 aydir D-Smart abonesiyim ve ben de sizlerle ayni sikayetlerde bulunuyorum.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Bakalım tarife nasıl olucak.digitürkün kendi tarifesinden daha az olmıycağı şüphesiz

• Dsmart modül abonesiyim.

Bloomberg ve HaberTürk'te naklen maç yayını varken şifreli yayın yapıyor. Saçmalık bu

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.