Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (504. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen ay tvbu hediye idi. almadım bu yüzden :) digi var. dsmart var. Blue ray var koyacak yer yoktu:)
  • Nat geo kanalı 12245 H 27500 5/6 frekansında test amaçlı eklendi

• Oo natlar geliyo ha.gelsin bakalım.o kadar kayıp verince bunları almak farz oldu tabi.formula haklarından bi haber varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper ligi almazlarsa haziran ayı gibi iptal ederim. Allah' tan taahhüt bitince uzatmamıştım.
  • Merhabalar,

DSmart Cam Modül abonesiyim. Modülü Samsung F serisi TV'de kullanırken Dsmart kanalları otomatik çıkıyor. Aynı modülü başka bir odada uydu alıcı ile kullanıyorum ama burada MovieSmart GOLD 2 kanalını bulamıyorum.

MovieSmart GOLD 2'nin frekansını bilen var mı acaba? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 26 Kasım 2014; 23:36:07 >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Öyle bir kanal yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: andree03

Öyle bir kanal yok.

Hocam olmasa sormam.

Samsung F serisi televizyonumda DSmart kanalları otomatik çıkıyor. Orada GOLD 2 sinema kanalı mevcut ama dediğiniz gibi DSmart'ın kendi sitesinde dahil bu kanaldan söz edilmiyor.

Vakit bulursam modülü Samsung TV'ye takıp GOLD 2 'nin resmini çekebilirim.

Not: Bu kanalda GOLD'un tekrarı filmleri veriyor. MovieSmart Premium ve MovieSmart Premium 2 gibi bir kanal
    Movie gold var benim listede.2 si yok bunun

Öyle bir kanal bende de yok
  • Hadi dsmarttan ciktik diyelim nereye gitcez tvbu da hic cazip gelmiyor ayrica ispanya ligini de burda birakiyoruz

• Hata yapmışım, kusura bakmayın. Kanalları karıştırmışım.

@andree03
    @mobilephone
    @okanreyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 27 Kasım 2014; 9:51:21 >
  • Ocakta üyeliğim bitiyodu kucağıma gel bakalım dsmart kafana göre sinema tvlere eurosportlara yeşilçam x lere basketbol avrupa şampiyonası ve şpl uefa maçlarınıda kaybettin locaları kapattın 28tl lik mega hd paketime ne kadar teklif edicen bakalım nat geo falanda kurtarmaz seni bu böyle biline

• quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

Ocakta üyeliğim bitiyodu kucağıma gel bakalım dsmart kafana göre sinema tvlere eurosportlara yeşilçam x lere basketbol avrupa şampiyonası ve şpl uefa maçlarınıda kaybettin locaları kapattın 28tl lik mega hd paketime ne kadar teklif edicen bakalım nat geo falanda kurtarmaz seni bu böyle biline

+1

Benden de en fazla ayda 10.-TL çalışır (mega paket, cam modül)

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

Ocakta üyeliğim bitiyodu kucağıma gel bakalım dsmart kafana göre sinema tvlere eurosportlara yeşilçam x lere basketbol avrupa şampiyonası ve şpl uefa maçlarınıda kaybettin locaları kapattın 28tl lik mega hd paketime ne kadar teklif edicen bakalım nat geo falanda kurtarmaz seni bu böyle biline

+1

Benden de en fazla ayda 10.-TL çalışır (mega paket, cam modül)

Aynen 10-15tl yeterli oda hd kanallar ve belgeseller adına

• 6 ocak ta üyelik bitiyorda.bu dsmartın iptal faxı göndermek için belli bi zamanı var mı?digiturk te ayın 3 den sonra tam ay parası alıyordu.dsmartta ki bu tarih ne?
  • Eurosportlar
    Euroleague
    NBA
    CL ve UEFA ligi
    gitti bu sene

Bundesliga yi eurosport verecekmiş
    Bari eurosport 1-2 hd gelse

• two_face kullanıcısına yanıt
    tarih konusunu net bilmiyorum ama o fax numarası sürekli meşgul gönderememiştim ben defalarca denememe rağmen. ayrıca hem dilekçe hem de kimlik fotokopisi (ne alakaysa) istiyor fax olarak. hemen btk.ya şikayet oluşturdum ertesi gün aradılar tamam iptal ettik göndermenize gerek yok. telefonla üyelik alıyorlarsa telefonda iptal de almak zorundalar fax olayını dayatamazlar bu konuda ceza yemelerine rağmen halen istiyorlarsa artık ne diyeyim
  • Merhaba 9 aralıkta sözleşmem bitiyor şimdi aramam gerekmi yoksa otomatik kapanırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: yasink01

Merhaba 9 aralıkta sözleşmem bitiyor şimdi aramam gerekmi yoksa otomatik kapanırmı

Siz müracaatta bulunana kadar kapatmıyorlar. Kapatma niyetiniz varsa kendiniz müracaat etmelisiniz. Benimkini kendileri otomatik yenilemişler.
    Hocam bugün arasam erken olmaz dimi

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.