Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (505. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasink01

Hocam bugün arasam erken olmaz dimi

Kapatmakta kesin kararlıysanız müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirin. Sözleşmenin bittiği tarihte kapatsınlar ki sonrasında ekstra ücret ödemek durumunda kalmayın.
  • Teşekkürler hocam yani basket gitti futbol gitti zaten hd yayınlar ücretsiz ne gerek var artık d smart a dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasink01

Teşekkürler hocam yani basket gitti futbol gitti zaten hd yayınlar ücretsiz ne gerek var artık d smart a dimi

Bende sizin gibi düşünüyorum. Abonelik devam edecekse bile bu fiyattan olmaz.

Mega pakete 28.-TL/Ay ödüyorum. Bu kayıplardan sonra daha makul (10-15.-TL) bir fiyat olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Hayırlı olsun darısı eurosport kanalarının başına
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun ama ben frekansı tarrattığımda gelmiyor isimsiz kanal filan
  • Nat Geoiçin sadece people kanalı mı gelecek ? Yoksa diğeleri de var mı örneğin "Nat Geo Wild" kesin olmalı bence.
  • Bu kanal kaçta çıkıyor d smartta arkadaşlar kanalın gelmesi için arama vs yaptınız mı

• Arkadaşlar Sd paketten HD geçicem. Tv yeni sipariş verdim ama geldiğinde hazır olsun istiyorum.
    D-smart'ta hd pakete geçsem, getirdikleri uydu alıcı scart girişi destekler mi SD televizyona takabilir mi servis ? Eğer olursa bizimkiler kanal geçişi hızlı olsun istiyorlar, servisten belli bir model uydu alıcısı rica edebiliyor muyuz ? Mention yada pm gönderirseniz sevinirim.
  • voqka35 kullanıcısına yanıt
    Tabi scartlada bağlayabilirsin sıkıntı olmaz ama elle normal hd olmayan frekansları eklemen lazım şimdilik.çünkü hd kanal görüntüsü gelmez o tvlere.uydu seçme şansı pek yok ellerinde ne varsa onu getiriyolar ama yinede kanal geçişleri fena değil.çok hızlısını zaten bulamazsın neticede hd kanal biraz beklemek gerekiyo

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler, servis ücret alacak mı acaba değişime geldiklerinde bilgin var mı bu konu hakkında ? 11 Tl fatura ödüyorum şuan Sd pakete acaba HD geçince ne kadar artar.
  • turgay26 kullanıcısına yanıt
    2 kanal gelecek hocam Wild ve People.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voqka35

Arkadaşlar Sd paketten HD geçicem. Tv yeni sipariş verdim ama geldiğinde hazır olsun istiyorum.
    D-smart'ta hd pakete geçsem, getirdikleri uydu alıcı scart girişi destekler mi SD televizyona takabilir mi servis ? Eğer olursa bizimkiler kanal geçişi hızlı olsun istiyorlar, servisten belli bir model uydu alıcısı rica edebiliyor muyuz ? Mention yada pm gönderirseniz sevinirim.

Niye scart bağlantı yapıyorsunuz?

HD yayın izleyecekseniz HDMI bağlantı gerekir.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hd tv daha gelmedi de ondan kargoda ama yetişcek gibi gerek kalmadı scart olayına sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

kaynak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Evet, kaynak nedir? Açıklayabilir misiniz? Ayrıca geliş tarihleri nedir?
  • aralık ayında hangi filmler geliyor bir robocop'u biliyorum 28 aralıkta
  • aralık ayının filmlerini bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroes82

aralık ayında hangi filmler geliyor bir robocop'u biliyorum 28 aralıkta

ms premiumda tanıtımları çıkıyor.
  • Trtspor hd pazartesi yayına başlıyor. Kaynak şuanda trt haberdeki bayern maçında açıklandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.