Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (503. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer forumlarda TRTSPOR HD kanalının 1 aralıkta geleceği söyleniyor...

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 18 Kasım 2014; 22:14:42 >
  • [bscfp=]Şampiyonlar ligi gitmiş diyolar.ttnet almış

Buradan anlaşılan d-smart ya digiyi alacak yada batacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 21 Kasım 2014; 11:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

[bscfp=]Şampiyonlar ligi gitmiş diyolar.ttnet almış

Buradan anlaşılan d-smart ya digiyi alacak yada batacak

Vaybeee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Dsmarttan aradılar 1 yıl taahhüt aylık 15 lira tüm kanallar açık HD kanallar dahil. Mega paketmis ismi. Kabul etmedim.

Şahane fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Dsmarttan aradılar 1 yıl taahhüt aylık 15 lira tüm kanallar açık HD kanallar dahil. Mega paketmis ismi. Kabul etmedim.

Şahane fiyat.

Bencede şahane fiyat.

Neden kabul etmediniz anlayamadım grçekten? Aynı pakete 4 yıldır aboneyim ve 28.-TL/Ay ödüyorum.
  • bana da süper pakete 20 TL teklif ettiler kabul ettim...futbolla alakam yok ...bence burada bazı arkadaşlar pek te doğruyu söylemiyorlar...
  • Arkadaslar dsmart yeni kanallari ne zaman aciklar aceba yılbaşı yaklasiyor.Gecen yil ne zaman aciklamislardi.Bu yil supriz yapip guzel kanallar getirse bombayi patlatsa iyi olacak cok kan kaybetti yoksa....

• lightjedi80x L kullanıcısına yanıt
    Ne kanal gelicek allah aşkına ellerinde kanal kalmadı zaten durmadan kayıp.ne gelebilirki artık dsmart yalan oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Arkadaslar dsmart yeni kanallari ne zaman aciklar aceba yılbaşı yaklasiyor.Gecen yil ne zaman aciklamislardi.Bu yil supriz yapip guzel kanallar getirse bombayi patlatsa iyi olacak cok kan kaybetti yoksa....

Aralık ayının ilk iki haftasında açıklanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Ne kanal gelicek allah aşkına ellerinde kanal kalmadı zaten durmadan kayıp.ne gelebilirki artık dsmart yalan oldu

Hem DT hemde DS kullanan biri olarak DS'nin hem fiyat hem kanal çeşitliliği olarak DT'ten daha iyi olduğunu şahsım adına söyleyebilirim.

Üstelik DT IQ Plus kutusunu kullanmama rağmen DT'ün bayat filmlerden bıktım. Ayda 1 bilemedin 2 filmi portaldan seyrediyorum ama DS'nin sinema kanalları daha güzel.

Seneye DT aboneliğimi gözden geçireceğim. Berbat bir futbol ligini seyretmek için verdiğim paraya yazık. İyi bir futbol izleyicisi olmama rağmen senede seyrettiğim maç sayısı 10'u geçmez.
  • Valla su nba olayi ve ardindan da sampiyonlar ligini ttnetin aldigi iddiasi beni iyice dsmarttan soguttu boyle olursa yazin kesin kapatirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Dsmartın tek iyi özelliği filmleri zaten.birsürü kanalı var.o konuda hakkını yiyemem ama başka numarası kalmadı.belgesel olsun spor olsun bitti yani.sadece sinema paketi alınarak izlenebilir.bu saatten sonra yeni kanal falan geliceğini sanmam iyice saldılar ipleri 5 10 liraya okey diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Dsmartın tek iyi özelliği filmleri zaten.birsürü kanalı var.o konuda hakkını yiyemem ama başka numarası kalmadı.belgesel olsun spor olsun bitti yani.sadece sinema paketi alınarak izlenebilir.bu saatten sonra yeni kanal falan geliceğini sanmam iyice saldılar ipleri 5 10 liraya okey diyolar

Dsmart'ı karşılaştırabileceğim tek platform DT ve ona karşı bence bariz üstün.

• Hadi geçmiş olsun. Bakalım şimdi ne olacak.!!

quote:

TTNET, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın aldığını KAP'a açıkladı.

Türk Telekom'dan KAP'a yapılan bildirim şöyle;

"Bağlı ortaklığımız TTNET A.Ş. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın almıştır. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacaktır. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varılmıştır."
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    önce eurosport sonra euroleague şimdi de şampiyonlar ligi. eurosport gidince iptal ettirmiştim müşteri hizmetleri ama yerine 2 sinema kanalı ekledik demişti :) yeni yılda eurosport gelirse tekrar üye olurum diyordum ama bu haliyle 10 lira bile çok d'smart.a artık
  • nba ve şampiyonlar ligi büyük kayıp. bari nickledeon, history gibi kanalları alıp sci-fi türü dizi veya film kanalları açsa.
  • Benim dsmartta en hoşuma giden programdı "şampiyonlar ligi gol gol" ve "NBA"

Benim ilgilimi çeken bir tek la liga kaldı bunun içinde her ay 26 tl veremem herhalde şimdi olmasa da gelişmelere göre nisan-mayısta kesin kapatırım.
  • ayda 25 liraya full paket tivibu alınabilir. Bende 24 mb internet var. Heralde seneye tivibuya geçerim. Martta bitiyor tahahhüt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 26 Kasım 2014; 13:51:24 >
  • Bugüne kadar ayda 28.-TL/ay ödüyordum. Bu haberden sonra ayda en fazla 10.-TL öderim.

Ayrıca ev decoderden geçilmez olacak
  • dsmartın artık mecbur birseyler yaması lazım bu giiş iyiye giiş değil
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.