Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
95
Favori
1.692.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepimizin başısağolsun
    sizlerden bir istiramım olacak şimdiden teşekkür ederim
    ilk önce bir TÜRK olarak daha sonra bir güngörenli olarak
    arkadaşlar terörü lanetlemek için yarınadan itibaren bütün araçlara siyah kurdela takalım
  • SONRADAN TAKTIRDIĞIM CENMAX ALARMA TAKTIRDIM.4 TERMİKLİ MEMNUNUM.CAMLARN HEPSİNİ BİRDEN KALDIRMIYOR.ÖN SOL SAĞ.ARKA SOL SAĞ.
  • Bu ne davasıdır.İnandığınız dava 3 yaşındaki bebeği katledilmesine nasıl izin verir?Ne biçim insanlıkdır bu.Saatlerce ağladım o anaların babaların feryadına.Yazık değilmi Güzelim TÜRKİYE mizin geleceğine çocuklarımızın geleceğine.
    2008 doblo premıo nun eylelemine destek veriyorum.Vefat eden kardeşlerimize Allah dan rahmet yakınlarına ve tüm ulusumuza sabır diliyorum.Gün birleşme günüdür SAYGILAR.............
    quote:

Orjinalden alıntı: 2008 doblo premıo

arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar
    hepimizin başısağolsun
    arkadaşlar terörü lanetlemek için yarınadan itibaren bütün araçlara siyah kurdela takalım

• quote:

Orjinalden alıntı: 2008 doblo premıo

arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar
    hepimizin başısağolsun

Allah onlara ve onları destekleyenlere lanet yağdırsın,milletimizin başı sağolsun
  • Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,Allah tekrarını nasip etsin.
  • Tatilciler nasılsınız,uğramadığınıza göre keyifler iyi herhalde,Allah bozmasın,bu arada kimsinsen3535 aracı teslim aldın mı?Aldın da araçtan mı inemiyorsun
  • Hocam,cuma günü trafik işlemlerini başlattık.Allah kısmet ederse pazartesi veya salı günü işlemler bitecek.herkes arabasını 2009 model olması için ağustosu beklemiş,bu nedenle yığılma var trafikte.Dediğimiz gibi Allah hayırlı zamanda nasip etsin aynı zamanda cümlesini kazadan beladan korusun.
    Bu arada adım alp herkese SELAMLAR..........

Arkadaşlar arabadaki paspaslar halı.Ne dersiniz kauçuklarmı daha iyi yoksa halımı?yardımlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum.İsteğe bağlı değiştirebiliyormuyuz?SELAMLAR........

Aynı zamanda Kasko olayınıda halletim şükür,790 ytl full poliçe 10 a böldürdüm.Aslında yaptırmayacaktım ama büyüklerim mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi.Bizde uyduk.SELAMLAR...........
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Tatilciler nasılsınız,uğramadığınıza göre keyifler iyi herhalde,Allah bozmasın,bu arada kimsinsen3535 aracı teslim aldın mı?Aldın da araçtan mı inemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 3 Ağustos 2008; 0:07:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Hocam,cuma günü trafik işlemlerini başlattık.Allah kısmet ederse pazartesi veya salı günü işlemler bitecek.herkes arabasını 2009 model olması için ağustosu beklemiş,bu nedenle yığılma var trafikte.Dediğimiz gibi Allah hayırlı zamanda nasip etsin aynı zamanda cümlesini kazadan beladan korusun.

Arkadaşlar arabadaki paspaslar halı.Ne dersiniz kauçuklarmı daha iyi yoksa halımı?yardımlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum.İsteğe bağlı değiştirebiliyormuyuz?SELAMLAR........

Aynı zamanda Kasko olayınıda halletim şükür,790 ytl full poliçe 10 a böldürdüm.Aslında yaptırmayacaktım ama büyüklerim mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi.Bizde uyduk.SELAMLAR...........
    quote:

Tatilciler nasılsınız,uğramadığınıza göre keyifler iyi herhalde,Allah bozmasın,bu arada kimsinsen3535 aracı teslim aldın mı?Aldın da araçtan mı inemiyorsun

Tekrar hayırlı olsun,bu arada memnun oldum Alp bende Murat.Paspas konusuna gelince halı paspas güzel duruyor ama çok çabuk toz kalkıyor,pek tavsiye etmem kauçuk daha iyi ve kışın temizlemesi daha kolay.Kasko işini çok iyi yapmışsın.Bir an önce aracına kavuşman temennisiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 3 Ağustos 2008; 0:26:39 >

• Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız??
    Araç özellikleri imzamda.Daha 5074KM'de.Vw'den(Bora Comfortline 2001) hyundai ye geçen birisi olarak memnuniyetimi belirtmek isterim.Bilhassa yakıt açısından...
  • İyi dileklerin için çok sağol.Bende tanıştığıma memnun oldum.İnanırmısın Murat netin başına geçtiğimde mutlaka senin foruma göz atıyorum.Burada çok sıcak bir hava var.Buda senin sayende sanırım.İnsanlar çamurcu değil ve gereksiz polemik yok.Herkese SELAMLAR............
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Hocam,cuma günü trafik işlemlerini başlattık.Allah kısmet ederse pazartesi veya salı günü işlemler bitecek.herkes arabasını 2009 model olması için ağustosu beklemiş,bu nedenle yığılma var trafikte.Dediğimiz gibi Allah hayırlı zamanda nasip etsin aynı zamanda cümlesini kazadan beladan korusun.

quote:

Tekrar hayırlı olsun,bu arada memnun oldum Alp bende Murat.Paspas konusuna gelince halı paspas güzel duruyor ama çok çabuk toz kalkıyor,pek tavsiye etmem kauçuk daha iyi ve kışın temizlemesi daha kolay.Kasko işini çok iyi yapmışsın.Bir an önce aracına kavuşman temennisiyle

• quote:

Orjinalden alıntı: redblood

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız??
    Araç özellikleri imzamda.Daha 5074KM'de.Vw'den(Bora Comfortline 2001) hyundai ye geçen birisi olarak memnuniyetimi belirtmek isterim.Bilhassa yakıt açısından...

Aramıza hoş geldin arkadaşım,listeye eklendin.Araç rengini de belirtirsen sevinirim.Bol paylaşımlarda bulunman temennisi ile
  • Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

İyi dileklerin için çok sağol.Bende tanıştığıma memnun oldum.İnanırmısın Murat netin başına geçtiğimde mutlaka senin foruma göz atıyorum.Burada çok sıcak bir hava var.Buda senin sayende sanırım.İnsanlar çamurcu değil ve gereksiz polemik yok.Herkese SELAMLAR............

Alp amacımız hiç bir şekilde polemik yaratmak ve ya marka fanatikliği yapmak değil.Burası hepimizin formu ama bu aralar haklısınız sadece benim gibi gözüküyor herşeye ben cevap vermeye çalışıyorum.Ama malum yaz tatil dönemindeyiz tatil döneminin bitmesiyle diğer arkadaşlarımızın da aktif olacağına eminim ve daha hızlı ilerleyen bir konu olabileceğiz.
  • arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler.. mevcut aracımızı değiştirmek istiyorum.. max 20.000 ytl var. kafamda şu an 3 araç mevcut.. kendi bilgilerim doğrultusunda bazı artılarını ve eksilerini yazmak istiyorum.. sizinde özellikle era ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.. araçlar..

1) Fiat Albea 1.3 Multijet: yerli araba, parçaları ucuz, motoru güzel, iç hacmi yeterli.. ancak biraz uyduruk gibi geliyo gözüme.. ne bileyim sanki her an bişey olcakmış gibi, güven vermiyo yani..

2) Seat Cordoba TDI: araba her haliyle çok hoşuma gidiyo, oturaklı, VW kalitesinde, hani derler ya, " ağır araba " imajında.. ama 2. elinin kötü ve parçalarının pahalı oldugunu duydum. oradan biraz soğuyorum.

3) Era 1.4 16V Select: araba genel olarak hoş duruyo, ticari taksinin birine binceksem eğer özellikle era olmasına dikkat ediyorum ki şöförü ile biraz arabadan konuşalım gibisinden. 5 yıllık garantisi beni cezbediyo. konfor falan çok iyi araçta..

dipnot : yeni alınacak araç ile yılda 10.000 km yapmam bile. o yüzden tanıdıklar falan dizele yaklaşma diyo. alacağım araçla, özellikle haftasonları ve haftaiçi bazı akşamlar kullanmak için alıyorum.

şimdi arkadaşlar bu üç arabayı era ile değerlendirmenizi rica edeceğim, belki yeni üyeyim diye sallayabilirsiniz beni ama lütfen yorumlarını esirgemeyin. sonuçta aracımızı alın teri ile alacağız ve kolay harcamak doğru olmaz diye düşünüyorum. biraz devrik cümle kurdum ama forumlarda biraz çömeziz.. bi kusurumuz varsa affola..

• Sevgili İSOLA,Era dan şaşma derim;5 yıllık garantisinden ziyade ekonomik olması,konforlu olması,yedek parçaların ucuz olması vede en önemlisi yakıtta pinti olmasını sıralıyabiliriz.Ama her araçda olduğu gibi 1,6 alırsan ilerde satacağın zaman sana kolaylık sağlar.Çabuk çıkartırsın elinden.Hemde daha kaliteli sürüş sağlar sana özellikle klima açıkken.Ama neticede Allah gönlüne göre versin umarım istediğin arabaya kavuşursun.SELAMLAR..............
    quote:

Orjinalden alıntı: ISOLA

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler.. mevcut aracımızı değiştirmek istiyorum.. max 20.000 ytl var. kafamda şu an 3 araç mevcut.. kendi bilgilerim doğrultusunda bazı artılarını ve eksilerini yazmak istiyorum.. sizinde özellikle era ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.. araçlar..

1) Fiat Albea 1.3 Multijet: yerli araba, parçaları ucuz, motoru güzel, iç hacmi yeterli.. ancak biraz uyduruk gibi geliyo gözüme.. ne bileyim sanki her an bişey olcakmış gibi, güven vermiyo yani..

2) Seat Cordoba TDI: araba her haliyle çok hoşuma gidiyo, oturaklı, VW kalitesinde, hani derler ya, " ağır araba " imajında.. ama 2. elinin kötü ve parçalarının pahalı oldugunu duydum. oradan biraz soğuyorum.

3) Era 1.4 16V Select: araba genel olarak hoş duruyo, ticari taksinin birine binceksem eğer özellikle era olmasına dikkat ediyorum ki şöförü ile biraz arabadan konuşalım gibisinden. 5 yıllık garantisi beni cezbediyo. konfor falan çok iyi araçta..

dipnot : yeni alınacak araç ile yılda 10.000 km yapmam bile. o yüzden tanıdıklar falan dizele yaklaşma diyo. alacağım araçla, özellikle haftasonları ve haftaiçi bazı akşamlar kullanmak için alıyorum.

şimdi arkadaşlar bu üç arabayı era ile değerlendirmenizi rica edeceğim, belki yeni üyeyim diye sallayabilirsiniz beni ama lütfen yorumlarını esirgemeyin. sonuçta aracımızı alın teri ile alacağız ve kolay harcamak doğru olmaz diye düşünüyorum. biraz devrik cümle kurdum ama forumlarda biraz çömeziz.. bi kusurumuz varsa affola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 3 Ağustos 2008; 23:29:21 >

• quote:

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler.. mevcut aracımızı değiştirmek istiyorum.. max 20.000 ytl var. kafamda şu an 3 araç mevcut.. kendi bilgilerim doğrultusunda bazı artılarını ve eksilerini yazmak istiyorum.. sizinde özellikle era ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.. araçlar..

Arkadaşım sana kendimce nacizane fikirlerimi belirteyim; Öncelikle şunu belirteyim uzun zaman opel, daha sonra vw bora ve son olarak da accent era kullanıcısı olarak yardımcı olmaya çalışayım.Fiat son zamanlarda çıkarttığı arabalarla gözümden düştü.Accenti almadan önce linea yı çok yakından inceledim.Okadar dandik geldi ki bana yanlış anlaşılmasın ama parçalar toplama emaneten birbirine tutturulmuş garantisi biter bitmez ayrılıp gidecek gibi geldi.Tabiki bu kendi fikrim söylediklerim bir tartışma konusu olmasın.

Gelelim seata markayı ve bağlı olduğu vw'ni kesinlikle tartışamayız.Ama çok pahalı parçaları, servis bakımları ıvırı zıvırı insanı 3. veya 4. kalite yerli parçalar kullanmaya itiyor.Örnek olarak boranın ön fren diskleri değiştireceğimde orjinal balatalar ile 810YTL (KIBRIS ARTESA VW SERVİSİ) türkiye ye geldiğimde tanesini 50 ytl den yan sanayi yerli malı taktım.Balatalar ise 30ar ytl.Sonunda ne oluyor 2-3aylık kullanımdan sonra diskler eğriliyor... İnşallah mesajımı anlatabildim.

Şimdi de accen era araç piyasada bulunabilecek en ucuz arabalardan birisi...Ama ucuzluğun yanında kaliteden de pek de ödün vermeyen bir araç.Aracın en önemli özelliklerinden birisi yakıtta çok cimri ama tam tersine de aşırı atik bastıkca bas diyen bir yapısı var.Diğer önemli bir özelliği parçaları bir şahin parçası kadar ucuz. Bir kaç örnek vereyim aracın ön tamponu 70YTL arka tamponu 55YTL dikiz aynası komple ısıtmalı ve kumandalı 55ytl bunlar yetkili servis fiyatları...Bir başka özelliği bakımları diğer arabalar gibi 10000km değil 15000km.Periyodik bakımı 180ytl ağır 60000ve 120000km bakımı ise 380ytl. En önemli olanlardan birisi 5yıl veya 100000km garantisi...

Karar senin şimdiden hayırlı olsun...

• quote:

quote:

Aramıza hoş geldin arkadaşım,listeye eklendin.Araç rengini de belirtirsen sevinirim.Bol paylaşımlarda bulunman temennisi ile

sorry unutmuşum tabiki platin gri yaa arkadaşlar türkiye ye geldiğimde blow off ve devil diesel egzos uygulaması düşünüyorum siz ne dersiniz? Sizlerin de bilgisini ve fikrini almak isterim....

• quote:

Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar,benim kısaca eklemek istediklerim ise şunlar;
    1-Yıllık 10000 km. civarında yol yapacağım diyorsanız dizel almayın,eurodizel ile benzin arasındaki farkı sağolsunlar kapattılar,çok uçuk bir fark yok ve mazallah sahtekar birine denk gelip kötü yakıt alırsanız başınız ağrır dizel parçaları biraz pahalıdır.
    2-Benzinli seat'ı da tavsiye etmem,kimse darılmasın ama bu 3 araçla kıyaslandığında servis ve parça ücretleri uçuk ,kolayca da elden çıkaramazsınız,
    3-Geriye albea ve era kaldı ikiside alınabilir,ancak select versiyonlu era da ki donanımı albea da bulamazsınız.
    4-Era 1,4'den ziyade 1,6'yı tercih edin yakıt tüketimleri fab. verileri aynıdır ancak motor yapıları ve performansı bariz varklıdır.
    5-Benzinli era ile albea performans açısından kıyaslanamaz.
    Sonuç olarak hakkınızda hayırlısı arkadaşım.

• quote:

quote:

quote:

sorry unutmuşum tabiki platin gri yaa arkadaşlar türkiye ye geldiğimde blow off ve devil diesel egzos uygulaması düşünüyorum siz ne dersiniz? Sizlerin de bilgisini ve fikrini almak isterim....

Araç rengini listeye ekledim arkadaşım.Modifiye konusuna gelince bu konuda biraz cahil olduğum için diğer arkadaşlar daha yardımcı olur diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden ötürü 3 vakte kadar aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım,nedenine gelince ihtar sayım 4 olmuş yakındır 5 yaparlar.Nasıl oldu anlamadım kimsenin tavuğuna kış da demedim ama,demişiz galiba.İhtar sebeplerini yazarsam bana hak verirsiniz.
    -DH HYUNDAİ ERA TAKIMI'nı kurduğumuz zaman diğer takımlara takımımızı kurduğumuzu duyurmak ve daver etmek için mesaj attım(Bir nevi davetiye) 2 ihtar aldım.Sebep konulara gereksiz mesaj,Allahtan kandil ve bayram tebrik mesajlarına ihtar vermediler yoksa çoktan pılıyı pırtıyı toplamıştık.
    -Era hakkında ileri geri konuşulan bir konuya konunun artık kapanması için tamam haklısınız era alınacak bir araç değildir,alanlarda da akıl yoktur dedim,ki millet neler demişti(tanımadığım kişilerle kanka ilan edilmişim o konuda,ama doğru sonuçta hepimiz arkadaşız)Ben konunu uzamaması için bunu yazdım bana 1 ihtar daha geldi ettimi 3
    -Son olarak imzadan dolayı bugün 1 ihtar daha almışım ki aylardır aynı imza ve hepiniz imzamı biliyorsunuz bence abuk subuk bir durum yoktu(kızdım sildim zaten),ettimi 4(arkadaşlar imzalarında siyasi yazı ve resim kullanıyorlar ama o sakıncalı olmuyor).

Bunları niye yazdım dediğim gibi niyetlenilmiş 3 vakte kadar bir süre aranızda olamayacağım kimsenin aklına kötü bir şey gelmesin ki zaten bu ihtarlardan dolayı ar duyuyorum o zaman daha kötü olurum.Burada çeşitlik dostluklar kurduk,paylaşımlarda bulunduk gidipte dönmemek,dönüpte görmemek var birbirimize hakkımız geçmiştir,benden yana helal olsun,siz de helal edin.Şimdiden bunları niye yazdın derseniz dediğim gibi ne zaman gideceğim belli değil ben tedbirimi alayım dedim.
    Saygılarımla.

• Dostum nereye ya ne güzel paslaşıyorduk.Sevincimi paylaşacaktık.Çok bekletme tez gel.Allah a emanet ol.......SELAMLAR..........
    quote:

Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden ötürü 3 vakte kadar aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım,nedenine gelince ihtar sayım 4 olmuş yakındır 5 yaparlar.Nasıl oldu anlamadım kimsenin tavuğuna kış da demedim ama,demişiz galiba.İhtar sebeplerini yazarsam bana hak verirsiniz.
    -DH HYUNDAİ ERA TAKIMI'nı kurduğumuz zaman diğer takımlara takımımızı kurduğumuzu duyurmak ve daver etmek için mesaj attım(Bir nevi davetiye) 2 ihtar aldım.Sebep konulara gereksiz mesaj,Allahtan kandil ve bayram tebrik mesajlarına ihtar vermediler yoksa çoktan pılıyı pırtıyı toplamıştık.
    -Era hakkında ileri geri konuşulan bir konuya konunun artık kapanması için tamam haklısınız era alınacak bir araç değildir,alanlarda da akıl yoktur dedim,ki millet neler demişti(tanımadığım kişilerle kanka ilan edilmişim o konuda,ama doğru sonuçta hepimiz arkadaşız)Ben konunu uzamaması için bunu yazdım bana 1 ihtar daha geldi ettimi 3
    -Son olarak imzadan dolayı bugün 1 ihtar daha almışım ki aylardır aynı imza ve hepiniz imzamı biliyorsunuz bence abuk subuk bir durum yoktu(kızdım sildim zaten),ettimi 4(arkadaşlar imzalarında siyasi yazı ve resim kullanıyorlar ama o sakıncalı olmuyor).

Bunları niye yazdım dediğim gibi niyetlenilmiş 3 vakte kadar bir süre aranızda olamayacağım kimsenin aklına kötü bir şey gelmesin ki zaten bu ihtarlardan dolayı ar duyuyorum o zaman daha kötü olurum.Burada çeşitlik dostluklar kurduk,paylaşımlarda bulunduk gidipte dönmemek,dönüpte görmemek var birbirimize hakkımız geçmiştir,benden yana helal olsun,siz de helal edin.Şimdiden bunları niye yazdın derseniz dediğim gibi ne zaman gideceğim belli değil ben tedbirimi alayım dedim.
    Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.