Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.493
Cevap
95
Favori
1.692.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman uzaklaştırılırım belli değil ama bu gidişle fazla uzun olmayacak gibi gördün nedenleri,sizden ayrılırmıyım hiç,daha olmazsa uzaklaştırma süresi boyunca ottoman24/5 olarak eşlik ederimAlp bu arada arabyı daha teslim almadın mı?
  • arkadaşlar öncelikle herkesin yapmış olduğu yorumlardan dolayı teşekkürler..
    eranın 1.4 ü ile 1.6 sını karşılaştırdım, 1.6 sı biraz tuzlu geldi açıkcası.. çünkü max 20 lira ayırabilirim şu an bi araç için.. iki motoru yakıt konusunda karşılaştırdıgımda gördüğüm tablo karşısında çok şaşırdım. yakıtları birebir.. hele 1.6 da bulunan değişken zamanlı subap teknolojisini görünce iyice iştahım arttı 1.6 için.. yanlız 1.6 nın ortalama fiyatı 23 den falan başlıyo ve temizine göre değişiyo bu.. benim bulduğum era 1.4 select versiyonu 18,5 idi. 24 yaşında birisi olarak aradaki 5 milyar ve + farklar baya etkiliyo beni :) yani max. 20 verebiliyorum :) neyse artık kısmetimiz neyse o olacak.. herkese tekrar teşekkürler..

+ ottoman, ben geldim sen ayrılık sinyalleri vermeye başladın. bu ortamı sıcak buldum ve hiçkimsenin ayrılmasını istemem..

bu arada adım ilyas ve 24 yaşındayım, istanbul'dan..

• quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden ötürü 3 vakte kadar aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım,nedenine gelince ihtar sayım 4 olmuş yakındır 5 yaparlar.Nasıl oldu anlamadım kimsenin tavuğuna kış da demedim ama,demişiz galiba.İhtar sebeplerini yazarsam bana hak verirsiniz.
    -DH HYUNDAİ ERA TAKIMI'nı kurduğumuz zaman diğer takımlara takımımızı kurduğumuzu duyurmak ve daver etmek için mesaj attım(Bir nevi davetiye) 2 ihtar aldım.Sebep konulara gereksiz mesaj,Allahtan kandil ve bayram tebrik mesajlarına ihtar vermediler yoksa çoktan pılıyı pırtıyı toplamıştık.
    -Era hakkında ileri geri konuşulan bir konuya konunun artık kapanması için tamam haklısınız era alınacak bir araç değildir,alanlarda da akıl yoktur dedim,ki millet neler demişti(tanımadığım kişilerle kanka ilan edilmişim o konuda,ama doğru sonuçta hepimiz arkadaşız)Ben konunu uzamaması için bunu yazdım bana 1 ihtar daha geldi ettimi 3
    -Son olarak imzadan dolayı bugün 1 ihtar daha almışım ki aylardır aynı imza ve hepiniz imzamı biliyorsunuz bence abuk subuk bir durum yoktu(kızdım sildim zaten),ettimi 4(arkadaşlar imzalarında siyasi yazı ve resim kullanıyorlar ama o sakıncalı olmuyor).

Bunları niye yazdım dediğim gibi niyetlenilmiş 3 vakte kadar bir süre aranızda olamayacağım kimsenin aklına kötü bir şey gelmesin ki zaten bu ihtarlardan dolayı ar duyuyorum o zaman daha kötü olurum.Burada çeşitlik dostluklar kurduk,paylaşımlarda bulunduk gidipte dönmemek,dönüpte görmemek var birbirimize hakkımız geçmiştir,benden yana helal olsun,siz de helal edin.Şimdiden bunları niye yazdın derseniz dediğim gibi ne zaman gideceğim belli değil ben tedbirimi alayım dedim.
    Saygılarımla.

@OTTOMAN24 kardeş ben geldim diye mi gidiyorsun şimdi birkaç cümle yazmak isterim ama neme lazım heran herşeye ihtar yiyoruz...Nerde formun 3-4 yıl önceki hali....Tüm ağır abiler yavaş yavaş emekli oldu o sıcaklık, o muhabbet zamanla azaldı...İnanırmısınız MSN'de forumdan kayıtlı 68 kişi vardı. Bunlar yüzlerini görmediğim bilgi ve fikir paylaşımını forumdan msn ye taşıyıp muhabbet kurduğumuz insanlardı.... Arkadaşlar inanki o sıcaklığı o muhabbeti ve o harbiliği bu konuda buldum.Baştan sona kadar harf harf okuyup 5-6 ay aradan sonra ilk defa bu konuya msj attım..Başta OTTOMAN ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkür ederim...En kısa zamanda bekliyoruz OTTOMAN... Walla amma duygusal oldu şimdi oturup ağlayacam

• quote:

Orjinalden alıntı: ISOLA

arkadaşlar öncelikle herkesin yapmış olduğu yorumlardan dolayı teşekkürler..
    eranın 1.4 ü ile 1.6 sını karşılaştırdım, 1.6 sı biraz tuzlu geldi açıkcası.. çünkü max 20 lira ayırabilirim şu an bi araç için.. iki motoru yakıt konusunda karşılaştırdıgımda gördüğüm tablo karşısında çok şaşırdım. yakıtları birebir.. hele 1.6 da bulunan değişken zamanlı subap teknolojisini görünce iyice iştahım arttı 1.6 için.. yanlız 1.6 nın ortalama fiyatı 23 den falan başlıyo ve temizine göre değişiyo bu.. benim bulduğum era 1.4 select versiyonu 18,5 idi. 24 yaşında birisi olarak aradaki 5 milyar ve + farklar baya etkiliyo beni :) yani max. 20 verebiliyorum :) neyse artık kısmetimiz neyse o olacak.. herkese tekrar teşekkürler..

+ ottoman, ben geldim sen ayrılık sinyalleri vermeye başladın. bu ortamı sıcak buldum ve hiçkimsenin ayrılmasını istemem..

bu arada adım ilyas ve 24 yaşındayım, istanbul'dan..

İlyas Bey memnun oldum bende murat.Ayrılık diye bir şey söz konusu değil,Allah izin verdiği ölçüde tabi ki.Yanlız durumu okumuşsunuzdur, niyetine girilmiş yapacak bir şey yok.Ama her zaman hr şekilde aranızda olacağımı bilin arkadaşlar.Bu arada araba konusu tabi ki senin bileceğin bir şey biz sadece naçizane fikrimizi belirttik.En kısa sürede senide listede ve aramızda görmek umuduyla.

• quote:

Orjinalden alıntı: redblood

quote:

Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden ötürü 3 vakte kadar aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım,nedenine gelince ihtar sayım 4 olmuş yakındır 5 yaparlar.Nasıl oldu anlamadım kimsenin tavuğuna kış da demedim ama,demişiz galiba.İhtar sebeplerini yazarsam bana hak verirsiniz.
    -DH HYUNDAİ ERA TAKIMI'nı kurduğumuz zaman diğer takımlara takımımızı kurduğumuzu duyurmak ve daver etmek için mesaj attım(Bir nevi davetiye) 2 ihtar aldım.Sebep konulara gereksiz mesaj,Allahtan kandil ve bayram tebrik mesajlarına ihtar vermediler yoksa çoktan pılıyı pırtıyı toplamıştık.
    -Era hakkında ileri geri konuşulan bir konuya konunun artık kapanması için tamam haklısınız era alınacak bir araç değildir,alanlarda da akıl yoktur dedim,ki millet neler demişti(tanımadığım kişilerle kanka ilan edilmişim o konuda,ama doğru sonuçta hepimiz arkadaşız)Ben konunu uzamaması için bunu yazdım bana 1 ihtar daha geldi ettimi 3
    -Son olarak imzadan dolayı bugün 1 ihtar daha almışım ki aylardır aynı imza ve hepiniz imzamı biliyorsunuz bence abuk subuk bir durum yoktu(kızdım sildim zaten),ettimi 4(arkadaşlar imzalarında siyasi yazı ve resim kullanıyorlar ama o sakıncalı olmuyor).

Bunları niye yazdım dediğim gibi niyetlenilmiş 3 vakte kadar bir süre aranızda olamayacağım kimsenin aklına kötü bir şey gelmesin ki zaten bu ihtarlardan dolayı ar duyuyorum o zaman daha kötü olurum.Burada çeşitlik dostluklar kurduk,paylaşımlarda bulunduk gidipte dönmemek,dönüpte görmemek var birbirimize hakkımız geçmiştir,benden yana helal olsun,siz de helal edin.Şimdiden bunları niye yazdın derseniz dediğim gibi ne zaman gideceğim belli değil ben tedbirimi alayım dedim.
    Saygılarımla.

@OTTOMAN24 kardeş ben geldim diye mi gidiyorsun şimdi birkaç cümle yazmak isterim ama neme lazım heran herşeye ihtar yiyoruz...Nerde formun 3-4 yıl önceki hali....Tüm ağır abiler yavaş yavaş emekli oldu o sıcaklık, o muhabbet zamanla azaldı...İnanırmısınız MSN'de forumdan kayıtlı 68 kişi vardı. Bunlar yüzlerini görmediğim bilgi ve fikir paylaşımını forumdan msn ye taşıyıp muhabbet kurduğumuz insanlardı.... Arkadaşlar inanki o sıcaklığı o muhabbeti ve o harbiliği bu konuda buldum.Baştan sona kadar harf harf okuyup 5-6 ay aradan sonra ilk defa bu konuya msj attım..Başta OTTOMAN ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkür ederim...En kısa zamanda bekliyoruz OTTOMAN... Walla amma duygusal oldu şimdi oturup ağlayacam

Arkadaşım durumun seninle bir alakası yok,yıllardır senin gelmeni bekledim hiç sen geldin diye gidermiyim.,şaka bir yana durumu görmenizi istedim zaten bu durumdan ar duyuyorum daha sonra uzaklaştırma alınca bu adam ne ettide uzaklaştırıldı diye düşünmenizi istemedim.Her zaman buradayım arkadaşlar paylaşıma devam.Ufak tefek aksaklıklar olabilir tabi

• Sevgili Murat ve sevgili dostlar,arabayı İzmir saatiyle 18.00 da aldım.:)Aile büyüklerimin duasını almak için ziyaretlere gittim..Eve şimdi geldim.Allah cümlesini kazadan beladan nazardan korusun.Çok hoşuma gitti araç.Allah herkese benimkinden daha iyilerini nasip etsin.İlk 3 ay ödeme konusunda biraz sıkışacağım.Dualarınızı eksik etmeyin.SELAMLAR...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Sevgili Murat ve sevgili dostlar,arabayı İzmir saatiyle 18.00 da aldım.:)Aile büyüklerimin duasını almak için ziyaretlere gittim..Eve şimdi geldim.Allah cümlesini kazadan beladan nazardan korusun.Çok hoşuma gitti araç.Allah herkese benimkinden daha iyilerini nasip etsin.İlk 3 ay ödeme konusunda biraz sıkışacağım.Dualarınızı eksik etmeyin.SELAMLAR...........

Hayırlı uğurlu olsun Alp,Allah kazasız belasız,iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.Sıkışmadan bu dönemde hiç bir şey sahibi olunmuyor maalesef.Allah yardımcın olsun.Bu arada takımın ilk 2009 model aracına sahip oldun.Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Sevgili Murat ve sevgili dostlar,arabayı İzmir saatiyle 18.00 da aldım.:)Aile büyüklerimin duasını almak için ziyaretlere gittim..Eve şimdi geldim.Allah cümlesini kazadan beladan nazardan korusun.Çok hoşuma gitti araç.Allah herkese benimkinden daha iyilerini nasip etsin.İlk 3 ay ödeme konusunda biraz sıkışacağım.Dualarınızı eksik etmeyin.SELAMLAR...........

Kardeş hayırlı uğurlu olsun...Allah(CC) Kaza Bela göstermesin...Güle güle kullanmayı nasip etsin....2008 ile arasındaki farkları yazarmısın...Birde detaylı bir foto ekleyebilirsen sewinirim...
  • Sevgili Murat iyi dilek ve duaların için sağol.SELAMLAR.............
    quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun Alp,Allah kazasız belasız,iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.Sıkışmadan bu dönemde hiç bir şey sahibi olunmuyor maalesef.Allah yardımcın olsun.Bu arada takımın ilk 2009 model aracına sahip oldun.Tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 5 Ağustos 2008; 17:11:23 >

• Sevgili Emrah kardeş, Öncelikle hayır duaların için çok sağol.Arabanın 2008 den farklı olduğunu zannetmiyorum.Hemen hemen bütün özellikler aynı.Resim olayına gelince en kısa zamanda isteğini gerçekleştireceğim.Apartmanın önünde şuan resim çekmem garipsenebilir.fırsatını bulur bulmaz resim burada.
    Şuan arabada dikkatimi çeken en belirgin özelliği diğer araçlara göre biraz yüksek olması.iç dizaynları zaten sizlerde biliyorsunuz.SELAMLAR..........
    quote:

Orjinalden alıntı: redblood

quote:

Kardeş hayırlı uğurlu olsun...Allah(CC) Kaza Bela göstermesin...Güle güle kullanmayı nasip etsin....2008 ile arasındaki farkları yazarmısın...Birde detaylı bir foto ekleyebilirsen sewinirim...

• Evet foto ve detaylı bilgi yani izlenimlerini bekliyoruz alp.
  • Öncelikle otobana çıktım.LPG li olmasına rağmen çekiş çok hoşuma gitti.Buda 1.6 tavsiyelerinin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.(sözüm sana Murat:))Dediğim gibi araç 2008 den farkı yok.Şeker gibi bir satış müdürü var.Her soruma itanayla cevap verdiler sağolsunlar.Bu soruyu sordum bende,sadece direksiyon aksamındaki sorunları halletmişler.Ama o sorunu 2008 lerdede kaldırdılar sanırım.Orasınıda siz paylaşırsanız sevinirim.Amartisör sorununa gelince bende zıplama felan olmadı yola hakim gibi.En azından bana öyle geldi. SELAMLAR..........
    quote:

Evet foto ve detaylı bilgi yani izlenimlerini bekliyoruz alp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 5 Ağustos 2008; 18:27:26 >
  • Manifold delinmeyecek zannediyordum.Bana öyle söylemişlerdi.Ama lpg takılırken manifold delinmiş.Yeni sistemde lpg takılırken şuan delmiyorlarmış.Bu parça ne işe yarar delinmesinin ne gibi sakıncaları var, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.SELAMLAR........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 5 Ağustos 2008; 18:40:10 >
  • Amontisör sorunu halledildi araçlarda şuanda iyileştirillmiş amortisör bulunmakta eskiden tak diye amortisör vurma sesi olurdu artık yok.Lpg işine gelince o konuda bilgi yok yanlış yönlendirmekte istemem
  • quote:

hocam hayırlı olsun aracın, Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin. ben normalde direk 1.4 ünü düşünüyodum eranın ama buradaki arkadaşların 1.6 tavsiyesi ile 1.6 da bakmayada başladım. aracınla ilgili bilgi verirsen sevinirim. birde senin araç lpg idi galiba. henüz çok yeni ama ne yaktıgını hesaplayabildin mi?

• Alp araçtan inmiyor galiba arkadaşlar,uğramadığına göre
  • Arkadaşlar bir kaç günlüğüne deniz ve kum kaçamağı yapacağımdan dolayı aranızda olamayacağım,takıma iyi bakın,bu arada cumanız mübarek olsun arkadaşlar.görüşmek üzere.
  • İsola kardeş ve sevgili Murat inanki arabaya daha doğru düzgün binemedim.Hem misafir geldi,hemde dediğim gibi bu aralar sıkışığım acil olmadıkça kullanmıyorum aracı.Ama benzinli araçlardan az yaktığı kesin.Daha ne kadar yaktığını hesaplıyamadım.Bu arada Murat kardeş denizin ve kumun sana iyi gelmesi dileklerimle:)
    quote:

Alp araçtan inmiyor galiba arkadaşlar,uğramadığına göre
  • benide ekleyin accent era 1.5 crdi vgt team gri
  • ottoman beni silmedin dimi yaff. tatildeydim bir süredir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.