Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
95
Favori
1.692.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

iyi forumlar arkadaşlar

Çok teşekkür ederiz,aynı temenniler ile
  • yaş henüz 16 ama her yıl değişiyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

hoş geldin emreomur,yaş kaçtı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreomur

yaş henüz 16 ama her yıl değişiyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

hoş geldin emreomur,yaş kaçtı acaba

• Arkadaşlar diğer era konusunda ki arkadaşlarımız malum siteden geri dönmüşler ve konunun era konusunda devam etmesi taraftarı oldukları gözüküyor.Bu konuyu açma sebeplerimi ilk mesajda açıkça belirttmiştim.Amacımız aracımızı en iyi şekilde tanıtmak ve sıkıntılarımızı paylaşıp dostane bir havada paylaşımda bulunmak.Bu konuda karar verecek olanlar ise sizsiniz,ne yapacağımıza karar verin.Hiç bir şekilde birbirimize düşüp kırıcı olunmasını istemiyorum,ben dahil 20 kişiyiz bu takımda yaz sebebiyle arkadaşların çoğunun bilgisayardan uzak olması sebebiyle çok hızlı ilerleyemesekte bayağı bir yol katettiğimize inanıyorum.Ne yapacağımız konusunda ben size ve düşüncelerinize bağlıyım.En kısa sürede konuyu tatlıya bağlamak ve bir araya gelmek temennisi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 21 Ağustos 2008; 18:14:28 >
  • Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 21 Ağustos 2008; 18:21:38 >
  • HERKESE SELAMLAR.
  • a.s. arkadaşım hoş geldin nerelerdeydin?Bu arada yukarıda yazdıklarım hakkında ki düşüncelerini öğrenebilirmiyiz
  • cesar55 arkadaşım imzamızı nasıl buldun?Linki tamamen kopyalayım,profilden imza bölümüne yapıştırıyorsun
  • HOŞBULDUK HOCAM.PEK GÜZEL OLMUŞ.SAYFANIN LİNKİNİMİ PROFİLDEKİ İMZA BOLUMUNEMİ KOPYALIYOZ.
  • Birinci sayfada ki çerçeve içindeki linki tamamen kopyalayıp,profil bölümüne giriyorsun ve imza bölümüne kopyalıyorsun.Bu arada sistem onay mesajı için fformun yeni kuralı cep tel numaranı isteyecek ve tel. onay mesajı gelecek,onay kodunu girince imzan aktif olacak.
  • OLDU HERHALDE HOCAM BÖYLEMİ
  • KUSURUMA BAKMA PC YE BİRAZ AMATÖRÜM...
  • Olmaz mı hem de bayağı şık olmuş.Bir de nerelerdesiniz hiç gözükmüyorsunuz takım yavaşladı.Tatil bitmedi mi yoksa halen sıcaklardan dolayı tatil havası devam mı ediyor,bana kalsa yılın 10 ayı tatil olsa çok iyi olur
  • YOK TATİLDE DEĞİLDİM AYAK TOPUĞUMU KIRDIM.ORTALAMA 20 GUN HASTAHANEDEYDİM.PC KOLTUĞUNA ZOR OTURUYORUM.EN KÖTÜSÜ ERA MA BİNEMİYORUM.
  • Çok geçmiş olsun arkadaşım,olay nasıl oldu?En önemlisi şuan nasılsın?
  • EN SON ÇELİK JANT 4 ADET BRİDGESTONE (185 65 14) EBATLARINDA LASTİK VE PARK SENSORU TAKTIRMIŞTIM.ORİGİNAL LASTİKLERİNDEN DAHA GENİŞ OLDUĞU İÇİN KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.YÜKSEK SÜRATLERDE SAVRULMAYI MİNİMUM AZALTTI.VE YAKIŞIŞIKLI DURUYOR.
  • (185 65 14) arabanın zaten orjinal lastik ebatı bu değilmiydi,aksesuarların hayırlı olsun,asıl önemli olan senin sağlığın nasıl
  • TESEKKUREDERİM SAĞOL VAROL.
    YENİ YAPILAN İNSAAT MERDİVENLERİNDEN YUVARLANDIM AKABİNDE YUKSEK BİR YER VARDI ORADAN AYNEN UÇTUM.TOPUK KISIMLARINA DENK GELDİĞİ İÇİN SAĞ BACAK TOPUĞUMU KIRDIM.MORLUK VE ŞİŞLİKLER.ŞU AN İÇİN İYİYİM.FAKAT O CAN ACISI ÇOK FENA.
    TABİ MERDİVENLERDEN İNERKEN CEP TELEFONUYLA KONUŞURSAN BÖYLE OLUR SUÇ BENDE
  • PARDON (185 60 14) İYİYİM SU AN YERE BASAMIYORUM AGRI SIZI YOK.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.