Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
95
Favori
1.692.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ottoman24

Yapma ya select modelinde dış sıcaklık göstergesi vardı,onu da mı çalmış assan

önceden haber vermeksizin değişiklik hakları olduğundan bu seçenek değiştirilmiş abisii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Yapma ya select modelinde dış sıcaklık göstergesi vardı,onu da mı çalmış assan

önceden haber vermeksizin değişiklik hakları olduğundan bu seçenek değiştirilmiş abisii.

Zaten kasım 2007'den beri bu haklarını fazlasıyla kullanıyorlar,yakında araba 4 teker ve direksiyon olarak kalacak

• belki öndeki tekerin birini de iptal ederler ''üç teker yeter yine gidiyo'' diyebilirler. hatta amortisör sistemini de iptal edebilirler. zaten zıplıyor. böylece aracı satın alan da ömür boyu amortisör değiştirmez.
  • quote:

belki öndeki tekerin birini de iptal ederler ''üç teker yeter yine gidiyo'' diyebilirler. hatta amortisör sistemini de iptal edebilirler. zaten zıplıyor. böylece aracı satın alan da ömür boyu amortisör değiştirmez.

O zıplama konusunda avantajda var aslında,arabada çocuğu zıplatmana gerek yok,kendiliğinden zıplıyor
  • Üstad bir de sana şunu sorayım,arka tamponun en alt kuşağında eksozun olduğu bölümde boyada çatlaklar oluşmaya başladı mı,ben de belli belirsiz boya çatlağı oluştu,bir de kötü yakıta gelince o bölüm kapkara oluyor ya insanın canını çok sıkıyor.
  • benim araçta daha bişey yok. karalık filan öyle. belli olmuyor bakınca. sanırım aracın koyu renk olması bu konuda avantaj.
  • Araçlarımız aynı renk ama her zaman değil özellikle kötü yakıta denk geldiğin zaman hoş bir görüntü olmuyor,yollarda beyaz renklileri görüyorum da onlarda çok daha kötü belli oluyor.
  • Hehe..!! araçlarımız aynı renk demek. ben iç döşemesi ile torpido rengi için almıştım bu rengi.
  • quote:

Hehe..!! araçlarımız aynı renk demek. ben iç döşemesi ile torpido rengi için almıştım bu rengi.

Beni de aynı görüntü cezbetmişti,son bir kaç ayfır ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Aracı kasti ve kazara çizdiler çizikler pek sırıtmıyor,1,5 aydır yıkanmayan araç tozu ve kiri pek belli etmiyor.Daha koyu bir renk tercih etsem hapı yutmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 24 Ağustos 2008; 11:11:30 >
  • Günaydın arkadaşlar
  • Günaydın dicem ama şuan iyi geceler desem daha makul olur Murat kardeş......SELAMLAR........
    quote:

Günaydın arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Günaydın dicem ama şuan iyi geceler desem daha makul olur Murat kardeş......SELAMLAR........
    quote:

Günaydın arkadaşlar

Sabah girdim ondan sonra baktım kimse uğramıyor ben de daha uğramadım,sana da iyi akşamlar Alp,nasıl araçtan memnunmusun?Yakıt durumunu ölçebildin mi?
  • Sağol dostum bugün ölçdüm şehir içi 205ytl. yakdı.2002 hyundaimden çok yakıyor tahminim.Ama motor sıfır olduğu için 5000 km yüksek yakmaya devam edecek sanırım.Birde yol bilgisayarı minimum 7,7ye düşürdüm.Uzun yol 60 km mesafede.Ortalamaları sizlerde yazarsanız bize yol göstermiş olursunuz.SELAMLAR........
  • Alp motor yeni olduğu için biraz fazla yakar,ilk 5000 km. bir şey bekleme ondan sonra düşmeye başlıyor,10000 km. de yakıt tüketimi oturuyor,diyebilirim.
    Benim araç dizel ama ben pek hırlı kullanmadığımdan yakıt tüketimim bu aralar biraz fazla %80 ş.dışı,%20 ş.içi dur kalk klima sürekli açık 6-6,1 lt. yakıyorum tabi araçtada sürekli 5 yetişkin ve bir bebek oluyor.Mesela sana şunu söyleyeyim buğün Manisa'ya gidip geldim,araçta 7 yetişkin ve bir bebek vardı(nasıl sığdınız diye sorma sığdık işte en azından ben rahattım),klima sürekli açık sabuncubeli rampasını 120-150km.hızla tırmanıp indim,bir çok 34 plakalı lüks jip ve araçlara nal toplattım.Eeeeeeeeeee,böyle kullanınca da yakıyo işte bu meret,neden yakar anlamadım ki

• Aman dostum lütfen dikkat et o yollarda çok arkadaş kaybettik.Direk söylüyorum çünkü kafana tak etmesini istiyorum.Hiç kimseyi düşünmüyorsan bebişi düşün.İnanki 150km ile 100 km arasında manisa izmir arası 10 dk fark olmaz.Ama 150 ile 100 km arası yaşam ile ölüm masafesidir.Lütfen kendini frenle dostum.Trafikde o kadar çok yakınımı kaybettimki.LÜTFEN..........SELAMLAR............
    quote:

Alp motor yeni olduğu için biraz fazla yakar,ilk 5000 km. bir şey bekleme ondan sonra düşmeye başlıyor,10000 km. de yakıt tüketimi oturuyor,diyebilirim.
    Benim araç dizel ama ben pek hırlı kullanmadığımdan yakıt tüketimim bu aralar biraz fazla %80 ş.dışı,%20 ş.içi dur kalk klima sürekli açık 6-6,1 lt. yakıyorum tabi araçtada sürekli 5 yetişkin ve bir bebek oluyor.Mesela sana şunu söyleyeyim buğün Manisa'ya gidip geldim,araçta 7 yetişkin ve bir bebek vardı(nasıl sığdınız diye sorma sığdık işte en azından ben rahattım),klima sürekli açık sabuncubeli rampasını 120-150km.hızla tırmanıp indim,bir çok 34 plakalı lüks jip ve araçlara nal toplattım.Eeeeeeeeeee,böyle kullanınca da yakıyo işte bu meret,neden yakar anlamadım ki

• quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Aman dostum lütfen dikkat et o yollarda çok arkadaş kaybettik.Direk söylüyorum çünkü kafana tak etmesini istiyorum.Hiç kimseyi düşünmüyorsan bebişi düşün.İnanki 150km ile 100 km arasında manisa izmir arası 10 dk fark olmaz.Ama 150 ile 100 km arası yaşam ile ölüm masafesidir.Lütfen kendini frenle dostum.Trafikde o kadar çok yakınımı kaybettimki.LÜTFEN..........SELAMLAR............
    quote:

Alp motor yeni olduğu için biraz fazla yakar,ilk 5000 km. bir şey bekleme ondan sonra düşmeye başlıyor,10000 km. de yakıt tüketimi oturuyor,diyebilirim.

Çok haklısın ben de her zaman sakin gitme taraftarıyım,ancak bunu her zaman gerçekleştiremiyorum.Bugün araç çok doluydu özellikle ön koltuktakiler,bir de 34 plakalı bir mercedes kullanıcısı ahmaklığımı desem acemiliği mi desem iki defa beni sıkıştırıp yolun dışına atmaya çalışınca işin çivisi çıktı,en iyisi ben önde olayım mantığıyla bastım gitti

• İyi geceler arkadaşlar,her neredeyseniz ve ne yapıyorsanız
  • Aynı şekilde günaydın.
  • quote:

Aynı şekilde günaydın.

Ottoman hocam bu imza olayını nasıl halledeceğim bir yardım lütfen...
  • Arkadaşlar geçen ay aracımı servise götürdüğümde (Güneşli - Bayraktar) bayide gördüğüm 17'' jantlı Era... Nasıl olmuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raven1974 -- 25 Ağustos 2008; 12:05:43 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.