Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
95
Favori
1.692.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

the engine arkadaşım aramıza hoş geldin,listeye ekledim,araç bilgilerinide verirsen gizli örgütümüze katılımın tamamlanacaktır

bizimki gizli değil açıkörgüt. herkese açık. hatta mehmet0606 arkadaşa bile açık. amanduymasın basar burayı valla..

• mehmet0606 arkadaşımızı diğer forumda büyük bir kapışmaya şahit oldum en son o zaman görmüştüm. Ağır hakaretler, ağıza alınmayacak sözler söylendi bu arkadaşımıza karşı. Sonra sanırım 5-6 kişinin sonu oldu. Yüce yönetim infazı yaptı hemen...
  • nasıl olur ya..!! Hyundai'nin forulardaki sözcüsü gibi yazıyordu malum forumda onu el üstünde tutmaları gerekirdi diyr düşünüyorum..
  • Uzun zamandan beridir yok hiç görmüyorum. Sanırım Gölge isimli biri ve arkadaşları tarafından epeyce bir hırpalandı. Sonra hiçbirinden ses seda çıkmadı...
  • wah wah vah..!! hoş durumlar olmamış desenize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

Uzun zamandan beridir yok hiç görmüyorum. Sanırım Gölge isimli biri ve arkadaşları tarafından epeyce bir hırpalandı. Sonra hiçbirinden ses seda çıkmadı...

Gçlge ile matrax onunla mı kapıştı?Ben onları modluk yüzünden yönetimle kapıştılar diye biliyordum.Burks(burak) öyle söylemişti.
    Ama mehmet0606'nın da hakkını yememek lazım,en sorunsuz araba ona düşmüş
  • sandığınız gibi değil o kadar da sorunsuzu düşmemişti. dreksiyon değişmişti sanırım amortisörlerden ses mi ne geliyordu onlarıda değiştirdi.

VW 'transporter'den yediği kazıktan sonra era onun için sinek vızıltıydı.

transporter ocağını söndürmüştü onun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

sandığınız gibi değil o kadar da sorunsuzu düşmemişti. dreksiyon değişmişti sanırım amortisörlerden ses mi ne geliyordu onlarıda değiştirdi.

VW 'transporter'den yediği kazıktan sonra era onun için sinek vızıltıydı.

transporter ocağını söndürmüştü onun.

Evet tam bir ww düşmanıydı.Ama ne olursa olsun asla sorunları kabul etmiyordu.Ne alalım sorularına ise fix cevabı dizel era ama en az select versiyonu olacaktı

• Günaydın arkadaşlar
  • günaydın arkadaşlar iyi forumlar
  • Günaydın arkadaşlar. Yahu koca forumda üç kişimiyiz. Ottoman hocam yoklama yapalım her sabah

Arkadaşlar aracımda son zamanlarda ilk harekette sürtme sesleri gibi sesler geliyor. Dikkat ettim daha 1. viteste hızını almadan önce oluyor.Sonra kesiliyor. Nedendir acaba?
  • teşekkürler sizide günaydın murat6767
  • Raven günaydın nasıl bir ses bu ve yakıt tüketiminde artış oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 26 Ağustos 2008; 9:10:02 >
  • Günaydın dostlar,Muratcım senin arabanın önünü çizmiş çocuklar galiba.geçen forumda okumuşdum.Amma can sıkar.Ne yaptın orayı pasta çektinmi.Aslında en güzel çözüm arabaya branda almak ne dersin.....Biraz zahmetli olur takıp çıkartmak ama en azından küçük canavarlardan kurtarmış oluruz...SELAMLAR..........
    Birde arabayla geçen kayınvalideye gittik.Araba daha 2 3 günlük falan.Aşağıya indik gitmek için vedalaştık.2 tane zibidi 15 16 yaşlarında biskletle gidiyorlardı.Yol biraz dar buralarda.İçmişler adiler.Yalpalana yalpalana gidiyorlar.Allahdan aşağıya indim araçdan uzaklaştılar.Yanımdaki araca çarptılar.Kan beynime çıkdı.Valla bilmiyorum ama o an benim arabayı çizselerdi Allah korusun acayip yüklenirdim çocuklara.Ayıpdır söylemesi sinirlendimmi deli kuvveti vardır bende::)Çocuk dediğimde eşek kadarlar.O esnada arabanın sahibi komşu pencereden bakıyor.dışarıya çıkmıyor.Ben çocukları tutacaktım.Baktım hala gelmiyor.Karışmadım çocuklar gitti.Komşu dışarı çıkdı:)noldu noldu diye.Bende elinin körü oldu dedim.Bana hesap soruyor.Tırsacağına çıkıp görseydin'dedim çıkdım gittim.Dediğim gibi branda olayı en azından hasarı hafifletir.Bu günden ötesi yok branda alacağım.Bez branda iyi diyorlar değilmi dostlar.
    Ama cana geleceğine mala gelsin(ASlında onada gelmesin ama illaki birine gelecekse mala gelsin::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 26 Ağustos 2008; 10:13:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Günaydın dostlar,Muratcım senin arabanın önünü çizmiş çocuklar galiba.geçen forumda okumuşdum.Amma can sıkar.Ne yaptın orayı pasta çektinmi.Aslında en güzel çözüm arabaya branda almak ne dersin.....Biraz zahmetli olur takıp çıkartmak ama en azından küçük canavarlardan kurtarmış oluruz...SELAMLAR..........
    Birde arabayla geçen kayınvalideye gittik.Araba daha 2 3 günlük falan.Aşağıya indik gitmek için vedalaştık.2 tane zibidi 15 16 yaşlarında biskletle gidiyorlardı.Yol biraz dar buralarda.İçmişler adiler.Yalpalana yalpalana gidiyorlar.Allahdan aşağıya indim araçdan uzaklaştılar.Yanımdaki araca çarptılar.Kan beynime çıkdı.Valla bilmiyorum ama o an benim arabayı çizselerdi Allah korusun acayip yüklenirdim çocuklara.Ayıpdır söylemesi sinirlendimmi deli kuvveti vardır bende::)Çocuk dediğimde eşek kadarlar.O esnada arabanın sahibi komşu pencereden bakıyor.dışarıya çıkmıyor.Ben çocukları tutacaktım.Baktım hala gelmiyor.Karışmadım çocuklar gitti.Komşu dışarı çıkdı:)noldu noldu diye.Bende elinin körü oldu dedim.Bana hesap soruyor.Tırsacağına çıkıp görseydin'dedim çıkdım gittim.Dediğim gibi branda olayı en azından hasarı hafifletir.Bu günden ötesi yok branda alacağım.Bez branda iyi diyorlar değilmi dostlar.
    Ama cana geleceğine mala gelsin(ASlında onada gelmesin ama illaki birine gelecekse mala gelsin::)

Doğru cana geleceğine mala gelsin,ancak mal canın yongası da derler bu da ayrı bir konu.
    Benim arabanın çizik maceraları aldığımın ertesi günü başladı,aldığımın ertesi günü arka tamponu çizdiler nazar boncuğu olsun dedik,ondan sonra ön kaputun anasını ağlattılar.Ama son olay iyice can sıkıcı oldu muhtamelen bisikletli çocuklar dayanmış ön kaputta fındık büyüklüğünde iki köçük var ve verniğe kadar ağır çizik,auto kinge gittim ön kaput komple boyanacak dendi bende kızdım geri geldim,bir ara pasta cila yaptırmayı düşünüyorum ama tahminimce o ağır çizikler kapanmayacak,artık arabayı bile yıkamıyorum biliyormusun 1,5 aydır araba leş gibi Allahtan rengi pisliğini fazla göstermiyor.Branda işi benim için biraz zor araçla her gün işe gidip geliyorum ve okulun önündede branda çekemem genelde zarar ziyan orada oluyor,kısacası yapacak bir şey yok aracı alalı bugün tam 11 ay bitti ve halini görsen için acır,ama yapacak fazla birşey yok,dediğim gibi bir ara pasta cila attıracağım bakalım ne kadar düzelecek.

• Yabancı bir forum sitesinden alıntıdır.Nasıl olmuş?

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>>

• quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Raven günaydın nasıl bir ses bu ve yakıt tüketiminde artış oldu mu?

Hayır dostum yakıtta artış yok. Sadece aracı ilk hareket ettirdiğimde geliyor.Sanki amortisörlerden geliyor gibi.Geri giderkende yapıyor Genelde engebeli yolda yapıyor.
  • Zengin model yelpazesiyle her türlü isteğe ve zevke cevap veren Hyundai, tüm dünya çapında araçlarıyla ödülleri kazanmaya devam ediyor. Hyundai'nin en çok tercih edilen modelleri arasında ön sıralarda yer alan ve Türkiye'deki Hyundai Assan İzmit Fabrikası'nda da üretilen Accent modeli, Amerika'nın önde gelen bağımsız araştırma kuruluşu J.D. Power and Associates'ın en son gerçekleştirdiği VDS'te (Vehicle Dependability Study - Araç Güvenilirliği Çalışması) kendi segmentinin en güvenilir aracı seçilirken Hyundai de marka olarak sanayi ortalamasından daha iyi bir değer elde ederek tüm markalar arasında 13'üncülüğe yükseldi.

Kasım 2004 ile Nisan 2005 arasında satılan araçlar arasında 52 binden fazla kullanıcıyla yapılan güvenilirlik araştırmasında, araçlarda yaşanan problemler ve karşılaşılan sorunlar inceleniyor. Bu tarihler arasında Hyundai Accent satın alan ve günümüze kadar kullanan araç sahipleri, en az problemi bildirerek Hyundai Accent'in araştırmadan birincilikle ayrılmasını sağladılar. Accent, 100 araç başına sadece 187 adet problem kaydıyla en düşük değeri elde etti ve 2007 yılı sonuçlarına göre tam yüzde 20 oranında başarı artışı sağlayarak birinci sıraya yerleşti. Gelişim gösterilen konular arasında başta motor, klima ve koltuklar ilk sırayı aldı.
    Hyundai ise, tüm modellerinde yaşanan gelişmeyle birlikte marka olarak 2007'ye göre yüzde 14 oranında artış sağladı ve 100 araç başına yaşanan problem sayısında tam 28 puan birden gerileyerek 200 puana düştü. Sektör gelişimi sadece 10 puan iken Hyundai bunun yaklaşık 3 katı bir iyileşme kaydetmiş oldu. Hyundai ayrıca "lüks olmayan markalar" sıralamasında da 13'üncülükten 6'ncılığa yükseldi. VDS çalışması, üç yıllık kullanım sonunda araçların sürüş, yol tutuş, fren, klima, koltuk, motor performansı, sürüş dinamikleri, iç ve dış dayanıklılığında oluşan problem belirtilerini ölçüyor
    Hyundai Motor Amerika Ürün Kalite Direktörü Barry Ratzlaff ödül ile ilgili şunları söyledi: "Kaliteyi öncelikli ilke belirlememiz, tüketicilerimizin bu tip araştırmalarda ürünlerimize gösterdiği güven ile karşılığını veriyor. Tüketici aldığı ve hayatı boyunca kullandığı ürünlerde yüksek kaliteyi hak ediyor. Kalite ve güvenilirlikte elde ettiğimiz bu başarı, uzun dönem kullanım için istenilenlere cevap verdiğimizi gösteriyor". Hyundai daha önce J.D. Power and Associates'in yaptığı IQS ve APEAL araştırmalarında da birçok birincilik kazanmıştı.

• Yakıtı sormamdaki amaç,benim öğrencimde ben aldıktan sonra dizel era aldı ve 2 ay önce telefonda bana araç 1. vitesteyken ses yaptığını ısınınca sesin geçtiğini belitti.Turbodan şüphelendiğini söyleyince çık bas aracın son hızında bir değişiklik var mıo dedim ve araç 220 km.çok rahat gördüğünü söyleyince konuyu kapattık servise girdi.Servis vantiratör kayışını değişmiş sorun ondan diye ve bu uzun yola çıktı döndüğünde sinirden köpürüyordu araç aşırı yakıt harcamış ve sonradan ortaya çıktı ki turbo arızalıymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

Yabancı bir forum sitesinden alıntıdır.Nasıl olmuş?

Araç güzel olmuş,ama içi daha güzel,navigasyon aleti galiba o görünen,yoksa dvd ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 26 Ağustos 2008; 11:58:13 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.