Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.693.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazlarda ne ararsanız var. Bluetooth araç kiti, gece görüşlü park kamerası, Radyo/Televizyon, DVD/Divx/MP3 player ve aynı zamanda navigasyon sistemi.Dokunmatik ekrana sahip ayrıca...Yakışmış ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Yakıtı sormamdaki amaç,benim öğrencimde ben aldıktan sonra dizel era aldı ve 2 ay önce telefonda bana araç 1. vitesteyken ses yaptığını ısınınca sesin geçtiğini belitti.Turbodan şüphelendiğini söyleyince çık bas aracın son hızında bir değişiklik var mıo dedim ve araç 220 km.çok rahat gördüğünü söyleyince konuyu kapattık servise girdi.Servis vantiratör kayışını değişmiş sorun ondan diye ve bu uzun yola çıktı döndüğünde sinirden köpürüyordu araç aşırı yakıt harcamış ve sonradan ortaya çıktı ki turbo arızalıymış

Yakıtta sorunum yok henüz. Sanki bana, engebeli yolda ağır ağır ilerlerken araç esnediğinde amortisörlerden ya da başka bir yerden gelen ses gibi geliyor şu an.Cumartesi servise uğrayacağım bakalım neymiş derdi...

• quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

quote:

Yakıtı sormamdaki amaç,benim öğrencimde ben aldıktan sonra dizel era aldı ve 2 ay önce telefonda bana araç 1. vitesteyken ses yaptığını ısınınca sesin geçtiğini belitti.Turbodan şüphelendiğini söyleyince çık bas aracın son hızında bir değişiklik var mıo dedim ve araç 220 km.çok rahat gördüğünü söyleyince konuyu kapattık servise girdi.Servis vantiratör kayışını değişmiş sorun ondan diye ve bu uzun yola çıktı döndüğünde sinirden köpürüyordu araç aşırı yakıt harcamış ve sonradan ortaya çıktı ki turbo arızalıymış

Yakıtta sorunum yok henüz. Sanki bana, engebeli yolda ağır ağır ilerlerken araç esnediğinde amortisörlerden ya da başka bir yerden gelen ses gibi geliyor şu an.Cumartesi servise uğrayacağım bakalım neymiş derdi...

Hadi hayırlısı umarım hiç bir şey yoktur veya küçük bir olaydır.

• Arkadaşlar klima yakıtı ne kadar etkiliyor bizim araçlarda biliyormusunuz?Yaz geldiğinden beri klima susmuyor ,araçta bariz fazla yakıyor ne iş?
  • bizim doblolarda bariz belli oluyor kilima açıkken fazla yaktıgı
  • bizim klimalar yakıtı bana göre çok etkilemiyor. ben öyle klima açınca uçuk şekilde yakıtın arttığını görmedim. belki yakıt fazla harcanıyor ama bu çok belli olmuyor.

bu arada eralarda klima gücünü nereden alıyor bilen varmı..? hani meşhur laflar varya bu konuda ya motordan drek alıyor ya da alternatörden diye.. Benimkinde klima otomatik sadece dokunmatik bir tuşa tıklıyorsun, mekaniken çalışan hiç bir şey yok..
  • Valla gücünü nerden alıyor bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var araçta tek fan var,klima ve radyatör soğutması aynı fanla gerçekleşiyor ve bende bu klima yakıtı bariz etkiliyor arkadaşlar.
  • Arkadaşlar araçlarımız kaç km.'de benim era bugün 11.ayı doldu ve 16500 km.'de
  • 21 gün oldu,524km de.SELAMLAR.Cümlesine kazasız belasız nazarsız km ler arkadaşlar.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

21 gün oldu,524km de.SELAMLAR.Cümlesine kazasız belasız nazarsız km ler arkadaşlar.............

Amin Alp,o zaman sen daha bir depoyu bitirmedin tam olarak
  • Dün değil evelsi gün bitti sanırım.Benim lpg deposu 40 lık dostum.......
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

21 gün oldu,524km de.SELAMLAR.Cümlesine kazasız belasız nazarsız km ler arkadaşlar.............

Amin Alp,o zaman sen daha bir depoyu bitirmedin tam olarak
  • Yakıt durumu nasıl,hoş şimdilik biraz fazla çıkar ama
  • Cümleten iyi geceler arkadaşlar
  • İyi geceler Era Takımı..

Altlardaydı biraz üste alalım:)

Ayrıca ottoman24 çayı tamam sabah arkadaşlara ikram edersin artık:)
  • günaydın arkadaşlar iyi forumlar
  • Günaydın arkadaşlar,
    Saol droll bizi birde buradakiler kovalamasın
    Sana da günaydın murat6767
  • Herkese günaydın...
  • Hoş geldin arkadaşım.
  • quote:

Günaydın arkadaşlar,

• quote:

Orjinalden alıntı: droll

quote:

Günaydın arkadaşlar,

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.