Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
95
Favori
1.692.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cesar55

TESEKKUREDERİM SAĞOL VAROL.
    YENİ YAPILAN İNSAAT MERDİVENLERİNDEN YUVARLANDIM AKABİNDE YUKSEK BİR YER VARDI ORADAN AYNEN UÇTUM.TOPUK KISIMLARINA DENK GELDİĞİ İÇİN SAĞ BACAK TOPUĞUMU KIRDIM.MORLUK VE ŞİŞLİKLER.ŞU AN İÇİN İYİYİM.FAKAT O CAN ACISI ÇOK FENA.
    TABİ MERDİVENLERDEN İNERKEN CEP TELEFONUYLA KONUŞURSAN BÖYLE OLUR SUÇ BENDE

Tekrar büyük geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmışsın,Allah beterinden korusun bu arada benim çıkmam gerekiyor kusura bakma görüşmek üzere doblo takımındakilere inat bende gezmeye gideceğim,şaka bir yana bir yere gitmem gerekiyor,kusuruma bakma sohbetimize sonra devam ederiz inşallah

• ASLINDA İKİ LASTIĞI YANYANA KOYDUGUNDA 1 / 2 CM BİR FARK VAR ARACI YORMUYOR.
  • OLDU OTTOMAN GORUSMEK UZERE BEN BURALARDAYIM.TEKRAR TESEKKURLER.
  • Murat Kardeş;pc nin başına geçtiğim zaman mutlaka senin açtığın bu konuyu ziyaret ediyorum.Ama konu biraz yavaşladı gibi.Biraz daha aktif olursa arkadaşlar daha iyi olur.Konuyu pasifleştirmeyelim.SELAMLAR......
    Birde bizim araçlarda yani select modelinde içeri veya dışarının sıcaklığını gösteriyormu?
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Murat Kardeş;pc nin başına geçtiğim zaman mutlaka senin açtığın bu konuyu ziyaret ediyorum.Ama konu biraz yavaşladı gibi.Biraz daha aktif olursa arkadaşlar daha iyi olur.Konuyu pasifleştirmeyelim.SELAMLAR......
    Birde bizim araçlarda yani select modelinde içeri veya dışarının sıcaklığını gösteriyormu?
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

dijital bilgi ekranında (yol bilgisayarı) dış hava sıcaklığını gösteriyo içeriyi göstermez
  • termometre dışardaki sıcaklığı gösteriyor. kliması otomatik olan arkadaşlar biraz daha sanşlı en azından içerideki sıcaklığı dijital ortamda ayarlayabiliyorlar.

klimanın otomatik tuşuna bastığınız takdirde iç ortam kısa bir sürede ayarladığınız sıcaklık seviyesine geliyor. ekrandada bu değeri gösteriyor zaten.

@ottoman

abi ben buralardayım zaten sen yaz ben görürüm merak etme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

termometre dışardaki sıcaklığı gösteriyor. kliması otomatik olan arkadaşlar biraz daha sanşlı en azından içerideki sıcaklığı dijital ortamda ayarlayabiliyorlar.

klimanın otomatik tuşuna bastığınız takdirde iç ortam kısa bir sürede ayarladığınız sıcaklık seviyesine geliyor. ekrandada bu değeri gösteriyor zaten.

@ottoman

Evet arkadaşler dışarıyı gösteriyor,cevizkabuğunun dediği gibi dijital klima çok iyi sıcaklığı ayarlıyorsunuz ayarladığınız derecede sabit kalıyor bizimkilerde durum ise donduk kapat,eeeeee şimdi de yandık aç şeklinde

Arkadaşlar mesaj alınmıştır,bol paylaşımlarla devam.Bu arada umarım imzayı beğenmişsinizdir kuzenime tehditle yaptırdım,şaka bayağı bir uğraştı çocuk.
    Bu arada cevizkabuğu üstadım imzayı beğenmedin mi kullanmamışsın.

• Cümleten iyi geceler arkadşlar ben kaçıyorum yoksa malum makamdan dayak yiyeceğim
  • Sevgili Ottoman mesajını aldım ve takıma uğrayayım dedim. Aslında arada giriyorum ama sadece okuyorum. Birde mesajını aldığımda diğer Era başlığına girmişim dikkat etmedim...Orada yazdıklarımı burayada kopyalayım...

Bendede 1.5 dizel era var performansından son derece memnunum yalnız süspansiyon sistemi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Daha öncede 1.3LX aracım şimdiki era ya göre çok daha konforlu sürüşe sahipti. En ufak bir tümseği hemen hissediyorsunuz bildiğiniz gibi... Bende B250 leri çıkarıp michelin energy saver taktırdım. Yol sesi hemen farkediyor kesildi gibi birşey. Süspansiyon sistemide belirgin bir şekilde düzeldi.Yalnız hoplama zıplamalar halen devam ediyor...Kısacası orijinal ebattaki michelin energy saver 500 küsür ytl tutuyor. Bence sadece yol sesini kesmek istiyorsanız değer ama fuzuli bir masraf. Lastiklerinizle kaç km yaptınız bilmiyorum ama bence lastiklerinizi iyice eskitin ondan sonra michelin taktırırsınız...Şimdiki aklım olsa değiştirmezdim diyebilirim...
    Diğer forumda da yazdığım gibi, 1-2 ay önce aracımla Yunanistan a gittim. Orada bir Hyundai bayi gördüm ve girdim hemen...Bizim eralar la oradakiler arasında iç malzeme kalitesi birebir aynı... Oradaki kullanıcılarda aynen bizim gibi amortisörlerden şikayetçiler...Yalnız orada servis, Bu modeller böyle abi demek yerine şikayeti olanların amortisörlerini Japon malı Kayaba amortisör ile değiştiriyorlar.Bu değişime uğramış bir aracıda kullandım gerçekten mükemmeldi.En ufak bir hoplama zıplama yoktu araçta... Hemen fiyatını sordum 4 ü için 350 EU dediler. Hemen orada değiştirecektim ama aracım dizel olduğundan ağırlık farkından dolayı nasıl tepki vereceğini bilemeyiz dediler. Kimi yerlere telefon açtılar ve sordular. Sonuçta takmamaya karar verdiler. Yahu takın dememe rağmen takmadılar.Orada dizel Era satılmıyordu hep benzinliydi. benim aracımla birkaç kişi test sürüşü yaptı performansına bayıldılar.Sonuçta sorunum halen devam ediyor. Daha sonra diğer forumda Macellan72 arkadaşımız Kayaba nın Türkiye distribütörüne ulaşıp telefon numarasını aldı. Onunla görüşmelerim sonucu Era için Kayaba amortisörlerinin olduğunu ama dizel için araştırma yapacağını söyledi. Dün aradı. Dizel Era için kayaba amortisör getirtip ilk benim aracımda deneyeceğiz.... Bu arada Yunan teknisyenler, zıplamanın nedenini amortisörlerin yumuşak helezonların sert olmasına bağlıyorlar... İlgilenen olursa Kayaba dan Tuğsal Bey in telefonunu verebilirim...

• Teşekkürler üstad bu aralar gözükmüyorsun nerelerdesin?Bir de takımın imzası nasıl olmuş,kullanmamışsın daha
  • mfd538 kardeşimiz gelmemiş henüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

termometre dışardaki sıcaklığı gösteriyor. kliması otomatik olan arkadaşlar biraz daha sanşlı en azından içerideki sıcaklığı dijital ortamda ayarlayabiliyorlar.

@ottoman

Üstad arada sende yaz bende göreyim olmaz mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

Sevgili Ottoman mesajını aldım ve takıma uğrayayım dedim. Aslında arada giriyorum ama sadece okuyorum. Birde mesajını aldığımda diğer Era başlığına girmişim dikkat etmedim...Orada yazdıklarımı burayada kopyalayım...

Bendede 1.5 dizel era var performansından son derece memnunum yalnız süspansiyon sistemi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Daha öncede 1.3LX aracım şimdiki era ya göre çok daha konforlu sürüşe sahipti. En ufak bir tümseği hemen hissediyorsunuz bildiğiniz gibi... Bende B250 leri çıkarıp michelin energy saver taktırdım. Yol sesi hemen farkediyor kesildi gibi birşey. Süspansiyon sistemide belirgin bir şekilde düzeldi.Yalnız hoplama zıplamalar halen devam ediyor...Kısacası orijinal ebattaki michelin energy saver 500 küsür ytl tutuyor. Bence sadece yol sesini kesmek istiyorsanız değer ama fuzuli bir masraf. Lastiklerinizle kaç km yaptınız bilmiyorum ama bence lastiklerinizi iyice eskitin ondan sonra michelin taktırırsınız...Şimdiki aklım olsa değiştirmezdim diyebilirim...
    Diğer forumda da yazdığım gibi, 1-2 ay önce aracımla Yunanistan a gittim. Orada bir Hyundai bayi gördüm ve girdim hemen...Bizim eralar la oradakiler arasında iç malzeme kalitesi birebir aynı... Oradaki kullanıcılarda aynen bizim gibi amortisörlerden şikayetçiler...Yalnız orada servis, Bu modeller böyle abi demek yerine şikayeti olanların amortisörlerini Japon malı Kayaba amortisör ile değiştiriyorlar.Bu değişime uğramış bir aracıda kullandım gerçekten mükemmeldi.En ufak bir hoplama zıplama yoktu araçta... Hemen fiyatını sordum 4 ü için 350 EU dediler. Hemen orada değiştirecektim ama aracım dizel olduğundan ağırlık farkından dolayı nasıl tepki vereceğini bilemeyiz dediler. Kimi yerlere telefon açtılar ve sordular. Sonuçta takmamaya karar verdiler. Yahu takın dememe rağmen takmadılar.Orada dizel Era satılmıyordu hep benzinliydi. benim aracımla birkaç kişi test sürüşü yaptı performansına bayıldılar.Sonuçta sorunum halen devam ediyor. Daha sonra diğer forumda Macellan72 arkadaşımız Kayaba nın Türkiye distribütörüne ulaşıp telefon numarasını aldı. Onunla görüşmelerim sonucu Era için Kayaba amortisörlerinin olduğunu ama dizel için araştırma yapacağını söyledi. Dün aradı. Dizel Era için kayaba amortisör getirtip ilk benim aracımda deneyeceğiz.... Bu arada Yunan teknisyenler, zıplamanın nedenini amortisörlerin yumuşak helezonların sert olmasına bağlıyorlar... İlgilenen olursa Kayaba dan Tuğsal Bey in telefonunu verebilirim...

Üstad kafama bir şey takıldı bizim amortisörlerin sert olmasının yol tutuşuna ve yüke karşı +'ları var,bu kayabalar bizi bozmasın,şaka bir yana sonucu merakla bekliyorum.

• mfd538 arkadaşımız aramıza hoş geldiniz.İlk sayfadaki listede 21. numara olarak eklendiniz,bol paylaşımlarda bulunmanız temennisi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 23 Ağustos 2008; 0:33:25 >
  • Anlaşıldı iyi geceler üstad.Bu arada rütben hayırlı olsun ve imzayı kullanmamaya niyetlisin galiba beğenmedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 23 Ağustos 2008; 0:13:32 >
  • Alp araç hakkındaki izlenimlerini bir türlü öğrenemedik
  • Bizim modellerde dış sıcaklığı göstermiyormuş.O termometreyi kaldırmışlar.Bilginize.SELAMLAR.......
  • Yapma ya select modelinde dış sıcaklık göstergesi vardı,onu da mı çalmış assan
  • Günaydın arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.