Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasin bahsettigi fiyat style paket icin.style plus yine 86500 lira.maddi durum elveriyorsa dizel secmekte fayda var.hem benzinliden az yakar hemde 4x4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Arkadasin bahsettigi fiyat style paket icin.style plus yine 86500 lira.maddi durum elveriyorsa dizel secmekte fayda var.hem benzinliden az yakar hemde 4x4.

benzinliden hiçbir şekilde az yakmaz.. her şartta ve durumda daha masraflı ve pahalı bir araba 2.0.
  • Arkadaşlar,

Lütfen bu gibi polemiklere girmeyelim.

Herkes bütçesine ve zevkine göre bir araç alır. Ben benzinli aldım, bütçem ona göreydi. Ama ilerde inşallah dizelini alırım. Çünkü 184 hp, 400 torkun yanında 4*4 ve otomatik vites gerçekten çok müthiş. Tabi bunun yanıda 250-300 kg daha ağır bir araç.

Şu anda bütçemin sınırlarını zorlayarak benzinli style alabildim ve çokda memnunum. Ama ilerde dizel almak var kafamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamtar55

Arkadaşlar,

Lütfen bu gibi polemiklere girmeyelim.

Herkes bütçesine ve zevkine göre bir araç alır. Ben benzinli aldım, bütçem ona göreydi. Ama ilerde inşallah dizelini alırım. Çünkü 184 hp, 400 torkun yanında 4*4 ve otomatik vites gerçekten çok müthiş. Tabi bunun yanıda 250-300 kg daha ağır bir araç.

Şu anda bütçemin sınırlarını zorlayarak benzinli style alabildim ve çokda memnunum. Ama ilerde dizel almak var kafamda.

Sizden aracınızla ilgili daha çok bilgi ve izlenimlerinizi, tecrübelerinizi bekliyoruz. Aracınız manuel viteslidir herhalde..Yakıt tüketimi nasıl, kullanımı nasıl, ..?
  • ix35 güzel fakat Avante ve i40 da aşağı kalır değil..Hyundaiyi tutabilene aşkolsun önümüzdeki yıllarda! Ford ve toyota araba nasıl yapılır görsün

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

• Hyundai iyi araba yapıyor olabilir, ancak müşteri hizmetleri konusunda Toyota'nın bin km yanına yaklaşabilmek için en az 10 sene çalışmaları gerekir. Bu sorunu da çözebilirlerse gerçekten başarılı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besadam
    Hyundai iyi araba yapıyor olabilir, ancak müşteri hizmetleri konusunda Toyota'nın bin km yanına yaklaşabilmek için en az 10 sene çalışmaları gerekir. Bu sorunu da çözebilirlerse gerçekten başarılı olurlar.

Haklisiniz musteri hizmetleri konusunda.santafe fiyat listesinde outdoor donanimi var fakat bu donanimin icerigi yazmiyor.sadece style ve style max yaziyor.bende bu durumu maille sordum yanit alamadim.musteri hatti ve bilgi hatti diye iki ayri numara koymuslar web sayfasina.onlari ariyorum bana diyolarki bayiden ogrenin.alti ustu donanim farki ne onu soyleyeceksiniz ama yok.bir toyota fiat nissan yada skoda gibi degil.toyotayi arayinca hemen numaranizi aliyolar ve bir iki saate donuyorlar.nissan ve skoda ise 24 saat icinde mailime cevap verdi.hyundai ise maili atali 1 hafta oldu cevap yok.mUsteri hizmetlerini duzeltmeleri lazim.bayileri gibi ilgili olsalar keske.

• Arkadaşlar,
    İşte size müşteri hizmetlerindeki sıkıntıyı unutturacak bir link;
    http://www.carbodydesign.com/archive/2010/03/hyundai-i-flow-concept/
    Lütfen bu linki tıklayın ve sahibi olduğunuz veya olmayı düşündüğünüz markanın geldiği noktayı inceleyin hatta markamıza hala laf eden sözüm ona başka "marka" lara düşkün arkadaşlara gösterin lütfen...
    Kazasız sürüşler...
  • günaydın arkadaşlar paylaşıma devam lütfen.
    biz bu ix35 i nezaman alacaz kimse birşey
    söylemiyor.niye reklam yaparlar ki olmayan arabayı?
  • merhaba ,

konu ile alakasiz ama bir sey danismak istiyorum. Konya'da bir Captiva buldum 2008 46 binde High versiyon ve TL.39750 istiyorlar. Bu sizce de cok ucuz degil m? Konyada tanidigim olsa yada yakin otursam hemen baktiricam arabaya :( Sizinde burnunuza kotu kokular geliyormu yoksa Istanbuldan gidip gormeye deger mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slough -- 22 Ocak 2011; 13:04:35 >
  • Bu konuda gereken bilgiyi Chavrolet -Captiva forumunda bulabilirsin diye düşünüyorum. Sonuçta bu forum ix35 ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı bir sayfa.
    Bence bu tür bilgi paylaşımlarını ve tartışmaları ilgili forumlarda yaparsanız daha iyi olur.
    saygılarımla
  • Dün akşam ix35 1.6 style sipariş verdiğim bayi ile telefonda görüştüm. Bu ay sonunda kesin teslimat olacağını söyledi. yani Ocak sonunda kendi ifadesine göre yeterli sayıda araba geleceğini ve ilk sıradaki müşterilerin kesin alabileceğini belirtti. İnşallah dediği gibi olur. Ayrıca araçlara zam geldiğinden bahsetti, ancak ben Hyundai sitesinde bu bilgiyi doğrulayan bir yazıya rastlamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? gerçekten zam geldi mi?
  • aracimi aldim 2000 motor dizel beyaz renk style plus.birkac aksesuarida takildi.yolda herkes size bakiyor.acikca soylemem gerekirse kullandigim ix55 ten daha spor ve gosterisli bir arac.ozellikle far yapisi hosuma gidiyor keske ix55 tede benzer far yapisi kullanilsaymis.iyiki beyaz almisim diyorum bir baska duruyor.siyahida guzel ama bu aracin cizgilerini daha bir gosteriyor
  • quote:

aracimi aldim 2000 motor dizel beyaz renk style plus.birkac aksesuarida takildi.yolda herkes size bakiyor.acikca soylemem gerekirse kullandigim ix55 ten daha spor ve gosterisli bir arac.ozellikle far yapisi hosuma gidiyor keske ix55 tede benzer far yapisi kullanilsaymis.iyiki beyaz almisim diyorum bir baska duruyor.siyahida guzel ama bu aracin cizgilerini daha bir gosteriyor

Güle güle kullanın... Fotografları bekliyoruz...

• quote:

aracimi aldim 2000 motor dizel beyaz renk style plus.birkac aksesuarida takildi.yolda herkes size bakiyor.acikca soylemem gerekirse kullandigim ix55 ten daha spor ve gosterisli bir arac.ozellikle far yapisi hosuma gidiyor keske ix55 tede benzer far yapisi kullanilsaymis.iyiki beyaz almisim diyorum bir baska duruyor.siyahida guzel ama bu aracin cizgilerini daha bir gosteriyor

Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Darısı başımıza inşallah. Keşke bir otoparkta falan karşılaşsak da doyasıya baksam, bizim kinin daha geleceği yok :( Beyaz tercihiniz bence de isabet, benim ki de 1.6 GDI style plus ve beyaz. İç rengi ne acaba, ben siyah tercih ettim...
    Keyifli sürüşler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dischci

quote:

Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Darısı başımıza inşallah. Keşke bir otoparkta falan karşılaşsak da doyasıya baksam, bizim kinin daha geleceği yok :( Beyaz tercihiniz bence de isabet, benim ki de 1.6 GDI style plus ve beyaz. İç rengi ne acaba, ben siyah tercih ettim...

tesekkurler yalcin bey darisi sizlere.renk olarak siyah doseme benimkide

• quote:

quote:

quote:

Adım asla sır değil hatta soyadım ve adresim ama doğrusu nereden bildiğinizi merak ettim :))
    Dr Yalçın GENÇ
    DENTAPOL Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
    :)))

• Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
  • quote:

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adım asla sır değil hatta soyadım ve adresim ama doğrusu nereden bildiğinizi merak ettim :))
    Dr Yalçın GENÇ
    DENTAPOL Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
    :)))

Yalcin bey daha once bu sayfada bana akbaktan aldim beni referans gosterebilirsiniz demistiniz.isminizide yazmistiniz ordan biliyorum:)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.