Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asx diyen arkadaşlara önerim aracın son sahibi olmak istemiyolarsa beklesin derim bu konuda acıklama yapmam kendi adıma sakıncalı sadece bir dost tavsiyesi iyi forumlar herkeze
  • quote:

Orijinalden alıntı: dischci

quote:

Orijinalden alıntı: L 77

ix35 1.6GDI bekleyen arkadaşlara en son güncel ve güvenilir haberi geçiyorum..

Hyundai marmara bölge sorumlusu müdürünün kendi ağızından çıkan sözler şunlar: "Slovakyadaki fabrikada bir parça eksik olduğu için üretim beklemedeymiş. dolayısıyla, mart ayında belki tek bir araç verilebilirmiş bazı bayilere, o da belki!.." Özetle Slovakyadaki fabrika parça bekliyor. Dolayısıyla biz de bekliyoruz. Çok büyük talep var bütün dünyada ve bu yüzden çok sınırlı sayıda araç gelecek. ix35 slovakyada üretiliyormuş bu arada, bunu yeni öğrenmiş oldum. bu kötü haberi ben verdiğim için üzgünüm fakat bekleyen arkadaşlarla paylaşmak istedim, bir nevi dertleşmek.. kalkıp i20 alacam gidip 2 ay daha beklemektense.. veya Mitsubishi ASX bakacam yaklaşık aynı fiyatlar ve yakıt tüketimi daha düşük ayrıca Volvo ve daha birçok markada olduğu gibi Engine Stop and Start teknolojisi kullanılmış euro V motor yakıt ekonomisi sağlayan ve havayı daha az kirleten..

Bu arada 2.0 dizel bekleyen arkadaşların neden beklediklerini anlayamadım çünkü bu araç birçok ilde ve bayide şu anda var...

Arkadaşlar ne yazık ki benzer bilgileri bugün ben de İç Anadolu Bölge Müdürü'nden duydum. Şubat ayında tüm Türkiye'ye sadece 10 adet 1.6 gelecekmiş çünkü motor üretiminde bir parça eksikmiş. İç piyasadaki yoğun talebin sorunsuz karşılanması ise 15-30 Mart 2011 i bulacakmış. Bu tarihten önce ciddi adette bir teslimat ve ilk sırada olmayan bizlerin arabalarına kavuşması hayal gibi görünüyor. Ben sonuna kadar bekleyeceğim çünkü buna değer diye düşünüyorum. Beklerken de şanslı arkadaşların paylaşımlarını heyecanla bekliyorum. Aracına kavuşanlara keyifli sürüşler, bizim gibi bekleyenlere sabırlar dilerim...

Yalcin bey sanirim cenab beyden aldiniz bilgiyi.sohbet ederken banada aynisini soylemisti.

• ASX banada çok tuhaf geldi sanki vagon taksi görünümü var yanlışım yoksa.
    ix 35 ile fiyat yakın fakat görünüm ve donanım açısından ix35 güzel
    duruyor
  • 2.0 Crdi 80-90binlik ix-35 lerde tedarik sıkıntısı yok burda afyon bayisindede vardı,sıkıntı olan 1.6 GDI 51-57binlik ix-35lerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musluoto

ASX banada çok tuhaf geldi sanki vagon taksi görünümü var yanlışım yoksa.
    ix 35 ile fiyat yakın fakat görünüm ve donanım açısından ix35 güzel
    duruyor

Mitsubishi ASX yakıt tasarrufu ile ön plana çıkan bir SUV. Ancak ix 35 den daha ufak boyutlarda ve donanım açısından bir çok eksiği mevcut. Örneğin, bluetooth sistemi yok, park sensörü ve geri görüş kamerası yok, deri koltuk yok, istendiğinde garantili olarak navigasyon takılması şu an için mümkün değil. Tüm bunların dışında şu an ASX de temin edilemiyor. Bayilere satın almak için başvurduğunuzda fiyat garantisi vermeksizin en yakın tarih Mart sonu diyorlar.
    Bu durumda kaderimize razı olup ix35 için dua etmekten başka çaremiz yok gibi görünüyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Asx diyen arkadaşlara önerim aracın son sahibi olmak istemiyolarsa beklesin derim bu konuda acıklama yapmam kendi adıma sakıncalı sadece bir dost tavsiyesi iyi forumlar herkeze

Beni ilgilendirmemekle birlikte merak da etmedim değil hani. Kasa değişecek desek, ASX'de yeni çıkan bir araç, neden son sahibi olunsun ilginç. Sonuçda bir bildiğiniz var ki bu şekilde yazmışsınız. Bir ipucu verseydinizde düşünen arkadaşlar yanmasaydı. Aracı bende gördüm, inceledim, ASX'de gayet düşünülebilinecek bir araç, kalitesine birşey söylemem haksızlık olur ancak donanım, iç ve dış görünüş tabiki İX35 çok başka. Ah birde beklemek olmasa.

• bende bu gün bayiye uğradı style plus almaya karar verdim pazarlık yaptık 56.000 tl ye anlaştık bakalım yarın kredi için bankaya baş vuracağım kredim çıkarsa alacağım inşallah ( aslında bekleyeceğim :( )

Not: Bu arada kredi ile alacaklar bir an önce hareket etsinler kredi faizleri şuan 0,9 ama bir kaç hafta içersinde 1,30 ları bulabilir. Bilginiz olsun...
  • Merhaba ,

Bugun bayiime haftalik taciz telefonumu actim :) fakat aldigim haber kotuydu... siparislerdeki gecikmeyi dogruladi ve Hazirani bulur dedi :( As Oto bildiginiz uzere Hyundai & Assan'in firmasi dolayisi ile ilk agiz sayilir... Ben ilk siradayim ama yinede bu kadar beklemeye deger mi bilemiyorum... Aralik 15 de gelicegi soylendigi icin Aralik basinda arabami sattim ve Hazirana kadar arabasiz idare etmek zor :(

Bugun tekrar alternatif bakmaya basladim ama insanin akli ve gonlu baska IX35 de olunca digerleri pek bi bos geliyo :( yine kaldik yumurta kasa kizilayin dagittigi Qasqai'ye :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbak

Merhaba ,

Bugun bayiime haftalik taciz telefonumu actim :) fakat aldigim haber kotuydu... siparislerdeki gecikmeyi dogruladi ve Hazirani bulur dedi :( As Oto bildiginiz uzere Hyundai & Assan'in firmasi dolayisi ile ilk agiz sayilir... Ben ilk siradayim ama yinede bu kadar beklemeye deger mi bilemiyorum... Aralik 15 de gelicegi soylendigi icin Aralik basinda arabami sattim ve Hazirana kadar arabasiz idare etmek zor :(

Bugun tekrar alternatif bakmaya basladim ama insanin akli ve gonlu baska IX35 de olunca digerleri pek bi bos geliyo :( yine kaldik yumurta kasa kizilayin dagittigi Qasqai'ye :(

yok artık ilk sıradaki adamada haziran da teslim mi olur bir yanlışınız olmasın ? Kim bekler ki bu kadar...
  • bencede benimde moralim bozuldu ki ben ilk sırada değilimdir büyük ihtimalle yarın bende bir arayım bakayım ne diyorlar. Gerçi yaza kadar beklemek benim işime gelir bu arada belki biraz para biriktirip aksesuar yaparım arabaya :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

bende bu gün bayiye uğradı style plus almaya karar verdim pazarlık yaptık 56.000 tl ye anlaştık bakalım yarın kredi için bankaya baş vuracağım kredim çıkarsa alacağım inşallah ( aslında bekleyeceğim :( )

Not: Bu arada kredi ile alacaklar bir an önce hareket etsinler kredi faizleri şuan 0,9 ama bir kaç hafta içersinde 1,30 ları bulabilir. Bilginiz olsun...

iyi fiyata anlaşmışsınız. ben Aralıkta 57ye anlaşmıştım..
  • quote:

Merhaba ,

benzer konumdayız arkadaşım. yalnız şunu söyliyeyim, qasqai olacağına juke olsun veya sportage olsun daha iyi..hatta mitsubishi ASX kim ne derse desin iyi görünüyo. onca ay arabasız çok zor!

• quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

quote:

Merhaba ,

yok artık ilk sıradaki adamada haziran da teslim mi olur bir yanlışınız olmasın ? Kim bekler ki bu kadar...

ben ilk sıradayım, bana Mart dendi, ama o da belki komedi ya!! Aralık sonu, bilemediniz Ocak ortasında kesin gelir deyip kendi arabamı sattırdılar, sürünüyoruz şimdi.. gidip vazgeçtim verin kaporomu geri diycem..

• quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

quote:

Merhaba ,

ben ilk sıradayım, bana Mart dendi, ama o da belki komedi ya!! Aralık sonu, bilemediniz Ocak ortasında kesin gelir deyip kendi arabamı sattırdılar, sürünüyoruz şimdi.. gidip vazgeçtim verin kaporomu geri diycem..

• arkadaslar ben şanslılardanım sanırım bir hyundai ix35 1.6 gdı style plus sahibiyim fakat hep küçük araba kullandığım için satmayı düşünüyordum. yalnız bu kadar insanın bu aracı almak için bekliyor olması açıkçası beni çok tereddütte bıraktı acaba alışmayamı çalışsam diye düşünür oldum
  • bence alismaya calisin ama illa saticam diyorsaniz kimse sahiplenmeden ben birinciligi aliyim de :)
  • Ben yerinde olsam alışmaya çalışırdım. Elinde güzel bir araç var hem araç öyle çok büyükde değil bence + küçük araca göre çok daha fazla artıları var güvenlik yönüde cabası ( Kadıköy gibi dar sokaklı garajı olmayana hergün yola park etmek zorunda olan birisi isen malesef ozaman bende küçük araba düşünürdüm...)
  • satarsam ilk sıraya seni koydum okanbak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: k71

arkadaslar ben şanslılardanım sanırım bir hyundai ix35 1.6 gdı style plus sahibiyim fakat hep küçük araba kullandığım için satmayı düşünüyordum. yalnız bu kadar insanın bu aracı almak için bekliyor olması açıkçası beni çok tereddütte bıraktı acaba alışmayamı çalışsam diye düşünür oldum

türkiyeye 1.6 gdi style plus araç henüz gelmedi, sizinki style olmasın?? neden satmayı düşünüyorsunuz? çok mu yakıyor? satmayı düşündüğünüz fiyat ne? araç kaç km? tecrübelerinizi paylaşsanız araçla seviniriz..
  • Arkadaşlar beklemek bir yana da benim merak ettiğim bir konu var biz Mart'a kadar beklersek her ay yenisi yayınlanan fiyat listesinde değişiklik olursa etkilenecek miyiz, yarın ilk işim bayiyi arayıp bunu öğrenmek olacak, bilgisi olan varda paylaşsın, uykum kaçtı walla gerçi o zaman da kendileri bilir, asla almam hem kapora verip 3 ay bekle hem de zam ye, spo cular gibi olduk biz de, ama farkında mısınız arkadaşlar foruma katılım arttı, demek ki neymiş araç yoksa herkes foruma yazıp rahatlıyormuş...
    :D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.