Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musluoto

günaydın arkadaşlar paylaşıma devam lütfen.
    biz bu ix35 i nezaman alacaz kimse birşey
    söylemiyor.niye reklam yaparlar ki olmayan arabayı?

şubatta alacaksınız. en geç mart ayında..
  • 3 Aralık 2010 da 2.0 dizel style plus beyaz almaya karar vermiştim ve bunu almam oldukça sıkıntılı bir süreçte 10 gün sürmüştü ve neredeyse vaz gececektim. İstanbulda sadece 1 araç vardı. Nihayetindede aldım. Ve iyikide almisim. "KEŞKE" demeden kullandığım bir araç oldu. İnsaallah sizlerde en kısa sürede araçlarınıza kavuşursunuz ve bu tadı alırsınız.
  • quote:

Normalde çıkış fiyatı 88.000 TL'ydi, ilk alanlara genelde 85.000 TL'den verdiler, ben de bu fiyattan aldım. Dediğiniz gibi 78.000 TL'ye indiyse gerçekten de kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görebilirsiniz, çünkü ocak ayı kampanya fiyatı 89.400 TL'den 86.400 TL'ye indirilmiş görünüyor, bu fiyat üzerinden resmen 6500 TL daha indirim demek, ben olsam bu fiyatı hayatta kaçırmazdım.

1.6 GDI ile ilgili daha önce de birkaç ufak konuda tartışmıştık zaten, yüksek bir aracı 4x4 olarak ve 6 ileri shiftronic şanzımanla kullanmak istiyorsanız 2.0 CRDI motor daha iyi. 1.6 GDI daha ucuz ve donanım açısından da iyi bir seçenek olabilir, bütçeyi de göz önünde bulundurursanız 1.6 GDI iyi bir seçenek, ancak 2.0 kullanımıyla bu araç gerçekten de çok güzel, bütçeniz el veriyorsa bu seçeneği almanız daha iyi olacaktır. 30.000 km yapmama çok az kaldı, halen çevik motoruyla kullanmak hoşuma gidiyor. Kabaca söylemek gerekirse bütçeniz hangisine elveriyorsa onu alın, memnun kalırsınız. Aracın tutup tutmaması konusunda yorumunuza katılmak pek mümkün değil, diğer başarısız olduğu yönler derken müphem bir açıklamada bulunmuşsunuz. Ben aracımdan son derece memnunum, ilk alanlardan biriyim ve halen de en ufak bir pişmanlığım yok, forumda 2.0 dizel kullananlar var, bilmiyorum içinde pişman olanlar çok mu ? Zaten aracı satmayı da düşünmediğimden bu pişmanlığı hissetmeyeceğim sanırım. Yanlış bir açıklama yapmak istemem, ancak parası olan biri yüksek hacimli motordan keyif alarak bir aracı kullanmak istiyorsa neden pişman olsun ? Bu durumda benim bir sonra almayı düşündüğüm Land Cruiser Prado'yu alırsam eğer köprüden atlamam gerekiyor sizin öngörünüzle.

Bir ufak not olarak 90 km/saat hızla cruise'u ayarlarsanız 6.8 lt/100 km harcıyor dizel motor. Yine 120-140 km bandında 8-8.5 lt, 140 sabitle 9 lt, bunun sonrasında ise giderek artan bir miktarla 160-180 arasında 10 lt'yi de görüyor. Bütün koşullarda denedim, bence iyi bir motor yakıt tüketimi açısından. Şu anda İstanbul'da şehiriçinde 9 lt civarında kullanıyorum, ancak şunu belirtmeden geçemem, 1.6 GDI motorla aynı performansı yakalamak isterseniz muhtemelen 12-13 lt/100 km harcarsınız, 1.6 GDI'niz varsa bir haftasonu deneyebiliriz isterseniz.

güzel anlatmışsınız. yanlış anlaşılmasın, ben aracı son derecee başarılı buluyorum. sadece 2.0 olanın pazarlama stratejisini başarısız buluyorum ki, bu söylediğim de 1.6gdi modeller çıkınca daha iyi belli olacak. söylediğiniz gibi 1.6 benzinli motordan alacağınız sürüş zevkini dizel 2.0 motordan almanız için kesinlikle 10lt üstünde yakıt harcamanız gerekir. fakat 90km sabit hızla eğer 6.8lt mazot tüketiyorsa bu çok iyi bir rakam.

ECO modda mı yoksa normal modda mı 6.8lt/100km i yakalıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan666 -- 23 Ocak 2011; 17:42:25 >

• araç sahipleri hiç fotograf paylaşmıyorsunuz biraz paylaşında gözümüz gönlümüz açılsın,alem suv görsün
  • Bugun oglen saatlerinde ankamalle kapali otoparka girerken cikmakta olan bir ix35 kirmizi onume gecti bir bayan suruyodu.o kirmizi ben beyaz arka arkaya gittik.kirmizisini canli gormemistim bir an keske kirmizimi alsaydim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Bugun oglen saatlerinde ankamalle kapali otoparka girerken cikmakta olan bir ix35 kirmizi onume gecti bir bayan suruyodu.o kirmizi ben beyaz arka arkaya gittik.kirmizisini canli gormemistim bir an keske kirmizimi alsaydim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Bugun oglen saatlerinde ankamalle kapali otoparka girerken cikmakta olan bir ix35 kirmizi onume gecti bir bayan suruyodu.o kirmizi ben beyaz arka arkaya gittik.kirmizisini canli gormemistim bir an keske kirmizimi alsaydim dedim.

oyle oldu serkan:).kirmizida bu araca yakisiyor kanimca beyazda guzel.bu ara cok beyazladik ondan sanirim kirmizi olsa keske dedim:)).sence hangisi daha guzel renk olarak:)
  • Normal modda 6,8 lt/100 km harcıyor. Bunu yaptığım yol genel olarak E-5 - Sabiha Gökçen bağlantı yolu, oldukça düz bir yol, yokuş vs. yok, viraj da yok doğru dürüst. Bunun aynısını bu yaz İskenderun'dan İstanbul'a dönerken Pozantı-Ankara arasında yapmıştım, herhangi bir yavaşlamaya kadar sabit bu miktarda harcıyor, ancak bu aracı 90 km/saat olarak kullanmak gerçekten ayrı bir işkence orası da ayrı mesele, benim buna katlanmamın tek nedeniyse bahsettiğim yolların hepsinde sabah ve akşam mutlaka radar olması. Eco Mod ve Normal Mod arasında ivmelenme olmadığı sürece tüketim açısından bir fark olmuyor, belki kitapta fark oluyor diyordur, ancak tecrübeyle sabittir bu hızlarda ve ivmelenmenin gerekli olmadığı durumlarda fark yaşanmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: aslan666

quote:

Bir ufak not olarak 90 km/saat hızla cruise'u ayarlarsanız 6.8 lt/100 km harcıyor dizel motor. Yine 120-140 km bandında 8-8.5 lt, 140 sabitle 9 lt, bunun sonrasında ise giderek artan bir miktarla 160-180 arasında 10 lt'yi de görüyor. Bütün koşullarda denedim, bence iyi bir motor yakıt tüketimi açısından. Şu anda İstanbul'da şehiriçinde 9 lt civarında kullanıyorum, ancak şunu belirtmeden geçemem, 1.6 GDI motorla aynı performansı yakalamak isterseniz muhtemelen 12-13 lt/100 km harcarsınız, 1.6 GDI'niz varsa bir haftasonu deneyebiliriz isterseniz.

güzel anlatmışsınız. yanlış anlaşılmasın, ben aracı son derecee başarılı buluyorum. sadece 2.0 olanın pazarlama stratejisini başarısız buluyorum ki, bu söylediğim de 1.6gdi modeller çıkınca daha iyi belli olacak. söylediğiniz gibi 1.6 benzinli motordan alacağınız sürüş zevkini dizel 2.0 motordan almanız için kesinlikle 10lt üstünde yakıt harcamanız gerekir. fakat 90km sabit hızla eğer 6.8lt mazot tüketiyorsa bu çok iyi bir rakam.

ECO modda mı yoksa normal modda mı 6.8lt/100km i yakalıyorsunuz?

• quote:

Hiç dert etmeyin, eminim o bayan da sizi görünce beyaz mı alsaydım demiştir, çünkü bu arabaya her renk ayrı güzel oluyor....
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dischci

quote:

Hiç dert etmeyin, eminim o bayan da sizi görünce beyaz mı alsaydım demiştir, çünkü bu arabaya her renk ayrı güzel oluyor....
    :)

Çok güzel ve iyimser bir bakış açısı olmuş.. Bunu beğendim Doktor Bey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

Dün akşam ix35 1.6 style sipariş verdiğim bayi ile telefonda görüştüm. Bu ay sonunda kesin teslimat olacağını söyledi. yani Ocak sonunda kendi ifadesine göre yeterli sayıda araba geleceğini ve ilk sıradaki müşterilerin kesin alabileceğini belirtti. İnşallah dediği gibi olur. Ayrıca araçlara zam geldiğinden bahsetti, ancak ben Hyundai sitesinde bu bilgiyi doğrulayan bir yazıya rastlamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? gerçekten zam geldi mi?

Kusura bakmayın ama, sizin bayi çok fazla yalan söylemiş size her konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L 77

quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

Dün akşam ix35 1.6 style sipariş verdiğim bayi ile telefonda görüştüm. Bu ay sonunda kesin teslimat olacağını söyledi. yani Ocak sonunda kendi ifadesine göre yeterli sayıda araba geleceğini ve ilk sıradaki müşterilerin kesin alabileceğini belirtti. İnşallah dediği gibi olur. Ayrıca araçlara zam geldiğinden bahsetti, ancak ben Hyundai sitesinde bu bilgiyi doğrulayan bir yazıya rastlamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? gerçekten zam geldi mi?

Kusura bakmayın ama, sizin bayi çok fazla yalan söylemiş size her konuda..

zam yok-şubattan önce teslimat yok!

• İnternette yeni ix35 videoları var arkadaşlar. fakat hepsi 2.0 dizel modeli ile ilgili.. 1.6gdi henüz piyasada yok maalesef. benzinli ix35 sahipleri paylaşımda bulunurlarsa seviniriz.
  • Merhaba Arkadaşlar benim Araçta Gelmek üzere ancak Navigasyon konusunda kararsız kaldım.
    http://www.rsteknoloji.com/Fly-Audio-E-7588-NAVI-Hyundai-IX35-DVD-Navigasyon-Multimedya,PR-757.html bu linkteki cihaz dahamı iyidir nedir bu cihazı alıp kullanan varmı acaba .
    Ayrıca iki ayrı linkte farklı fiyatlı cyclone marka gördüm bunlar acaba aynımı aralarında bayağı bir fiyat farkı var.
    http://www.aktepesound.com/?urun-986-iX35-Navigasyon-Multimedia.html burada 2300 Tl civarı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-hyundai-ix35-oem-tv-dvd-navigasyon-1-487-tl-kdv-cyclone-34465615/detay/ Burda da 1900 u buluyor
    Bunlarla arabasını donatan arkadaşlardan Öneriler bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dune40
    Merhaba Arkadaşlar benim Araçta Gelmek üzere ancak Navigasyon konusunda kararsız kaldım.
    http://www.rsteknoloji.com/Fly-Audio-E-7588-NAVI-Hyundai-IX35-DVD-Navigasyon-Multimedya,PR-757.html bu linkteki cihaz dahamı iyidir nedir bu cihazı alıp kullanan varmı acaba .
    Ayrıca iki ayrı linkte farklı fiyatlı cyclone marka gördüm bunlar acaba aynımı aralarında bayağı bir fiyat farkı var.
    http://www.aktepesound.com/?urun-986-iX35-Navigasyon-Multimedia.html burada 2300 Tl civarı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-hyundai-ix35-oem-tv-dvd-navigasyon-1-487-tl-kdv-cyclone-34465615/detay/ Burda da 1900 u buluyor
    Bunlarla arabasını donatan arkadaşlardan Öneriler bekliyorum.

ikinci ve ucuncu urun ayni sadece fiyat farki var.bende cyclone kullaniyorum baya memnunum.hyundai servisinde taktirdim.sizde oyle yapin bence hem garanti bozulmamis oluyor

• ix35 1.6GDI bekleyen arkadaşlara en son güncel ve güvenilir haberi geçiyorum..

Hyundai marmara bölge sorumlusu müdürünün kendi ağızından çıkan sözler şunlar: "Slovakyadaki fabrikada bir parça eksik olduğu için üretim beklemedeymiş. dolayısıyla, mart ayında belki tek bir araç verilebilirmiş bazı bayilere, o da belki!.." Özetle Slovakyadaki fabrika parça bekliyor. Dolayısıyla biz de bekliyoruz. Çok büyük talep var bütün dünyada ve bu yüzden çok sınırlı sayıda araç gelecek. ix35 slovakyada üretiliyormuş bu arada, bunu yeni öğrenmiş oldum. bu kötü haberi ben verdiğim için üzgünüm fakat bekleyen arkadaşlarla paylaşmak istedim, bir nevi dertleşmek.. kalkıp i20 alacam gidip 2 ay daha beklemektense.. veya Mitsubishi ASX bakacam yaklaşık aynı fiyatlar ve yakıt tüketimi daha düşük ayrıca Volvo ve daha birçok markada olduğu gibi Engine Stop and Start teknolojisi kullanılmış euro V motor yakıt ekonomisi sağlayan ve havayı daha az kirleten..

Bu arada 2.0 dizel bekleyen arkadaşların neden beklediklerini anlayamadım çünkü bu araç birçok ilde ve bayide şu anda var...

• @L 77

Ben tek araç verilmesi ile ilgili bilgiyi 15Ocak'ta topic'te paylaşmıştım. Teyid ettiğiniz için teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

İşlerim sebebiyle forumdan biraz uzak kaldım. Ne mutlu ki paylaşım tüm hızıyla sürüyor. Cuma günü ix35'imi aldığım bayiye aksesuarlar için 5dakikalığına bir uğradim. Firmanın Genel Müdürünü görünce de şöyle bir sohbet ettik. ix35 bekleyen arkadaşlarla hemen paylaşayım. Araçlar ay sonu gelecekmiş. Ancak sayı çok sınırlıymış. Slovakya fabrikasının üretimi yetişmediği için Hyundai Çek Cumhuriyetinde bir ix35 üretim bandı kurmuş. Bu güzel haber, ancak artık TR'ye sadece Çek Cumhuriyetinden araç gelecekmiş. Genel Müdür durumu şöyle açıkladı: "Listede 18 kişi var, verilecek araç sayısı 1. Ben o aracı kime vereceğim!!!"

Aksesuar konusunda sadece yan basamak ve iç kapı nikelajı var. Yan basamak'ta TucsonIX yazıyor, 550TL. LED'li iç kapı nikelajlı ise 250TL şeklinde fiyatlandırdılar. Ben ikisini de pek beğenmedim, ayrıca fiyatlarını da yüksek buldum. Aksesuar konusunda daha önce de sizinle paylaştığım gibi piyasanın fiyatlarının oturmasını bekleyeceğim. Fiyat bilgisi paylaşımlarınızı okumayı da merakla bekliyorum...

• quote:

ix35 1.6GDI bekleyen arkadaşlara en son güncel ve güvenilir haberi geçiyorum..

Hyundai marmara bölge sorumlusu müdürünün kendi ağızından çıkan sözler şunlar: "Slovakyadaki fabrikada bir parça eksik olduğu için üretim beklemedeymiş. dolayısıyla, mart ayında belki tek bir araç verilebilirmiş bazı bayilere, o da belki!.." Özetle Slovakyadaki fabrika parça bekliyor. Dolayısıyla biz de bekliyoruz. Çok büyük talep var bütün dünyada ve bu yüzden çok sınırlı sayıda araç gelecek. ix35 slovakyada üretiliyormuş bu arada, bunu yeni öğrenmiş oldum. bu kötü haberi ben verdiğim için üzgünüm fakat bekleyen arkadaşlarla paylaşmak istedim, bir nevi dertleşmek.. kalkıp i20 alacam gidip 2 ay daha beklemektense.. veya Mitsubishi ASX bakacam yaklaşık aynı fiyatlar ve yakıt tüketimi daha düşük ayrıca Volvo ve daha birçok markada olduğu gibi Engine Stop and Start teknolojisi kullanılmış euro V motor yakıt ekonomisi sağlayan ve havayı daha az kirleten..

Bu arada 2.0 dizel bekleyen arkadaşların neden beklediklerini anlayamadım çünkü bu araç birçok ilde ve bayide şu anda var...

Arkadaşlar ne yazık ki benzer bilgileri bugün ben de İç Anadolu Bölge Müdürü'nden duydum. Şubat ayında tüm Türkiye'ye sadece 10 adet 1.6 gelecekmiş çünkü motor üretiminde bir parça eksikmiş. İç piyasadaki yoğun talebin sorunsuz karşılanması ise 15-30 Mart 2011 i bulacakmış. Bu tarihten önce ciddi adette bir teslimat ve ilk sırada olmayan bizlerin arabalarına kavuşması hayal gibi görünüyor. Ben sonuna kadar bekleyeceğim çünkü buna değer diye düşünüyorum. Beklerken de şanslı arkadaşların paylaşımlarını heyecanla bekliyorum. Aracına kavuşanlara keyifli sürüşler, bizim gibi bekleyenlere sabırlar dilerim...

• quote:

quote:

Arkadaşlar ne yazık ki benzer bilgileri bugün ben de İç Anadolu Bölge Müdürü'nden duydum. Şubat ayında tüm Türkiye'ye sadece 10 adet 1.6 gelecekmiş çünkü motor üretiminde bir parça eksikmiş. İç piyasadaki yoğun talebin sorunsuz karşılanması ise 15-30 Mart 2011 i bulacakmış. Bu tarihten önce ciddi adette bir teslimat ve ilk sırada olmayan bizlerin arabalarına kavuşması hayal gibi görünüyor. Ben sonuna kadar bekleyeceğim çünkü buna değer diye düşünüyorum. Beklerken de şanslı arkadaşların paylaşımlarını heyecanla bekliyorum. Aracına kavuşanlara keyifli sürüşler, bizim gibi bekleyenlere sabırlar dilerim...

ben ilk sıradayım ama şubatta benim bile ümidim çok düşük. galiba pes edebilirim, farklı bir araca yönelebilirim. çok zor beklemek çok!..

• quote:

quote:

Haberler üzücü tabiki. Ancak bende sonuna kadar beklerim, sorun yok. Ancak Hyundai temin edemediği araca bu zaman diliminde faiş oranlarda zam yaparsa vazgeçme nedenim olur. Fiyatından ziyade kızmamdan dolayı.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.