Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim araç style plus beyaz renk siyah deri döşeme km 1300 yakıt kullanıma göre değişiyo ortalama sekiz dokuz arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: dischci

quote:

Orijinalden alıntı: L 77

ix35 1.6GDI bekleyen arkadaşlara en son güncel ve güvenilir haberi geçiyorum..

Hyundai marmara bölge sorumlusu müdürünün kendi ağızından çıkan sözler şunlar: "Slovakyadaki fabrikada bir parça eksik olduğu için üretim beklemedeymiş. dolayısıyla, mart ayında belki tek bir araç verilebilirmiş bazı bayilere, o da belki!.." Özetle Slovakyadaki fabrika parça bekliyor. Dolayısıyla biz de bekliyoruz. Çok büyük talep var bütün dünyada ve bu yüzden çok sınırlı sayıda araç gelecek. ix35 slovakyada üretiliyormuş bu arada, bunu yeni öğrenmiş oldum. bu kötü haberi ben verdiğim için üzgünüm fakat bekleyen arkadaşlarla paylaşmak istedim, bir nevi dertleşmek.. kalkıp i20 alacam gidip 2 ay daha beklemektense.. veya Mitsubishi ASX bakacam yaklaşık aynı fiyatlar ve yakıt tüketimi daha düşük ayrıca Volvo ve daha birçok markada olduğu gibi Engine Stop and Start teknolojisi kullanılmış euro V motor yakıt ekonomisi sağlayan ve havayı daha az kirleten..

Bu arada 2.0 dizel bekleyen arkadaşların neden beklediklerini anlayamadım çünkü bu araç birçok ilde ve bayide şu anda var...

Arkadaşlar ne yazık ki benzer bilgileri bugün ben de İç Anadolu Bölge Müdürü'nden duydum. Şubat ayında tüm Türkiye'ye sadece 10 adet 1.6 gelecekmiş çünkü motor üretiminde bir parça eksikmiş. İç piyasadaki yoğun talebin sorunsuz karşılanması ise 15-30 Mart 2011 i bulacakmış. Bu tarihten önce ciddi adette bir teslimat ve ilk sırada olmayan bizlerin arabalarına kavuşması hayal gibi görünüyor. Ben sonuna kadar bekleyeceğim çünkü buna değer diye düşünüyorum. Beklerken de şanslı arkadaşların paylaşımlarını heyecanla bekliyorum. Aracına kavuşanlara keyifli sürüşler, bizim gibi bekleyenlere sabırlar dilerim...

Yalcin bey sanirim cenab beyden aldiniz bilgiyi.sohbet ederken banada aynisini soylemisti.

Hayır ben Cenab Bey'i tanımıyorum, İç Anadolu Bölge Müdürü'nün ağzıyla Fırat Bey'den aldım bu bilgiyi ama korkarım hepsi doğru galiba...:(

• quote:

Arkadaşlar beklemek bir yana da benim merak ettiğim bir konu var biz Mart'a kadar beklersek her ay yenisi yayınlanan fiyat listesinde değişiklik olursa etkilenecek miyiz, yarın ilk işim bayiyi arayıp bunu öğrenmek olacak, bilgisi olan varda paylaşsın, uykum kaçtı walla gerçi o zaman da kendileri bilir, asla almam hem kapora verip 3 ay bekle hem de zam ye, spo cular gibi olduk biz de, ama farkında mısınız arkadaşlar foruma katılım arttı, demek ki neymiş araç yoksa herkes foruma yazıp rahatlıyormuş...
    :D

zam gelmez.hatta düşebilir. aralıkta 57.000tl iken ve bütün markalar zam yaparken ix35 fiyatı ocakta 56.900tl indi :))
  • ben şahsen haziran teslim olayına inanmıyorum o arka sıralarda olmaktan dolayı kaynaklanır bence,bende bayimde ilk sıradayım ama önemli olan aracın gelmesi tabi,bayi ile ocak sonu teslim diye konuşmuştuk,arabayı falan sattım kaldık arabasız gerçi ben mart teslime razıyım ama daha fazlası mantıklı değil zaten,bu haberlerden sonra aramadım ama yarın ilk işim bu olacak bakalım onlar ne diyor...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar beklemek bir yana da benim merak ettiğim bir konu var biz Mart'a kadar beklersek her ay yenisi yayınlanan fiyat listesinde değişiklik olursa etkilenecek miyiz, yarın ilk işim bayiyi arayıp bunu öğrenmek olacak, bilgisi olan varda paylaşsın, uykum kaçtı walla gerçi o zaman da kendileri bilir, asla almam hem kapora verip 3 ay bekle hem de zam ye, spo cular gibi olduk biz de, ama farkında mısınız arkadaşlar foruma katılım arttı, demek ki neymiş araç yoksa herkes foruma yazıp rahatlıyormuş...
    :D

zam gelmez.hatta düşebilir. aralıkta 57.000tl iken ve bütün markalar zam yaparken ix35 fiyatı ocakta 56.900tl indi :))

liste fiyatları her ay güncellenir zam gelmez diye bir kesinlik yoktur ayrıcada tüm parayıda yani 56.900 'ü teslim etmemişseniz zamlardanda etkilenirsiniz,sadece Hyundai'de değil bütün markalarda bu böyledir...

• diğer forumlarda neler yazılıyor bir bakayım dedim ve ix35 sahiplerinden bazıları aracın sert süspansiyonundan şikayet edip aracı 2-3 ay sonra sattıklarını yazmışlar, rahatsız edici boyutta olduğu için.

ayrıca bir başka arkadaş da çukurlara girince garip ses gelidiğini farketmiş ve amortisörlerden olduğu ortaya çıkmış ve garanti kapsamında değiştirilecekmiş. yani bazı ciddi konfor ve kalite ve işçilik şikayetleri mevcut araçla ilgili haberiniz olsun..
  • quote:

türkiyeye 1.6 gdi style plus araç henüz gelmedi, sizinki style olmasın?? neden satmayı düşünüyorsunuz? çok mu yakıyor? satmayı düşündüğünüz fiyat ne? araç kaç km? tecrübelerinizi paylaşsanız araçla seviniriz..

Aralıkta yapılan ilk ve son teslimatta 1.6 GDI Style Pluslar da vardı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

quote:

ix35 1.6GDI bekleyen arkadaşlara en son güncel ve güvenilir haberi geçiyorum..

Hyundai marmara bölge sorumlusu müdürünün kendi ağızından çıkan sözler şunlar: "Slovakyadaki fabrikada bir parça eksik olduğu için üretim beklemedeymiş. dolayısıyla, mart ayında belki tek bir araç verilebilirmiş bazı bayilere, o da belki!.." Özetle Slovakyadaki fabrika parça bekliyor. Dolayısıyla biz de bekliyoruz. Çok büyük talep var bütün dünyada ve bu yüzden çok sınırlı sayıda araç gelecek. ix35 slovakyada üretiliyormuş bu arada, bunu yeni öğrenmiş oldum. bu kötü haberi ben verdiğim için üzgünüm fakat bekleyen arkadaşlarla paylaşmak istedim, bir nevi dertleşmek.. kalkıp i20 alacam gidip 2 ay daha beklemektense.. veya Mitsubishi ASX bakacam yaklaşık aynı fiyatlar ve yakıt tüketimi daha düşük ayrıca Volvo ve daha birçok markada olduğu gibi Engine Stop and Start teknolojisi kullanılmış euro V motor yakıt ekonomisi sağlayan ve havayı daha az kirleten..

Bu arada 2.0 dizel bekleyen arkadaşların neden beklediklerini anlayamadım çünkü bu araç birçok ilde ve bayide şu anda var...

Arkadaşlar ne yazık ki benzer bilgileri bugün ben de İç Anadolu Bölge Müdürü'nden duydum. Şubat ayında tüm Türkiye'ye sadece 10 adet 1.6 gelecekmiş çünkü motor üretiminde bir parça eksikmiş. İç piyasadaki yoğun talebin sorunsuz karşılanması ise 15-30 Mart 2011 i bulacakmış. Bu tarihten önce ciddi adette bir teslimat ve ilk sırada olmayan bizlerin arabalarına kavuşması hayal gibi görünüyor. Ben sonuna kadar bekleyeceğim çünkü buna değer diye düşünüyorum. Beklerken de şanslı arkadaşların paylaşımlarını heyecanla bekliyorum. Aracına kavuşanlara keyifli sürüşler, bizim gibi bekleyenlere sabırlar dilerim...

Yalcin bey sanirim cenab beyden aldiniz bilgiyi.sohbet ederken banada aynisini soylemisti.

Hayır ben Cenab Bey'i tanımıyorum, İç Anadolu Bölge Müdürü'nün ağzıyla Fırat Bey'den aldım bu bilgiyi ama korkarım hepsi doğru galiba...:(

Yalcin bey ic anadolu bolge muduru cenab bey zaten:).sanirim firat bey telefonda onla konusup size bilgi verdi:)

• Bende aracimi aralık ortasi satıp kırmızı ix35 siparisi verdim simdilik ix35 den vazgeçtim. Sonra tekrar düşüneceğim.
  • quote:

diğer forumlarda neler yazılıyor bir bakayım dedim ve ix35 sahiplerinden bazıları aracın sert süspansiyonundan şikayet edip aracı 2-3 ay sonra sattıklarını yazmışlar, rahatsız edici boyutta olduğu için.

ayrıca bir başka arkadaş da çukurlara girince garip ses gelidiğini farketmiş ve amortisörlerden olduğu ortaya çıkmış ve garanti kapsamında değiştirilecekmiş. yani bazı ciddi konfor ve kalite ve işçilik şikayetleri mevcut araçla ilgili haberiniz olsun..

Ben benzinli aracı ilk alanlardan biriyim, 7 aralıktan bu yana yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve rahatlığı, konforu ve kalitesi konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Bunun yanında amortisörler rahatsız edici değil. Üstelik amortisörlerin sert olması benim için bir dezavantaj değil, tamamen bir avantajdır. Çünkü amortisörler aracın yol tutuşunu büyük oranda etkileyen parçalardır. Bu araçlar yüksek araç ve güvenlik açısından yol tutuşlarının çok iyi olması lazım.

Kalite konusunda muadil araçları (isim vermeyeceğim) oturup iyice inceledim, ben kullanmadım ama yanda oturup baktım. ix35 her konuda iyi bir araç.

Tabiiki herkesin zevkleri, beklentileri ve bütçeleri farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

türkiyeye 1.6 gdi style plus araç henüz gelmedi, sizinki style olmasın?? neden satmayı düşünüyorsunuz? çok mu yakıyor? satmayı düşündüğünüz fiyat ne? araç kaç km? tecrübelerinizi paylaşsanız araçla seviniriz..

Aralıkta yapılan ilk ve son teslimatta 1.6 GDI Style Pluslar da vardı...

süspansiyon ve amortisörler hakkındaki görüş ve izlenimleriniz neler? ayrıca, yakıt tüketimi konusunda biraz bilgi verebilir misiniz lütfen?
  • quote:

diğer forumlarda neler yazılıyor bir bakayım dedim ve ix35 sahiplerinden bazıları aracın sert süspansiyonundan şikayet edip aracı 2-3 ay sonra sattıklarını yazmışlar, rahatsız edici boyutta olduğu için.

Haberiniz olsun diye bitirmişsiniz cümlenizi.Zaten bizim olan aracın nesinden haberimiz olacak onu anlamadım.
    Bu araç için oyle ifadeler kullanılıyorki bazen ben başka bir aracamı biniyorum acaba diye düşünüyorum.
    Yok oyle şeyler arkadaşım.Kendi kullandığım arabayı bana anlatma.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar01

quote:

Haberiniz olsun diye bitirmişsiniz cümlenizi.Zaten bizim olan aracın nesinden haberimiz olacak onu anlamadım.
    Bu araç için oyle ifadeler kullanılıyorki bazen ben başka bir aracamı biniyorum acaba diye düşünüyorum.
    Yok oyle şeyler arkadaşım.Kendi kullandığım arabayı bana anlatma.

sana anlatmıyorum! 1.6 gdi bekleyen arkadaşlara anlatıyorum..

• Forum'a ve özellikle "DH HYUNDAI ...ix35 KULUBÜ" adını verdiğimiz topic'e yeni katılan arkadaşlar eski sayfalara bir göz gezdirdikten sonra konuya dahil olurlarsa iletişimimiz hem çok daha güçlü hem de tekrardan arındırılmış olur. Bir diğer önemli unsur da hitap biçimidir. Lütfen özellikle hitap biçimimize dikkat edelim ve birbirimize gerekli saygıyı gösterelim...

Sevgiyle, dostlukla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

Forum'a ve özellikle "DH HYUNDAI ...ix35 KULUBÜ" adını verdiğimiz topic'e yeni katılan arkadaşlar eski sayfalara bir göz gezdirdikten sonra konuya dahil olurlarsa iletişimimiz hem çok daha güçlü hem de tekrardan arındırılmış olur. Bir diğer önemli unsur da hitap biçimidir. Lütfen özellikle hitap biçimimize dikkat edelim ve birbirimize gerekli saygıyı gösterelim...

Sevgiyle, dostlukla...

• Evet beyler&bayanlar şuan iki yekkili satıcı ile konuştum bir tanesine kaporamı bıraktım ikiside aynı şeyi söyledi engeç martın 2, haftası arabalar elinizde olur diyor. Bakalım haziran ayı diyen arkadaşımız bir daha bir sorsun bayisine belki yerse taktiği yapıyorlardır.
  • İşin ilginci benim bayimde fabrikada bir sıkıntı olmadığını fabrikanın diğer ülkelerinde yoğun talebi karşısında ihtiyacı karşılayamadığını söyledi.Şubat başı 7 tane,şubat sonuda 60 tane araç girecekmiş Türkiye'ye tabi o 7 şanslı kişi içerisinde değilim,İstanbul bayileri alacak o araçları büyük ihtimalle,yani her halükarda mart teslim gibi olacak araçlar arkadaşlar...
  • Ve son dakika... Sanırım nisana kadar araç yok bu doğru olacak satış müdürü ile konuştum beni yazdı sıraya ama size gelmeyen araç için kapora alamam dedi...
    Bekliyeceğiz bakalım olmadı QQ veya ASX ama bu arabayıda hakikatten çok istiyorum....
  • işin doğrusu, bazı bayilerin sıfır bilgi sahibi olduğunu ve genel müdürlüğün bile pasif ve nispeten bilgisiz olduğunu düşünüyorum. hyundai büyükbaşları biliyor olayı, bizimkiler ise sadece beklemede.. üstlerin acizliği alttakilere de yansıyor aynen, yani bizlere..asparagas haberler çoğalır gider böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Ve son dakika... Sanırım nisana kadar araç yok bu doğru olacak satış müdürü ile konuştum beni yazdı sıraya ama size gelmeyen araç için kapora alamam dedi...
    Bekliyeceğiz bakalım olmadı QQ veya ASX ama bu arabayıda hakikatten çok istiyorum....

Ben ASX için test sürüşü yapmaya gideceğim, ciddi olarak düşünmeye başladım bile. ix35ler gelene kadar diğer markaların yeni kasaları da çıkacak..Hyundai bu 2-3 ay içerisinde çok müşteri kaptırır yeterli araç getiremediği için.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.