Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kimseden ses seda yok. Arkadaşlar yeni bilgi sahibi olan yokmu. Hala bekliyoruz. Kimse net bir bilgi vermiyor. Araçlarımız ne zaman gelecek diye sorduğumuzda bilmiyoruz diyorlar. Aralık içinde sipariş verdik. Beklemek ne zormuş.
  • ...kia spo 54,750 olmuş...
    style plus fiyatı yani..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_donmez

Bugün kimseden ses seda yok. Arkadaşlar yeni bilgi sahibi olan yokmu. Hala bekliyoruz. Kimse net bir bilgi vermiyor. Araçlarımız ne zaman gelecek diye sorduğumuzda bilmiyoruz diyorlar. Aralık içinde sipariş verdik. Beklemek ne zormuş.

Maalesef hala bir haber yok...Sitedeki yeis dolu kötümser informasyonlar doğru çıkıcak galiba.
  • malesef ortada aeraç yok ama kur farkından dolayı zamlar yavaş yavaş geliyor.. sportage 54700 olmuş....3 aydır araç yok önce 51700 sonra 53700 şimdide 54700 oldu...hyundai de kesin zaman ve fiyet vermiyor....ben enson yalova yolu hyundai şentürklere sordum ne fiyat ne araç içinn zaman veriyorlar....iyiki 2009 model ford focusumu satmamışım yoksa aylardır araçsız kalacaktım...görevim nedeniyle hafta içi istanbuldayım (doktorum) hafta sonları ailem ve oğlum bursada olduğu için bursadayım ve araç çok lazım bana...istanbuldada bayilerde durum aynı...yani araç yok fiyat garantisi yok...belki yeni ford focus yada c-max e dönebiirim belkide daha uzun süre bekleyip para biriktirip kugaya dönerim çünkü artık beklemekten soğudum ..tam 3 aydır bekleyişim sürüyor....herkese iyi akşamlar ve kolay gelsin dileklerimle....
  • Bugun bayideydim.mart gibi aracin bir iki tane gelecegini soylediler.
  • Sportage deneme sürüşü yapabilmek için Eskişehirden Afyona gittim. Sağolsunlar KİA bayindeki arkadaşlar gerçekten bilgili ve çok sıcak karşıladılar. Ama Son zamın ve alakasız olarak genel tavırların (Eskişehir KİA bayin'in!) üzerine azalan fiyat farkı nedeniyle ix35 1.6 GDI 6MT 4x2 STYLE PLUS modeline yöneldim. Birazdan deneme sürüşü için Eskişehir Bayine uğrayacağım umarım 1.6 vardır ellerinde. ASX den geri görüş kamerası ve iç tasarımının basit kalmasından soğudum. Bakalım nasıl olacak.

Diğer yandan ix35 Syle Plus alan arkadaşlardan görüş alabilirsek gerçekten faydası olacaktır. Birde bayi ile pazarlığınızda neler eklediniz veya nelere dikkat etmek gerekir konusunda bilgi alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

Sportage deneme sürüşü yapabilmek için Eskişehirden Afyona gittim. Sağolsunlar KİA bayindeki arkadaşlar gerçekten bilgili ve çok sıcak karşıladılar. Ama Son zamın ve alakasız olarak genel tavırların (Eskişehir KİA bayin'in!) üzerine azalan fiyat farkı nedeniyle ix35 1.6 GDI 6MT 4x2 STYLE PLUS modeline yöneldim. Birazdan deneme sürüşü için Eskişehir Bayine uğrayacağım umarım 1.6 vardır ellerinde. ASX den geri görüş kamerası ve iç tasarımının basit kalmasından soğudum. Bakalım nasıl olacak.

Diğer yandan ix35 Syle Plus alan arkadaşlardan görüş alabilirsek gerçekten faydası olacaktır. Birde bayi ile pazarlığınızda neler eklediniz veya nelere dikkat etmek gerekir konusunda bilgi alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Afyon hyundai bayisinde 2.0 crdi style-plus ix-35 vardı en son ama şuanda Türkiyedeki hiçbir kia-hyundai bayisinde 1.6 gdi ix35 ve sportage yok.

Şaka gibi...
    Motorine yine zam gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: L 77

quote:

Orijinalden alıntı: L 77

Bu arada bazı kendini beğenmiş ve hoşgörüden yoksun ix35 bağımlılarını dikkate alarak yeni ve daha anlayışlı bir forum başlatılmış bulunmakta: SUV Kıyaslama (ix35-Sportage-ASX-Qashqai-Juke-Kuga-..) burada küfürlü ve kırıcı yazılar hariç alakalı olan her şey serbest. Doya doya paylaşıp dertleşebilir, akıl fikir alışverişinde bulunabilirsiniz arkadaşlar.. Hayırlı olsun!

http://forum.donanimhaber.com/m_46362515/mpage_1/f_/key_suv//tm.htm#46362623

Bırakalım da bazıları kendi dar çevrelerinde kısır döngüleriyle tatmin olsunlar!

Ben bo topic' i beğenmeyen arakadşlarımızın bize karşı tavır alıp konuyla yakından uzaktan ilgisi olmayan şeyler yazması için açmadım.

Görsünler, baksınlar fikirlerini paylaşsınlar bilgi edinsinler diye açtım..

Beğenmiyorsanız GAME OVER

• ix35 2.0 crdi style-plus ile turumu attım. Bana soracak olursanız dizel nedeniyle biraz sesli ve 1.6 sportage göre ciddi anlamda bir tork/güç farkı var (zaten durum ortada). Ama yinede adımızı sıraya yazdırdık. Kapora almadılar ?! ve herhangi bir söz veremeyiz dediler. Tamamını ödeyelim fiyat farkı beni ilgilendirmesin dedim, önemsemediler gerek yok dediler. Sıraya girdik de diğer kişilerin ödedikleri kaporanın 2-3 katını ödeyelim bizi biraz daha ciddiye alın dedik, olmadı... neyse sanırım artık gelişmeleri beklemekten başka bir çare yok. Yakın illerdeki bayiileri arayıp durumu soracağım gerekirse oralara da listeye girmeye çalışacağım. Paramızla rezil oluyoruz resmen... aradan 1 yıl geçer kimse aracın yüzüne dahi bakmaz artık...
  • Spo döviz kuru sebebiyle 54.750 olmuş. Hyundai fiyat güncelliyor, bakalım neler olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy
    Spo döviz kuru sebebiyle 54.750 olmuş. Hyundai fiyat güncelliyor, bakalım neler olacak?

Fiyat mı güncelleniyor.... ciddi olarak sinir bozucu bir durum oluşacak sanırım ix35 konusunda da...

EDIT: siz söyledikten sonra baktım Hyundai sayfasında "Fiyat Listesi Güncellenmektedir." deniliyor... Hadi hayırlısı bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walka -- 3 Şubat 2011; 20:19:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy
    Spo döviz kuru sebebiyle 54.750 olmuş. Hyundai fiyat güncelliyor, bakalım neler olacak?

Fiyat mı güncelleniyor.... ciddi olarak sinir bozucu bir durum oluşacak sanırım ix35 konusunda da...

EDIT: siz söyledikten sonra baktım Hyundai sayfasında "Fiyat Listesi Güncellenmektedir." deniliyor... Hadi hayırlısı bakalım...

bu bekleme olayı ve fiyat konusu iyice canımı sıkmaya başladı artık...Kendime kızıyorum aslında mal gibi güvendik sözlerine arabayı sattık kaldık yayan
  • ken_618 geçmiş olsun, umarım arabanıza en kısa sürede kavuşursunuz. Bugün kaporyı %50 yapalım dedim ama zam dan etkilenmek istemem olmaz dediler, tamamını ödeyelim dedim ona da aynı cevap ve en bombası kapora lafı dahi edilmesi listeya alıp haber vereceğiz ve takip edeceğiz deyip gönderidiklerinde huylanmıştım....
  • Vallaha ben bu gün coşkunlara da gittim onlar da aynı şeyi söylüyor; gebze, izmit, adabazarı, bolu her yeri aradım ama araç yok malesef...

Bu arada bu kapora almama olayı enterasan sanki araç mart ta da gelmiyecek gibi adamlar şuan ne yapacakların ı bilmiyorlar. Hiç bir yer kapora almıyor ama herkezin dediği tek iyi birşey var fiaytlara zam geleceğini düşünmüyoruz olsada size yansıtmamamaya çalışacağız diyorlar ama pek inanmıyorum malesef... Hadi hayırlısı bugün yine bir sürü araca baktım tırtıllara güvenmiyorum hera gidip başka bir araç alabilirim.
    cumartesi günü bir kaç araç için test sürüşü aldım ix35 ,sportage , 3008 bunları cumartesi deneyeceğim bakalım hangisi daha keyif verecek....
  • quote:

ken_618 geçmiş olsun, umarım arabanıza en kısa sürede kavuşursunuz. Bugün kaporyı %50 yapalım dedim ama zam dan etkilenmek istemem olmaz dediler, tamamını ödeyelim dedim ona da aynı cevap ve en bombası kapora lafı dahi edilmesi listeya alıp haber vereceğiz ve takip edeceğiz deyip gönderidiklerinde huylanmıştım....

Çaresiz bekleyeceğiz.Bu arada style plus 1.6 sahipleri biraz fotoğraf paylaşsa ne güzel olurdu.Örneğin ön konsolun gece görüntüsü falan...
  • Siyah renklisini gördüm aracın ama eğer aramızada Füme rengine sahib birileri varsa bende fotoğra paylaşılmasına sevinirim. Diğer yandan ben alternatif olabilecek araçlara bakıyorum. Şubat ayı arabalarda zam ayı olduğu için rakamların ciddi olarak değişeceğini düşünüyorum... Bakalım.
  • Az önce bayii ile görüştüm arkadaşlar. Hyundai Türkiye başkanı değişmiş. İspanyol bir başkan göreve getirilmiş. Bu kişinin daha aktif ve müşteri memnuniyeti konusunda daha duyarlı biri olduğunu bu sıkıntıların bu başkan ile daha kısa sürede çözüleceğini söyledi. Bu ay içinde 2-3 araç teslimatı yapacaklarını benim ilk sırada olmam vesilesiyle mutlaka bu ay içinde aracıma kavuşacağımı söyledi. Şu anda gemi bekleniyormuş. İnşallah en kısa zamanda hepimiz araçlarımıza kavuşuruz ve kullandıkça da paylaşım artar.
  • Bende ilk sıralardayım hadi bakalım hayırlısı inşallah...
  • Biz araç beklerken millet daha 350 km'deki 1.6 gdı aracını satıyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-hyundai-ix-35-1-6-42012346/detay?
  • niye almış niye satıyor acaba.
    beğenmediğin denmi yoksa aldığı krediyi nakde çevirmek için mi?
    bilmediğimiz bir konu.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.