Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysaglam

Sevgili dostlar, üzülerek görüyorum ki bir süre önce bizim sportage topiğine dadanan tipler gibi asgari saygı değelerinden nasibini almamış tipler buraya da dadanmış.. Kesinlikle muhatap olmama adına alıntı yapmıyorum.. Fakat emin olun IX35 fiili kullanıcıları bu tipleri kendi içlerinde öğütecektir.. Paylaşımlarınızın daim olması dileğiyle..

Ne yazık ki haklısınız! İyi dilekleriniz için teşekkürler...
  • Arkadaşlar daha aracı alanların çoğunun arabası bile gelmemişken belki saçma bir soru olcak ama 1.6 benzinli ve 1700kg olan bir araçın yakıt tüketimi nasıldır, lpg takılma şansı varmı? Normal araçlarına hyundai kendi servislerinde lpg takıyor ve garantiyi bozmuyor bu araçtada lpg takılabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo59 -- 31 Ocak 2011; 8:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Arkadaşlar daha aracı alanların çoğunun arabası bile gelmemişken belki saçma bir soru olcak ama 1.9 benzinli ve 1700kg olan bir araçın yakıt tüketimi nasıldır, lgg takılma şansı varmı? Normal araçlarına hyundai kendi servislerinde lgp takıyor ve garantiyi bozmuyor bu araçtada lpg takılabilirmi?

Araç 1.6GDI benzinli ve ruhsat bilgisi 1441kg, katalog bilgisi soför dahil 1502kg... Kişisel tüketimim, rodaj'dan sonra şehir içinde 8.6lt'ye kadar düştü. Önceki sayfalarda lpg ile ilgili yorumları okuyabilirsiniz, şimdilik GDI'lara lpg uygulanamadığı bilgisi mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

quote:

Arkadaşlar daha aracı alanların çoğunun arabası bile gelmemişken belki saçma bir soru olcak ama 1.9 benzinli ve 1700kg olan bir araçın yakıt tüketimi nasıldır, lgg takılma şansı varmı? Normal araçlarına hyundai kendi servislerinde lgp takıyor ve garantiyi bozmuyor bu araçtada lpg takılabilirmi?

Araç 1.6GDI benzinli ve ruhsat bilgisi 1441kg, katalog bilgisi soför dahil 1502kg... Kişisel tüketimim, rodaj'dan sonra şehir içinde 8.6lt'ye kadar düştü. Önceki sayfalarda lpg ile ilgili yorumları okuyabilirsiniz, şimdilik GDI'lara lpg uygulanamadığı bilgisi mevcut...

Araca LPG takılmıyor malesef. GDI Motorların yanma haznesi ve yapısı birazdaha değişik biliyorum esasında dizel motora da benziyor biraz çalışma mantığı enjektör ler felan var...

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor-74

arkadaşlar dün hyundai bursa şentürklere uğradım güya aralıkta yazılmıştım ve ocak gibi teslim vardı, sonra şubat oldu dünde söyledikleri martta ancak araç gelecek diyorlar güya talep çokmuş sebep oymuş...çok inandım!!!ortada araç yok adamlar talebin fazla olmasını bağane ediyorlar oradan kia şentürklere uğradım ordada kesin bişey söylemiyorlar ..SON KARARIM YETER ARTIK DEYİP İKİSİNDENDE VAZGEÇTİM BİRAZ DAHA BEKLERİM BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİRİP BAŞKA ALTERNATİFLERE YÖNELECEĞİM.... bu arada hyundai mart içinde fiyat garantisi vermiyor.....

Benim siparişimde bu firmaya, Yalova yolundakine. Ben Aralık 25'de yazılmıştım. Firmaya bu hafta uğrayacaktım, Şubat ayı gelsin istedim ama yazdıklarınıza bakılırsa uğramaya gerek yok. Telefon tacizine devam edeyim en iyisi

• araç kıtlığına bak ya
  • dün ankarada bir bayi ile görüştüm. şubatta 2-3 araba gelecek, marta sıra alıyoruz diyorlar, bende aracımı sattıktan sonra beklemeyi planlıyorum. ama fiyat garantisi vermiyorlar.alternatiflere bakınca, bu tarz bir araba alınacaksa, şahsi görüşüm ix35 beklenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

quote:

quote:

Araca LPG takılmıyor malesef. GDI Motorların yanma haznesi ve yapısı birazdaha değişik biliyorum esasında dizel motora da benziyor biraz çalışma mantığı enjektör ler felan var...

Dizel motora bile LPG takılabiliyor diye birşey duymuştum ama hala şu GDI olayına bir çözüm duyamadım. Bu kadar zor mu acaba bu motora LPG sistemi dizayn edebilmek veya takabilmek? Bu arabayı almak için önümdeki en büyük en engel benzine vereğim paranın korkusu. Afedersiniz ama tuvalete bile arabayla gidiyor denenlerdenim. Dolayısıyla bu araca benzin yetiştiremeyeceğimin korkusu içindeyim. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: L 77

quote:

Bu arada bazı kendini beğenmiş ve hoşgörüden yoksun ix35 bağımlılarını dikkate alarak yeni ve daha anlayışlı bir forum başlatılmış bulunmakta: SUV Kıyaslama (ix35-Sportage-ASX-Qashqai-Juke-Kuga-..) burada küfürlü ve kırıcı yazılar hariç alakalı olan her şey serbest. Doya doya paylaşıp dertleşebilir, akıl fikir alışverişinde bulunabilirsiniz arkadaşlar.. Hayırlı olsun!

http://forum.donanimhaber.com/m_46362515/mpage_1/f_/key_suv//tm.htm#46362623

Bırakalım da bazıları kendi dar çevrelerinde kısır döngüleriyle tatmin olsunlar!

arkadaş ''kendi dar çerçevesinde kısır döngüsüyle tatmin'' oluyor. açtığı topic'e kendinden başka giren yok..

• GDI motora lpg takılabilmesi teorik olarak mümkün ve hollandalı bir firma deneysel olarak bunu başardı..
    ancak bunun seri üretime geçip Türkiye'ye gelebilmesi için ciddi satış rakamına ulaşması lazım.
    halen 500 spo-250 ix35- ve 1000 civarında mitsubishi carizma için kimse GDI lpg sistemini Türkiye ye getirmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusay

quote:

quote:

Bu arada bazı kendini beğenmiş ve hoşgörüden yoksun ix35 bağımlılarını dikkate alarak yeni ve daha anlayışlı bir forum başlatılmış bulunmakta: SUV Kıyaslama (ix35-Sportage-ASX-Qashqai-Juke-Kuga-..) burada küfürlü ve kırıcı yazılar hariç alakalı olan her şey serbest. Doya doya paylaşıp dertleşebilir, akıl fikir alışverişinde bulunabilirsiniz arkadaşlar.. Hayırlı olsun!

http://forum.donanimhaber.com/m_46362515/mpage_1/f_/key_suv//tm.htm#46362623

Bırakalım da bazıları kendi dar çevrelerinde kısır döngüleriyle tatmin olsunlar!

arkadaş ''kendi dar çerçevesinde kısır döngüsüyle tatmin'' oluyor. açtığı topic'e kendinden başka giren yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

quote:

quote:

Dizel motora bile LPG takılabiliyor diye birşey duymuştum ama hala şu GDI olayına bir çözüm duyamadım. Bu kadar zor mu acaba bu motora LPG sistemi dizayn edebilmek veya takabilmek? Bu arabayı almak için önümdeki en büyük en engel benzine vereğim paranın korkusu. Afedersiniz ama tuvalete bile arabayla gidiyor denenlerdenim. Dolayısıyla bu araca benzin yetiştiremeyeceğimin korkusu içindeyim. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Bence korkunuz da haklısınız hani derler ya senede 15 bin km üstünde yapıyorsanız dizel almalısınız diye herhalde kendi kriterlerinize göre siz bu kısma giriyorsunuz,dolayısıyla benzin parası sizi bir miktar üzer.Ama şöyle bir düşündüğünüzde bu sınıfta size uygun bir tek 1.5 QQ var oda hani teknapack desek
    yinede eksik bir sürü donanımla 60 bin civarında.Ben benzinli bekliyorum çünkü 18 yıldır bindiğim arabam 160 binde...

• quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

quote:

quote:

Bence korkunuz da haklısınız hani derler ya senede 15 bin km üstünde yapıyorsanız dizel almalısınız diye herhalde kendi kriterlerinize göre siz bu kısma giriyorsunuz,dolayısıyla benzin parası sizi bir miktar üzer.Ama şöyle bir düşündüğünüzde bu sınıfta size uygun bir tek 1.5 QQ var oda hani teknapack desek
    yinede eksik bir sürü donanımla 60 bin civarında.Ben benzinli bekliyorum çünkü 18 yıldır bindiğim arabam 160 binde...

Evet aynı fikirdeyim 6 senedir bidiğim araç daha hala 51000 de yani yılda 10.000 bile değil Ama acaba bu kadar az km yapmamın bir sebebide benzin olamazmı diye düşünüyorum...

• günaydın arkadaşlar bugün 1 şubat acaba bayilerden 1.6 gelişi ile ilgili net bilgi alabilen var mı?
    paylaşırsanız sevinirim.
  • Biraz önce sordum Hyundai kaynak oto araç yok dedi gelir gelmez ilk araç sizin dedi (inşallah gelmedi Forda Cmax e kayacağım )... Peki zamanlama dedim işte müthiş cevap Bizde bilmiyoruz ve bekliyoruz Araca talep çok ama araç yok diye oda bir hayli sitemkar...
    Benim tahminim şubat sonu mart başı engeç ortası gibi..
  • Eskiden plazalarda araba olurdu satacak kimse bulamazlardı şimdi araba yok ama alıcı çok devran değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 1 Şubat 2011; 11:47:19 >
  • arkadaşlar bugün rastladım pegout 3008 de aynı tarz bir araç gibi duruyor
    sizin fikriniz nedir bu konuda? hem dizel versiyonu hemde benzinli versiyonu
    var.
  • Aynı sınıf değil bu crossover bunun sınıfı qq ve Asx ile aynı. Ama çok yakınlar birbirlerine o ayrı
  • peugeotu hiç tavsiye etmem aman uzak durun
  • Bencede uzak durun.ix35 iyi bir secim olacaktir.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.