Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benzinli veya Dizel... Forumda sürekli altını çize çize yazıyorum.Herkes bütçesine göre araba alır.

Benzinli kullanan veya isteyen arkadaşların dizel sahiplerine, dizel sahibi veya isyteyen arkadaşların benzinli sahiplerine söyleyeceği bir şey olamaz.

Benzinli ix35 in avantajı vergilerinden dolayı ucuz olması, Dizellerin avantajı ise yüksek güç, yüksek tork, 4 çeker, otomatik vites ve araç ağırlığıdır.

Yakıt tüketimi konusunda TL bazında aşağı yukarı aynı yakıtı tüketirler.

İsteyen benzinli, isteyen dizel alır. Ben benzinli aldım ama dizeli içimde bir ukde :)
  • Kuga ne ya ix-35 varken kuganın lafımı geçer...
    Hyundai de kuyruk var ix35in her motor seçeneği için,ben ford kuga için bunu göremedim
  • Bende hergün kızıyorum kendime başka başka araçlara bakıyorum hatta Dh da bir sürü yere yazıyorum güzelmiş alabilirm felan diye hakikatten de niyeti bozuyorum. Sonra hasbel kader çıkıyo kardeşim araç karşım yolda orda burda serviste giderken. Tüm baktığım araçları unutuyorum kafamda fiyat performans çarpanları deli gibi işte bu işte bu diyo....

Zor iş arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker -- 16 Şubat 2011; 13:40:35 >
  • Bence bu parça olayı falan fasa fiso .Daha başka birşeyler var bu araclar uzerınde, herkesi 2.0 yönlendirmeye calışıyorlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: paper59
    Bence bu parça olayı falan fasa fiso .Daha başka birşeyler var bu araclar uzerınde, herkesi 2.0 yönlendirmeye calışıyorlar galiba

Gidipte 1.6 alacak insanlarin cogu 2.0 motor almaz.arada 30bin lira fark var.cok bir fark bence.2.0 yuksek tork otomatik vites 4 ceker olmasi nedeniyle arti bir arac.bende 2.0 kullaniyorum ancak para durumunu 1.6 icin ayarlayan arkadaslar icin 30bin lira fark buyuk bir fark ve vermeleri zor olur.
  • Bugün düşüncelerini yazanların ağzından bal damlıyor. Aklımdan geçenleri okumuşsunuz, bana yazacak bir şey kalmadı. Bari takdirlerimi sunayım:

chn06
    grafiker
    Yamtar55

Yorumlarınız süper... Sizlerle tamamen aynı fikirdeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

Bugün düşüncelerini yazanların ağzından bal damlıyor. Aklımdan geçenleri okumuşsunuz, bana yazacak bir şey kalmadı. Bari takdirlerimi sunayım:

chn06
    grafiker
    Yamtar55

Yorumlarınız süper... Sizlerle tamamen aynı fikirdeyim...

Bana takdir yok mu

• Anahtarsız çalıştırma...

• Şimdi siyah var, beyaz var anladığımız kadarı ile kırmızı var, bunların aslında gerçek ve normal hayat içerisinde çekilmiş fotoğraflarını paylaşsak sanırım renk konusunda ciddi bir katkı olur. Ne bileyim alternatif bulamadım biraz düşüncelerimizi dağıtalım diyorum...
  • quote:

Bence bu parça olayı falan fasa fiso .Daha başka birşeyler var bu araclar uzerınde, herkesi 2.0 yönlendirmeye calışıyorlar galiba

Bence böyle bir nedenden dolayı ix35 1.6 ların gelmemesi mantıksız geliyor bana. Sonuçta bu parayı verebilecek olanlar zaten belli. Arada 30.000 TL fark var. 3-5 bin TL olsa dediğiniz mantıklı olabilir. Ama daha önce forumda sözkonusu olan çok daha mantıklı bir neden var: Hyundai nin döviz endeksli ithalat politikasının olmaması. Bu yüzden bence elleri ayakları bağlanıyor. Yoksa dünyada rahatlıkla bulunan ve satışlarında problem olmayan bir model Türkiyede neden bu sorunu yaşasın?
    Anlamakta zorluk çekiyorum. Bugün istendiğinde Türkiyede Ferrari, Lomborghini gibi istenilen her tütlü arabayı parasını bastığınızda alabiliyorsunuz. Bir tek Hyundai gibi bir markada mı sorun var yani...Aslında bu sorularımızın direkt muhatapları Hyundai satış temsilcileri genel müdürllük yetkilileri. Ancak diğer forumlarda olduğu gibi onlardan kimseyi muhatap olarak bu forumda bulamadığımız için, kendi kendimize birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz. Ama tabi ki 3-4 aydır çok fazla bir yol aldığımız yok...Bekliyoruz. bu arada aracı zamanında almış olan ve bize bu konuda destek olan tüm forumdaki arkadaşlarımıza ve özellikle olumlu ve paylaşımcı yaklaşımlarından dolayı Neurofuzzy arkadşımıza özellikle teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Gidipte 1.6 alacak insanlarin cogu 2.0 motor almaz.arada 30bin lira fark var.cok bir fark bence.2.0 yuksek tork otomatik vites 4 ceker olmasi nedeniyle arti bir arac.bende 2.0 kullaniyorum ancak para durumunu 1.6 icin ayarlayan arkadaslar icin 30bin lira fark buyuk bir fark ve vermeleri zor olur.

o konuda haklısınız fakat 1.6 motora verecegınız fiyat 56 milyar cıvarı bırsey. Okudugum kadarıyla hazıranda gelıcek denılıyor ama kesın bırsey bellı degıl. İnsanların maddi durumunu bılemem ama 1.6 motora verecegi parayı bankaya yatırıp, gelirinizdende (maaş) biraz koyarsanız 2.0 alabilir bence...Tabiiki tamamen şahsi görüşüm herkesin fikrine saygım sonsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 17 Şubat 2011; 3:26:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran
    Şimdi siyah var, beyaz var anladığımız kadarı ile kırmızı var, bunların aslında gerçek ve normal hayat içerisinde çekilmiş fotoğraflarını paylaşsak sanırım renk konusunda ciddi bir katkı olur. Ne bileyim alternatif bulamadım biraz düşüncelerimizi dağıtalım diyorum...

Hemen hemen tum renkleri gordum.Ankarada baya satiliyor anladigim kadariyla.alisveris merkezlerinde bircok ix35 var.simdiye kadar gordugum renkler siyah beyaz kirmizi mavi ve yesil.baska rengi varsa ben gormedim.iclerinde en begendigim beyaz ve kirmizi oldu.beyaz her acidan araci farkli gosteren bir renk.ozellikle far grubunu cok belli ediyor.farkli bir renk olarak eger arac surekli temiz tutulacaksada kirmizi iyi bir secenek olur.bu renkler disinda baska renk gormedim.goren arkadaslar olursa dusuncelerini paylasirsa herkes icin faydali olacaktir.

• Beyaz renk bence arabayı daha büyük gösteriyo.Beyaz spor arabalarda daha havalı .Hyundai ix20 90 ps 1.4 beyaz renk aldık çok güzel yakıştı.Hyundai İX-daha b35 de komşuda var bence beyaz ix-35 güzel gider arabayı daha büyük gösterişli gösterir, koyu renkler arabayı küçük gösteriyo.
  • Siyah, beyaz ve kırmızıyı yanyana görme şansım oldu. Bana göre en gosterislisi beyazdı. Sonra Kirmizi ve siyah. Kararımı beyazdan yana kullandım ve oldukça memnunum. Tüm hatlar açıkça belli ediyor kendini.
  • chn06 bende eskişehirde aaa bak bu sanırım,,, yok değilmiş ya şeklinde ilerliyorum yollararda bir yerle toslamadan arbayı alsam fena olmayacak. Nedenini bilmiyorum ama beyaz olanına ısınamadım. Siyah veya Füme rengi edinmek niyetindeyim.

Bu arada bayi de bir 2.0 vardı, durum nedir nasıl olur diye görüşmeye gittim, artık o 2.0 da yok :D ( gerçi o kadar açılmak da istemiyorum)

2. el olanların bakıyorum hem başka bir şehirden hem de neredeyse sıfırına yakın bir fiyatdan araç almak da bana mantıklı gelmiyor.
    Birde ağırlıkta beyaz araçlar olunca, başka bir şehirden araç almak süreci nasıldır da bilmediğim için (hoş bilenleri mutlaka bulurum da) böyle arada sıkışıp kalmış durumdayım... Eşim de durumumdan rahatsız her boşlukta bir yazı çizi peşinde youtube üzerinde yorumlara bakan bir tip haline geldim, araç saplantı yapmaya başladı... Sanırım hyundai'nin 2011 satış yöntemi bu, saplantı haline getirmek.... de Tiguan (baz) bile gözüme hoş görünmeye başladı... yani bu satış stratejisi tepmek üzere, alıp geçeceğim bir ford focus falan yeter deyip...

• quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran
    chn06 bende eskişehirde aaa bak bu sanırım,,, yok değilmiş ya şeklinde ilerliyorum yollararda bir yerle toslamadan arbayı alsam fena olmayacak. Nedenini bilmiyorum ama beyaz olanına ısınamadım. Siyah veya Füme rengi edinmek niyetindeyim.

Bu arada bayi de bir 2.0 vardı, durum nedir nasıl olur diye görüşmeye gittim, artık o 2.0 da yok :D ( gerçi o kadar açılmak da istemiyorum)

2. el olanların bakıyorum hem başka bir şehirden hem de neredeyse sıfırına yakın bir fiyatdan araç almak da bana mantıklı gelmiyor.
    Birde ağırlıkta beyaz araçlar olunca, başka bir şehirden araç almak süreci nasıldır da bilmediğim için (hoş bilenleri mutlaka bulurum da) böyle arada sıkışıp kalmış durumdayım... Eşim de durumumdan rahatsız her boşlukta bir yazı çizi peşinde youtube üzerinde yorumlara bakan bir tip haline geldim, araç saplantı yapmaya başladı... Sanırım hyundai'nin 2011 satış yöntemi bu, saplantı haline getirmek.... de Tiguan (baz) bile gözüme hoş görünmeye başladı... yani bu satış stratejisi tepmek üzere, alıp geçeceğim bir ford focus falan yeter deyip...

Beyaz heryerde var o acidan haklisiniz.fume sanirim koyu mavi oluyor.kirmiziyada bakin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: L 77

quote:

Orijinalden alıntı: must_donmez

Arkadaşlar yurt dışında 1.6 benzinli araçlarla ilgili sıkıntı olmadığı söylendiğine göre hyundai Türkiye nin şöyle bir stratijisi olabilirmi. 2.0 dizel araçlara olan talep 1.6 benzinli araç gelince azaldığı için ellerindeki 2.0 dizel araçları satabilmek için 1.6 benzinli araçları getirmiyor olabilirler mi. Yeteri kadar 1.6 benzinli gelse 2.0 dizel araçlar ellerinde kalacağı için böyle davranarak bir kısım müşterilerin beklemekten sıkılarak 2.0 dizel alabileceğini düşünüyor olabilirlermi acaba?

durum tam olarak bu mudur bilemem fakat 2.0 dizel ix35 araçlar hiç tutulmaz ve 1.6gdi ile kıyaslandığında ortaya çıkan 30.000tl fark herkesi şimdiden oraya yönlendirmiş durumda. bazı bayilerin ellerinde patladı 2.0 dizeller.. çünkü aynı fiyatlarda çok daha iyi araçlar var ford kuga gibi mesela. kimse kazık yemek istemiyor tabi 1.6 varken. sitelerde bir sürü dizel var ikinci el, benzinli hiç yok, millet memnun ve satmıyor tabi. bi arkadaş 6,5 yakıt yakıyorum dedi.. vergisi düşük, çok uygun bir araç, rakibi yok bir kere. dizelin rakibi bol..

Merhaba L 77,

Sportage 1.6 GDI sahibi olarak aklım ix-35 2.0 CRDI'de kaldı. Eşimi bu konuda ikna edemedim. Edebilmiş olsam şu anda 2.0 CRDI ix-35'e biniyor olacaktım... Bir gün eşimi ikna edip ix-35 2.0 CRDI alma umuduyla bu forumuda takip etmekteyim.
    Bu arada ne yazık ki sizin yorumlarınızıda okumak durumunda kaldım... Söylediklerinizin tamamına yakını bir dayanağı olmayan yorumlar. Hele ki F. Kuga'yı ix-35'ten üstün gördüğünüz yorumunuz altın bidon ödülü alacak düzeyde.
    Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım... Selamlar...

Not: mutlaka bu yazdıklarıma cevap vereceksiniz ama bunlara cevap vermeyeceğimi şimdiden diğer arkadaşlara belirtmek isterim...

• ix 35 'miz reklamlara da düştü ama araba yok ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Merhaba L 77,

Sportage 1.6 GDI sahibi olarak aklım ix-35 2.0 CRDI'de kaldı. Eşimi bu konuda ikna edemedim. Edebilmiş olsam şu anda 2.0 CRDI ix-35'e biniyor olacaktım... Bir gün eşimi ikna edip ix-35 2.0 CRDI alma umuduyla bu forumuda takip etmekteyim.
    Bu arada ne yazık ki sizin yorumlarınızıda okumak durumunda kaldım... Söylediklerinizin tamamına yakını bir dayanağı olmayan yorumlar. Hele ki F. Kuga'yı ix-35'ten üstün gördüğünüz yorumunuz altın bidon ödülü alacak düzeyde.
    Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım..
    . Selamlar...

Not: mutlaka bu yazdıklarıma cevap vereceksiniz ama bunlara cevap vermeyeceğimi şimdiden diğer arkadaşlara belirtmek isterim...

Sevgili celebicin tespitlerine katılıyorum... Bizim de okumak durumunda kaldığımız mesajlarının birinde, yaklaşık 2.5 aydır kullandığımız aracın Türkiye'ye henüz gelmediğini bile iddia etmişti...

quote:

türkiyeye 1.6 gdi style plus araç henüz gelmedi, sizinki style olmasın?? neden satmayı düşünüyorsunuz? çok mu yakıyor? satmayı düşündüğünüz fiyat ne? araç kaç km? tecrübelerinizi paylaşsanız araçla seviniriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Merhaba L 77,

Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım..
    . Selamlar...

Sevgili celebicin tespitlerine katılıyorum... Bizim de okumak durumunda kaldığımız mesajlarının birinde, yaklaşık 2.5 aydır kullandığımız aracın Türkiye'ye henüz gelmediğini bile iddia etmişti...

quote:

türkiyeye 1.6 gdi style plus araç henüz gelmedi, sizinki style olmasın?? neden satmayı düşünüyorsunuz? çok mu yakıyor? satmayı düşündüğünüz fiyat ne? araç kaç km? tecrübelerinizi paylaşsanız araçla seviniriz..

son iki sayfadır adamın nasıl desteksiz salladığı ile ilgili mesajlarım bulunmakta

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.