Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.0 motor ıle hiç araziye giren oldumu çamur falan durumlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

ix 35 'miz reklamlara da düştü ama araba yok ortalıkta

Lüks ise seçkin bir azınlık içindir. Kim demiş? İşte yeni reklam ve tanıdık bir yüz: ix35...

Ve acı gerçek şu ix35'i olanlar bir azınlık, eee bu durumda biz SEÇKİN AZINLIK oluyoruz...

http://reklamtv.blogspot.com/2011/02/hyundai-new-thinking-new-possibilities.html

• quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

quote:

Lüks ise seçkin bir azınlık içindir. Kim demiş? İşte yeni reklam ve tanıdık bir yüz: ix35...

Ve acı gerçek şu ix35'i olanlar bir azınlık, eee bu durumda biz SEÇKİN AZINLIK oluyoruz...

http://reklamtv.blogspot.com/2011/02/hyundai-new-thinking-new-possibilities.html

bizde maalesef parasıyla düdüklenen artık seçkinmiyiz bilmiyorum ama çoğunluğuz onu biliyorum bekliyoruz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

quote:

bizde maalesef parasıyla düdüklenen artık seçkinmiyiz bilmiyorum ama çoğunluğuz onu biliyorum bekliyoruz...

Ama unutmayın ki yarın öbür gün sizde bu lüksün keyfini süren Seçkin Azınlıktan birisi olacaksınız. Seçim doğru çünkü...

• neurofuzzy bizler de araçlarımıza kavuşunca seçkin kısmını bilemem de azınlık olmayacağımız kesin, bu sefer de her köşe başında aracımızı görmek durumunda kalmayalım :D. Hoş Füme veya Siyah araç sayısı az olacaktır :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

neurofuzzy bizler de araçlarımıza kavuşunca seçkin kısmını bilemem de azınlık olmayacağımız kesin, bu sefer de her köşe başında aracımızı görmek durumunda kalmayalım :D. Hoş Füme veya Siyah araç sayısı az olacaktır :p

Kia'nın distribütörü Çelik Motor, Hyundai'nin yöneticileri de şimdiki yöneticiler olduğu müddetçe böyle bir şey olamaz zaten...

Eğer gün gelirde bu iki faktör değişirse ve her yer Spo ve ix35 dolarsa da gözümüz başka araç görmeyeceği için bu sefer MUTLU ÇOĞUNLUK oluruz...
  • neurofuzzy o zaman hızlı bir şekilde mutlu sıfatını alabilmek için iki tane 2. el araç var onlarla bir görüşüp karar vermek istiyorum, beklemek gerçekten anlamsız gelmeye başladı. Az önce izmirde olan bir araç için aradım 53.500 dedi, sunroof yok onun dışında neredeyse style plus gibi (deri koltuk yok vs. vs.) ama sunroof olmadan olmaz :D o kadar balandıra balandıra anlatıldı, tadını çıkarmak lazım... Aracın sahibi 2 farklı kişi ile anlaşıp her seferinde kredilerde sorun çıkmasından bahsetti, yani araç arayanlarımız var :D ...
    Bakalım satışa çıkan başka araçlar olur veya olmaz, sürecimiz devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walka -- 17 Şubat 2011; 11:29:32 >
  • Bayimi aradım nisan başı engeç ortası gibi inşallah araçları teslim edeceğiz diyor... Umarım bir değişklik olmaz.
  • grafiker sanırım bayii listesinde birinci sıradasınız galiba, umarım dediğiniz gibi bir değişiklik olmaz ve aracınıza kavuşursunuz.
  • quote:

grafiker sanırım bayii listesinde birinci sıradasınız galiba, umarım dediğiniz gibi bir değişiklik olmaz ve aracınıza kavuşursunuz.

İnşallah...Zaten aracı alabilirsem inşallah tam anlamıyla fotoğraflı bir inceleme yapacağım ve burada paylaşacağım.
  • grafiker ne zaman sipariş vermiştin. Bende bekliyorum da. Aralık ayında sipariş vermiştim ben.
  • Must_donmez Ocak ayın da verdim ben siparişimi.
  • Bu arada gün içerisinde aklıma takıldı bu geri görüş kamerası gece nasıl çalışıyor? veya çalışıyor mu ?
  • quote:

Bu arada gün içerisinde aklıma takıldı bu geri görüş kamerası gece nasıl çalışıyor? veya çalışıyor mu ?

Gece ışıklı kamerayla net arkayı görebiliyosunuz, gündüzde güzel artık arkayı görmek problem değil arka sensörde var bu arabayı sürmek çok rahat.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-1300-km-de-full-tertemiz-beyaz-1-6-gdi-42502018/detay?

Abimiz 500 milyon inmiş aşağıya herhalde kimse aramayınca önceden saldırırdı halkımız ama herhalde bizimde uyarılarımızın etkisiyle de pek rağbet görmemiş (hemen kendimize payımızı da çıkaralım.) Dikkatimi çeken nokta yakıt tüketimi büyük ihtimalle uzun yolda yaptığı 100km/ 6.8 lt ortalamayı sanki araç hep böyle yakıyormuş gibi göstermeye mi çalışmış artık bilmiyorum.Yorum sevgili forumdaşlarımızın...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-memurdan-yeni-1-6-gdi-ev-alacagimdan-acil-42904938/detay

Aynı ilanın resimleri ve km'si değişik bir şekilde bir daha vermiş... Bende abiyle çok uğraştım,neyse bulmasın sonra beni senin yüzünden satamadım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken_618 -- 17 Şubat 2011; 23:16:27 >

• İlgili araç sahibi ile telefonda görüştüm sunroof olmayan, 2 defa kredi sorunu yaşaması nedeniyle satışı gerçekleştiremediğini söylemişti. Bence fiyat oldukça yüksek :D
  • Az once televizyonda ix35 reklami gordum.bu demek oluyorki yakinda araclar gelecek.yoksa arac yokken bu riski alip reklam yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Az once televizyonda ix35 reklami gordum.bu demek oluyorki yakinda araclar gelecek.yoksa arac yokken bu riski alip reklam yapmazlar.

o zaman 1.6 motorların gelmesine az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Az once televizyonda ix35 reklami gordum.bu demek oluyorki yakinda araclar gelecek.yoksa arac yokken bu riski alip reklam yapmazlar.

O reklam ix 35'ten çok sanki markanın yeni yüzü ve vizyonu ile ilgili bir reklam gibi geldi bana, çünkü ix 35'in adı bile geçmiyor sadece görüntüler var yanılmıyorsam.Ama umutlarımız ve temennilerimiz sizinle aynı doğrultuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken_618 -- 17 Şubat 2011; 23:39:13 >
  • arkadaşlar aracı arazide kullanan olmadımı hiç
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.