Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası şu gecikme olmasaydı bu forumdaki ortam oluşurmuydu bilemiyorum. Ne kadar faydası olur bilemiyorum ama Euro NCAP ESC testine ait video faydalı olabilir diye düşündüm.
    _http://www.youtube.com/watch?v=rtBVvdehQXc

must_donmez mart sonundan sonra deniliyordu zaten ve herkes tarafından söylenen mayıs haziran gibi bu sıkışıklığın geçeceği.

Dune40 iyi günlerde güle güle kullanın aracınızı.

besadam olumlu tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler.

Geri görüş kamerası gece çalışıyor mu? Yokuş kalkış desteği gerçekten faydalı ve randımanlı mı? Soruları halen zihnimi meşgul etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walka -- 18 Şubat 2011; 21:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

Açıkcası şu gecikme olmasaydı bu forumdaki ortam oluşurmuydu bilemiyorum. Ne kadar faydası olur bilemiyorum ama Euro NCAP ESC testine ait video faydalı olabilir diye düşündüm.
    _http://www.youtube.com/watch?v=rtBVvdehQXc

must_donmez mart sonundan sonra deniliyordu zaten ve herkes tarafından söylenen mayıs haziran gibi bu sıkışıklığın geçeceği.

Dune40 iyi günlerde güle güle kullanın aracınızı.

besadam olumlu tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler.

Geri görüş kamerası gece çalışıyor mu? Yokuş kalkış desteği gerçekten faydalı ve randımanlı mı? Soruları halen zihnimi meşgul etmekte.

Geri görüş kamerası gece çalışıyor ve sorunsuz. Yokuş kalkış desteği inanılmaz derecede süpeer... 1 cm dahi kayma yapmıyor..

• alliens bilgilendirme için teşekkür ederim.

Az önce honda'dan mail gelmiş;

quote:

DEĞİŞİM BAŞLADI! Teknolojisi, performansı ve kalitesiyle göz dolduran Honda modelleri uygun ödeme koşulları ve kredi imkanlarıyla Honda Plazalar’da. 31 Mart 2011’e kadar sürecek kampanyamızda çok cazip kredi ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın bayilerimiz sizi arasın.

Sayfadan şöyle bir bilgi edinebiliyoruz;
    1 İlanda belirtilen taksit tutarları Civic Sedan için 10.000TL, CR-V için 20.000TL peşinat ve 60 ay vadeli taksit tutarlarıdır.
    2 Kampanyamız 31 Mart 2011 tarihine kadar geçerli olup stoklarla sınırlıdır.
    3 Kampanya Honda tarafından belirlenen bankadan kredi kullanılması halinde geçerlidir.
    4 Kredi masrafları kampanyaya dahil değildir.
    5 Honda, önceden haber vermeksizin yayınlanmış bilgileri ve koşulları değiştirme hakkını saklı tutar.
    6 Belirtilen taksit tutarları her bir modelin donanım farklılıklarına göre değişiklik gösterir.
    7 Araç satın alma işlemleri ve detaylı bilgi için Honda Plaza'lara başvurulması gerekmektedir.

Model Vites Tipi Motor Hacmi Yakıt Türü Tavsiye Edilen Fiyat (TL)
    2.0 Elegance Lifestyle Otomatik Vites 2.0 Benzinli 72.000
    2.0 Executive Otomatik Vites 2.0 Benzinli 82.100
    2.0 Executive Ekstra Güvenlik Paketli Otomatik Vites 2.0 Benzinli 87.100
    2.2 i-CTDi Executive Düz Vites 2.2 Dizel 101.000

Uygulanan oranları zaten anlayamadım da, özellikleri ve fiyatlarına bakınca insan kendi kendine soruyor eder mi gerçekten diye? Sizce eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

Videoyu babama seyrettırdım ben daha sert yerlere girerim diyor Bu arada 55 AS *** plakalı ix35 2.0 aracın sahibi bu forumdanmı ?

Sanırım beyaz ix35 den bahs ediyorsunuz.

Benim gördüğüm siyah dı sanırım.
  • selamlar
    yeni bir video buldum youtube da yine cok guzel bu ix35:

http://www.youtube.com/watch?v=n5anXslEyQc
  • quote:

alliens bilgilendirme için teşekkür ederim.

Az önce honda'dan mail gelmiş;

quote:

DEĞİŞİM BAŞLADI! Teknolojisi, performansı ve kalitesiyle göz dolduran Honda modelleri uygun ödeme koşulları ve kredi imkanlarıyla Honda Plazalar’da. 31 Mart 2011’e kadar sürecek kampanyamızda çok cazip kredi ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın bayilerimiz sizi arasın.

Sayfadan şöyle bir bilgi edinebiliyoruz;
    1 İlanda belirtilen taksit tutarları Civic Sedan için 10.000TL, CR-V için 20.000TL peşinat ve 60 ay vadeli taksit tutarlarıdır.
    2 Kampanyamız 31 Mart 2011 tarihine kadar geçerli olup stoklarla sınırlıdır.
    3 Kampanya Honda tarafından belirlenen bankadan kredi kullanılması halinde geçerlidir.
    4 Kredi masrafları kampanyaya dahil değildir.
    5 Honda, önceden haber vermeksizin yayınlanmış bilgileri ve koşulları değiştirme hakkını saklı tutar.
    6 Belirtilen taksit tutarları her bir modelin donanım farklılıklarına göre değişiklik gösterir.
    7 Araç satın alma işlemleri ve detaylı bilgi için Honda Plaza'lara başvurulması gerekmektedir.

Model Vites Tipi Motor Hacmi Yakıt Türü Tavsiye Edilen Fiyat (TL)
    2.0 Elegance Lifestyle Otomatik Vites 2.0 Benzinli 72.000
    2.0 Executive Otomatik Vites 2.0 Benzinli 82.100
    2.0 Executive Ekstra Güvenlik Paketli Otomatik Vites 2.0 Benzinli 87.100
    2.2 i-CTDi Executive Düz Vites 2.2 Dizel 101.000

Uygulanan oranları zaten anlayamadım da, özellikleri ve fiyatlarına bakınca insan kendi kendine soruyor eder mi gerçekten diye? Sizce eder mi?

Ben spo ve ix35 alamayınca bu araçların muadili araçları da araştırdım, en son Rav4 ve CR-V arasında kaldım fakat cr-v daha yakın duruyor benim için. Yalnız Cr-v 0km değil de 2006-2007 almak daha mantıklı gibi zira 0 km alınırsa 2. elde büyük zararlar ediliyor.

• Bugün test sürüşü yaptım araç çok güzel kullandığım versiyon dizel versiyonu ve style plus yanımızda gelen aradaş test sürüşünde benzinlinin daha az yaktığını ve motor dışında hiç bir farkı olmadıpını söyledi. Esasında bugün diğer araçlarda baktım çünkü uğradığım ikş hyndai bayi de araçaların ne zaman geleceği konusunda bilgilerinin olmadığını bunun dışında bir tanesi bana haziranda geleceğini diğeri ise öyle bir şeyi düşünmediklerini ama aracın ne zaman geleceğinini de bilmediklerini söyledi. Yani bugün şok yaşadım hatta haziran diyince başımdan aşağı kynar sular döküldü. Sonra Yeni C4 e baktım oda güzel araba onun full versiyonunu 49.000 tl ye bıraktılar (otomatik dizel e hdi cam tavan 110 bg versiyonu ) onun dışında birde ford a baktım c max e baktım oda full artı full cam tavan ecoo boost motor 180bg kendinden par felan onu 55.000 tl ye bıraktılar for otosan indirimi ile keşke ıx35 in test sürüşünü yapmasaydım diyorum. Jeep kullanmak ah harbiden farklı yaaaa. Pufffff Canım çoookkk sıkkın çooookkk...

• Grafiker aynen katılıyorum. bende arabayı satıp bekleyenlerdenim daha evvel yazmıştım. bu arada bir çok arabayada baktım ve başka bir arabaya bir türlü ısanamadım. asx, tiguan, -Q, Grand c max, spo da yok ama spo bugün var deseler yine sanki elim gitmeyecek kadar ix35 kendine bağladı bizi.
    umarım erken gelirler ve çok fazla beklemeyiz ancak şimdilik daha evvel de yazdığım gibi bir gelişme yok.
    mart başı mart sevkiyat listesi belli olduğunda sizlerle yine paylaşırım mart ayında araba var veya yok diye. hyundai ix35 leri kendi personelkine bile satışı yasaklamış durumda , personel indirimi bu araçlar için durduruldu. zam %99 deniyor.
  • Aslında en kötüsü belirsizlik durumu. Araçlar şu şu tarihlerde ve şu sayıda gelecek dense herkes kendini ona göre ayarlayacak. Bir çok arkadaşımız aracını sattı bu aracı almak için ama ne kaç tane geleceği belli ne hangi tarihte geleceği.
  • kucukm video gerçekten keyifli teşekkürler. Birde siyah ve şu Füme rengini görsek fena olmayacak aslında.

altinok kesinlikle haklısınız, diğer yandan satışta olan 2. ellerde ciddi kilimotreler yapmış araçlar ve 2.0 ..

grafiker içimizde araca en yakın olanlardansınız bu bağlamda biraz daha sabır göstermek lazım. Emin olun alternatif olmuş olsaydı burada mutlaka paylaşanlar ve yönlendirenler olurdu. Yine bakınmaya devam ama sanırım beklemek dışında çok fazla bir olanak yok.

eröz Genel olarak mayıs-haziran gibi bu araçların satışının rahatlayacağı falan söyleniyor bilemiyorum. Zaten biliyorsunuz araç almak için en hatalı dönem haziran dönemi. Mesela Ağustosu mu beklesek hem araç 2012 olacak hem vergisel avantajlar sağlayacak... Bilmiyorum hesap yapmaktan bir hal oldum.

Yine benim gibi ancak farklı bir araç arayan bir arkadaşımla bugün konuştuğumuzda (o da en az benim kadar didikleyip araştırıyor) ona söylenmiş birşeyi bana söyledi... şöyle demiş daha yaşlıca bir tanıdığı "Oğlum, evlenecekmisin arabayla da ömrünün sonuna kadar birlikte kalacakmışsın gibi didikliyorsun" haklı, haklı da alternatif henüz yok. Birde zam meselesi var... Style Plus almak niyetindeyim ne kadar zam gelir ? yani bu kadar bekle sonra da 2.0 fiyatına git 1.6 al...

Birde ilginç, bana güzel haber, araç için ön çıtasını 180 TL. den satan bir link vereyim _http://www.kermandisticaret.com/default.asp?x=9&urun=631

• Peşpeşe yazıyorum ama umarım kusura bakmazsınız. Üstdeki mesajı düzenlemiyorum çünkü eklemek istediklerim aksesuarlar ile ilgilive üsteki mesajdan farklı;

Beğendiklerimi aktarıyorum;
     DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

_http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyundai-10-Tucson-ix35-Wrapping-Grille-Decal-Sticker_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3cac01b014QQitemZ260583829524QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Alternatif olarak ızgara kaplaması karbon yapılabilir ? :

_http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyundai-YF-10-20-ix35-H-3-3D-CARBON-FIBER-62-x50-B-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3362d21359QQitemZ220701266777QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

karbon yapıldığında iç kısma da ilaveler yapılabilir:

_http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HYUNDAI-2010-TUCSON-ix-35-Carbon-Interior-MOLDING-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f77570b1QQitemZ300504412337QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Şart değil ama listede bulunmasında fayda var:

_http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyundai-10-Tucson-ix35-Noise-Reduction-Insulating-Mats-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3cadc92299QQitemZ260613677721QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

hoş olabilir:

_http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HYUNDAI-2010-TUCSON-ix-35-Dress-UP-B-Wheel-center-caps-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f5d100bcQQitemZ300476858556QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Gereksiz ancak bulunsun bakalım dediğim bir aksesuar daha:

_http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyundai-ix35-Tucson-07-Santa-Fe-LED-Glass-Side-Repeater-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a636326cfQQitemZ250775545551QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Siz ne dersiniz?

• Arkadaşlar bugün yeni Citroen C4 ü test ettim. Hakikaten insanın aklı karışıyor, e-hdi start stop motor inanılmaz ekonomik ve donanım olarak yok yok. Beklemekten gerçekten sıkıldım, yarın Hyundai bayisi ile görüşücem, eğer kesin bir tarih vermezse, kaporamı geri isteyip bekleme listesinden çıkıcam. Nedir bu yahu, böyle şey olur mu?Kasımda kapora verdim, Ocak 15 de araç elinizde dediler. Bekle allah bekle...Böyle belirsizlik allah aşkına başka ülkelerde de varmı acaba Hyundai için.
  • oymaci64 şimdiden hayırlısı olsun.
  • Hyundai içindeki bir arkadaşın söylediğine göre Haziranda araçlar geldiğinde Style 55.000tl, Style Plus 62.000tl olarak satılması düşünülüyor ve planlanıyormuş.
    Herhalde 50 veren 55, 57 veren de 62 verir alır o kadar ay beklediği aracı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L 77 -- 20 Şubat 2011; 1:46:30 >
  • L 77 Çok ciddi zam gelecek o zaman Stlye Plus paketine... Para biriktirmeye devam o zaman; bu nedir ya....
  • 62.000 tl olursa kimse kusura bakmasın vermem o parayı giderim ford c max dizel alırım 55.500 tl titanyum X paket
  • quote:

L 77 Çok ciddi zam gelecek o zaman Stlye Plus paketine... Para biriktirmeye devam o zaman; bu nedir ya....

ikisine de 5bine yakın düşünülüyo söylenene göre..
  • L 77 Style Plus için bu neredeyse %14 bir zam demek. Bilmiyorum da sanırım insanların fiyat/performans konusundaki bakışını da değiştirecek bir oran bu. Tabii birde bilginin kaynağının ne kadar gerçekçi olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz ama bu rakam birçok kullanıcıyı bozar.

grafiker zam olacağı konusunda en ufak bir şüphemiz yok. Hatırlarsınız daha önce bir fiyat güncellemesi yapıldı sonra araç fiyatları aynı kaldı. Niyetlendiler sonra da "şimdi elde araç yok talebin yönünü değiştirip muhtemel müşterileri kaçırmayalım" dediler diye düşünüyorum. Burada 2 temel nokta var. 1- Araçlar ne zaman teslim edilmeye başlanacak. 2- Ne kadar zam gelecek.
    Mart ayında gelişmeler olacağını düşünüyorum ancak bu gelişmeler bizleri tatmin etmezse bende konuyu kapatıp farklı bir arayışa gireceğim.
  • quote:

L 77 Style Plus için bu neredeyse %14 bir zam demek. Bilmiyorum da sanırım insanların fiyat/performans konusundaki bakışını da değiştirecek bir oran bu. Tabii birde bilginin kaynağının ne kadar gerçekçi olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz ama bu rakam birçok kullanıcıyı bozar.

grafiker zam olacağı konusunda en ufak bir şüphemiz yok. Hatırlarsınız daha önce bir fiyat güncellemesi yapıldı sonra araç fiyatları aynı kaldı. Niyetlendiler sonra da "şimdi elde araç yok talebin yönünü değiştirip muhtemel müşterileri kaçırmayalım" dediler diye düşünüyorum. Burada 2 temel nokta var. 1- Araçlar ne zaman teslim edilmeye başlanacak. 2- Ne kadar zam gelecek.
    Mart ayında gelişmeler olacağını düşünüyorum ancak bu gelişmeler bizleri tatmin etmezse bende konuyu kapatıp farklı bir arayışa gireceğim.

benim bilgi kaynağım bu fiyatları Haziran ayı için söylüyo ve araç teslimatlarını da yine aynı zamana söylemişti. yani mart-nisan-mayıs-haziran demek oluyo ki, hesapladığınız %14lük zam 4 aya bölünebilir. zaten 2 hafta sonra ilk zam oranı belli olur.

• L 77 bu bilgilere göre bir öngörü oluşturacak olursak. Mart ayı içerisinde teslimler başlayacak ve yaklaşık %5 zamlı satışlar gerçekleşecek. Mart ayı teslimi araçlar 59.850 fiyatı ile satılacak demektir.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.