Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç hakkında bir haber alamadığım, ve araç sahibi de olamadığım için topiğe yeteri kadar destek veremiyorum. Nedeni dediğim gibi araçtan haber yok, aynı şeyleri yazmaktansa yazmamayı tercih ediyorum. Birçok arkadaş yazıyor zaten belirsizliği. 10 gün önce satış bayi üst yöneticilerinden de bilgi alamadım, onlar bile bilemiyor. Bugün Hyundai Türkiye yetkililerine ulaşabilecek birini devreye soktum. Direk holding'den bilgi almaya çalışacak. Ulaşabilirsek, edineceğim bilgileri sizlerle paylaşırım.
  • semisay umarız güzel haberleri sizden almak mümkün olur.
  • Arkadaşlar , maalesef bugün tekrar aradığım bayiden araç teslimatlarının Türkiye çapında Haziran gibi olabileceği bilgisini aldım. Kasım ayından beri bekleyen birisi olarak artık daha fazla bekleme gücüm kalmadı. Kaporamı iptal ettirdim:(( bu kararımda ülkemizdeki benzin fiyatları ve fiyat politikalarındaki belirsizlik de etkili oldu. yaklaşık 10 yıldır Citroen kullanıcısıyım. Bu aracı görünce hakikaten beni çok etkilemişti. Fakat yeni Citroen C4 fikrimi değiştirdi. (yeni micro hybrid e-HDİ motor: 3.8 lt/100km) Bu forumda sizlerle paylaştığım her şey için teşekkürler. Bekleyen arkadaşların bir an önce araçlarına kavuşmasını cani gönülden diliyorum.
    Saygılarımla
  • Haziran diye kesin söyliyen bir bayi var oda uçar oda hyundai inin en büyük bayilerinden. Bunu söylerken de bayada iddalılar . Neyse geçmiş olsun diyorum galiba bende kapatıyorum IX35 i hayallerimi Yeni Cmax e doğru kaydırıyorum.,,

Oymaci64 Yeni citroen çok güzel bir araç olmuş bende bayıldım otomatik comfort plus cam tavan 110 bg olanı bana 49000 tl ye bıraktılar haberin olsun ona göre biraz pazarlık yap citoren de pazarlıkla güzel indirimler yapıyorlar.
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Haziran diye kesin söyliyen bir bayi var oda uçar oda hyundai inin en büyük bayilerinden. Bunu söylerken de bayada iddalılar . Neyse geçmiş olsun diyorum galiba bende kapatıyorum IX35 i hayallerimi Yeni Cmax e doğru kaydırıyorum.,,

Oymaci64 Yeni citroen çok güzel bir araç olmuş bende bayıldım otomatik comfort plus cam tavan 110 bg olanı bana 49000 tl ye bıraktılar haberin olsun ona göre biraz pazarlık yap citoren de pazarlıkla güzel indirimler yapıyorlar.
    Saygılar...

Teşekkürler Grafiker...
    bana da C4 exclusive MCP+Navigasyon+Kör nokta+cam tavan 52.500 TL ye bıraktılar. Bence bu versiyon için iyi bir fiyat. Hyundai ix35 bekleyen arkadaşlara allah sabırlar versin. En kısa zamanda diledikleri araca kavuşurlar.

• oymaci64 şimdiden hayırlısı olsun, temeniler için de bir bekleyen vatandaş olarak tüm bekleyenler adına teşekkür etmek istiyorum. Umarım sizde gönlünüzden geçen en iyi arabaya kavuşur ve iyi günlerde kullanırsınız.

grafiker Mart ortasına kadar bekleyelim, mart sonunda gelecek olan yeni modeller ve araçların da girmesi seçenekleri çoğaltacaktır.

Citroen konusunda haddim olmayarak zaten hamburgeci menüsü gibi onu ekle bunu çıkar sistemini sevmemenin dışında güvenlik konusundaki genel eğilimlerinden pek menun değilim. Belki bir crash test ilginizi çekebilir _http://www.youtube.com/watch?v=fEqI9O4Alu8 (Altındaki yorum bana ait değildir).
  • Yine peşpeşe post ile ayıp ediyorum umarım kusuruma bakmazsınız.

Alternatif ne olabilir ve teslim sürecindeki sıkıntı hakkında bilgi alabilirmiyim diye araba konusunda güvendiğim almanların "forum tarlalarına" bakındım. Onlara göre durum şu şekilde.

quote:

Lieferzeit für einen 2 Liter Diesel ist momentan bei 5-8 monaten. Es wurde auf der Händlertagung das Problem angesprochen. Es wird ein neues Werk errichtet bei Hyundai.
    Wie schnell und bzw. wann das Werk fertig sein soll ist mir leider nicht bekannt. Eins ist auf jedenfall klar die Händler würden SEHR GERNE schneller liefern und Hyundai abreitet daran.

Kabaca:
    2.0 için teslim süresi an itibari ile (şubat ayından itibaren) 5-8 ay arasında. Satıcılar toplantısında bu soruna değinilmiş. Hyundai tarafından yeni bir üretim tesisi kurulmaktaymış. Bu tesisin ne kadar hızlı veya sürede biteceği belirsizmiş. Kesin olan satıcıların da bir an önce hızlı bir şekilde araçları teslim etmek istedikleri ve Hyundai'nin bu konuda çalışıtığı.

Mayıs ayı içeisinde yeni tiguan 2011 in çıkacağından bahsedilmiş ve hemen hemen tüm SUV'larda benzer bir bekleme sorunu olduğundan bahsedilmiş....

• quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Haziran diye kesin söyliyen bir bayi var oda uçar oda hyundai inin en büyük bayilerinden. Bunu söylerken de bayada iddalılar . Neyse geçmiş olsun diyorum galiba bende kapatıyorum IX35 i hayallerimi Yeni Cmax e doğru kaydırıyorum.,,

Saygılar...

Teşekkürler Grafiker...
    bana da C4 exclusive MCP+Navigasyon+Kör nokta+cam tavan 52.500 TL ye bıraktılar. Bence bu versiyon için iyi bir fiyat. Hyundai ix35 bekleyen arkadaşlara allah sabırlar versin. En kısa zamanda diledikleri araca kavuşurlar.

oymaci64 Güzel fiyat almışın arkadaşım Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
    Bbasaran arkadaşım Zaten Cmax de olsa mart sonuna kadar bekliyeceğim Sony teyp lileri bekliyorum yani bir umut ikinic partide gelebilir diye bekliyorum yanşi bekliyeceğiz anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker -- 21 Şubat 2011; 22:30:49 >

• Yeni üretim tesisi derken şöyle bi haber vardı resmi sitede acaba bu fabrikanın üretimiyle de araç sıkıntısına bir çare bulunamayacak mı?

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=haberlerdetay&haber_id=561&menu_id=69
  • Eskiden müşteri Reno-Tofaş için sıraya girerdi. Şimdi dejavu zamanı desenize.
    Yalnız şu unutuluyor; o zamanlarda alternatif pek yoktu; şimdi ise var. Zaten çeşit bolluğundan milletin kafası karmakarışık:)
    Talep esnekliği yüksek pazarda Hyundai potansiyel müşterilerini kaybedecektir.

Bu vesileyle, değerli ix35 kullanıcıları farkettikleri olumsuzlukları-şikayetleri yazabilirler mi?
  • Ön cam değişimi sonrası aracın içeriden görünümü şu şekilde oldu :

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

Araç çok kirli olduğu için dışarıdan fotoğrafını çekmedim, ancak dışarıdan görünümü daha iyi duruyor. Yağmur sensörünü bugün deneme fırsatı buldum herhangi bir problem yok, yine aynı şekilde ogs cihazını daha önce ben camın açık kısmına yerleştirmiştim, camcıda direkt olarak yağmur sensörünün yanına yerleştirmişler ve görünmüyor içeriden de dışarıdan da, ancak ogs'den geçişlerde en ufak bir problem olmadı. Yani şu anda camla ilgili herhangi bir sıkıntım yok çok şükür.

• besadam niye değiştirmiştiniz?
  • Birkaç mesaj öncesi yazmıştım aslında, bir taş çarpması sonrasında çatlak oluştu, cam tamiri de mümkün değilmiş bu nedenle değişim yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

Videoyu babama seyrettırdım ben daha sert yerlere girerim diyor Bu arada 55 AS *** plakalı ix35 2.0 aracın sahibi bu forumdanmı ?

Sanırım beyaz ix35 den bahs ediyorsunuz.

Acaba bizim komşunun arabasının ix35 plakasımı aşağıya bakıp geliyim yeni aldı da 2 hafta oldu 55 DT 'miş
  • besadam kusura bakmayın kaçırmışım; bende acaba araçta standart bir sorunmu var diye algıladım. Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkilim

quote:

quote:

Videoyu babama seyrettırdım ben daha sert yerlere girerim diyor Bu arada 55 AS *** plakalı ix35 2.0 aracın sahibi bu forumdanmı ?

Acaba bizim komşunun arabasının ix35 plakasımı aşağıya bakıp geliyim yeni aldı da 2 hafta oldu 55 DT 'miş

bı tane daha gördüm yine siyah plakası 55 SA *** :D

• i35 iç malzeme sert plastikti sogudum....????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkilim

quote:

quote:

bı tane daha gördüm yine siyah plakası 55 SA *** :D

birde 55 FB ... var. Sağ ön kapıda belirgin darbe izi mevcut

• arkadaşlar şubatın sonu geliyor acaba 2011 ylında
    hiç araç alan var mı a(ix35 1.6)?
  • ARKADAŞLAR MÜJDEE..
    izmirde brc bayisinden aydın bey ile görüştüm 1 ay içinde hyundai ix35 gdi motora lpg montajı işine başlanacakmış kit bitmiş..YÜZDE 40 tasarrfu artı 2 yıl garanti veriyorlarmış bayi ile görüştügünüzde garantisi de bozulmuyormuş..bilginiz olsun..
    2A İZMİR OTOGAZAdres: YEŞİLLİK CD. NO:261/G KARABAĞLAR İlçe: MERKEZİl: İZMİRTel: 0 232 253 71 85
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.