Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de herkese yüksek sabırlar diliyorum. Arkadaşlar konuyu biraz dağıtmak adına birşey sormak istiyorum, çünkü son mesajlar benim gibi bekleyen arkadaşları üzmüştür diye tahmin ediyorum.
    Özellikle de beyaz renkte çok kötü durduğunu düşündüğüm kapılar hizasındaki beyaz plastik çıkartılabiliyor mu zira bazı araçlarda o kısım gövde rengi. Bayiye çıkartma işini sormadım ama eğer gövde rengine boyanırsa plastik parça olduğu için döküleceğini söylediler. Çıkarttıran ya da bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim...
    Herkese selamlar...
  • oymaci64 Paylaştıklarınız ilginç gerçekten. Sürekli gelen telefonlardan sıkılmış da olabilirler. Sonuçta satıcılarda aracı satabilmeyi isterler. Diğer yandan sizin paylaştıklarınızı okuyunca acaba diğer sıra bekleyenlere neler deniliyor diye merak ettim.

Aklıma takılan bir diğer nokta; hangi köşeye baksanız bir Nissan Qashqa veya Chevrolet Captiva ile karşılaşıyorsunuz, gelecekte bu aracın da durumu aynı olursa, her köşede kendi arabanız... araçlar bir teslim edilmeye başlansın gelişmelere bakarız hep beraber.
  • Haziran dedik- Haziran dedik- Haziran dedik! daha ne diyelim size.. Yüklenen, gönderilen, planlaması yapılan araç yok Şubat sonu itibarıyla ki Martta beklentileriniz karşılansın.. Üretim fabrikasında sıkıntı var. Umit bazı gerçekleri kabullenmeyi engelliyor.. İlk posta araç teslimatları Haziranda. Kafalarınızı rahat tutun, sinirlerinizi rahat tutun, beklentilerinizi bitirin. Mart, Nisan filan yok. Haziran! İngilizcesi June oluyo..
  • @ken_618 cok guzel tarif ettin hepimizi. bizim de bir oglumuz oldu 2 ay once. Aracımıza sıgamıyoruz diye sattık. simdi daha kotusu oldu arabasız kaldık. bekliyoruz bakalım acaba nereye kadar....
    iyi aksamlar

quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

ken_618 bilgilendirme için teşekkürler. Sanırım beklemenin (eğer aracınızı satmadıysanız) bir zararı olmayacaktır. Hep beraber bekleyeceğiz artık :D

Ahh ahh artık çok geç Ocakta sattım aracı Ama yürümeye alıştırdım kendimi.Benim için problem yokta evdekilerin dırdırı çekilmiyor sattın aracı perişan ettin bizi diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukm -- 23 Şubat 2011; 23:19:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dischci

Ben de herkese yüksek sabırlar diliyorum. Arkadaşlar konuyu biraz dağıtmak adına birşey sormak istiyorum, çünkü son mesajlar benim gibi bekleyen arkadaşları üzmüştür diye tahmin ediyorum.
    Özellikle de beyaz renkte çok kötü durduğunu düşündüğüm kapılar hizasındaki beyaz plastik çıkartılabiliyor mu zira bazı araçlarda o kısım gövde rengi. Bayiye çıkartma işini sormadım ama eğer gövde rengine boyanırsa plastik parça olduğu için döküleceğini söylediler. Çıkarttıran ya da bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim...
    Herkese selamlar...

bakalit malzemelere malesef boya tutmuyor ve onun için astar atıp fırınlamak lazım ki buda bakalit malzemelerinyapısını bozuyor ( sıcak ) fabrikada tamponlara nasıl bir boya uygluyolar bilmiyorum ama büyük ihtimalle düşük ısıda astarlama yaptıkları bakalit parçayı fırında bekletiyorlardır. Ama geçen gün oyuncak maket işiyle uğraşan bir arkadaşım avrupa dan uzun süre daynanan ve bakalit üzerine direkt uygulanan bir sprey boya geitrtmişti neticesi nedir bilmiyorum am abence bu tarz bir riske girmeye gerek yok okadarda kötü durmuyor bence...

• dischci Belki malzeme kaplanabilir, örneğin carbon fiber vb. malzemeler ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker
    Sana %100 katılıyorum bayi zam geleceği için benden kapora bile istemedi bu gün aradaığım yerlerde çoğu kişi temmuz haziran bir yer mart nisan dedi oda belirsiz ve oralarda sıra banada gelmeyebilir. Kendi yazılı olduğum bayiylede bugün yine görüştüm ordada belirsizlik devam ediyor hatta oradaki arkadaşa dedim galiba vaz geçiyorum ( ben en azından hadi abi bekle az kaldı bak gibi laflar bekliyordum ) dedim. Adam çok rahat bir şekilde tabi abi ben olsam ben bile okadar beklemezdim dedi şok oldum ve çaktırmadan teşekkür ettim. Bir aksilik olmaz ise cmax e gönlüm ısındı. Benim kayınçonun adına cmax alıcam ( Otosan çalışanı 6-7 bin tl indirim var) hemde dizel olması beni cezbetti oda güzel araba cumaya kadar belli olur sanırım. Orası olmazsa IX35 i beklemeye devam bu arabayı 2. plana atacağımı hiç düşünmüyordum hadi hayırlısı.

Cmax dizelle ilgili de teslimatta sıkıntı yaşandığını duymuştum, Nisan'dan sonra deniyordu Otokoçta... Ama il ve bayilere göre durum değişiyor olabilir.

Eski bir dizel Focus kullanıcısı olarak Titanium X-Paketli dizel Cmaxin özellikle yakıt ekonomisi ve torku ile, aynı segmentte nitelenmeseler de ix35'e iyi bir alternatif olduğu düşüncesindeyim... Resimlerde de oldukça albenili duruyor... İndirimli de alabilirseniz büyük avantaj olur, indirimli alımlarda belli bir süre satış yapılamayacağı söyleniyor ama fatura kaynınızın adına kesildikten sonra ruhsat ve plaka çıkarılmadan fatura ile noterde aracı kendi üstünüze alabilirsiniz sanırım.

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 23 Şubat 2011; 23:42:20 >

• Sayin dischci kapilardaki beyaz parcadan kastiniz.pacaliklarin ustunden baslayip kapi boyunca giden jeep havasi katan parcaysa o bende siyah.gordugum style plus paketlerdede siyah.eger kapi koluna yakin kisimda bence guzel duruyor.
  • İndirimli alabiliyorum inşallah bakalım yarın herşey belli olacak. Zaten bende öyle düşündüğüm için 2. alternatif olarak bu araca baktım. en son ihtimalde yeni c4 olacaktı ama ona çok gerek kalmadı aynı ayrdaki c4 de 51000 tl civarına geliyordu buna 54000 tl vemek daha işime geldi hem büyük araç istiyordum.Hede otomatik ark felan eşim için daha rahat olur diye bna kaydım 6000 tl ye yakın indirim aldım nerdeyse 2. el fiyatına. Yanılmıyorsam 1 sene aracın satışını yapamıyor. Aramızda bu tarz şeylerin önemi olmadığı için onun üzerineolmuş benim üzerime olmuş dert değil. Oda ev alırken ben kedi çekeceğim mesela Alabilirsek yazarım buraya detaylarını.

Saygılar iyi geceler herkese....
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Sayin dischci kapilardaki beyaz parcadan kastiniz.pacaliklarin ustunden baslayip kapi boyunca giden jeep havasi katan parcaysa o bende siyah.gordugum style plus paketlerdede siyah.eger kapi koluna yakin kisimda bence guzel duruyor.

Bende o parçanın görüntüsünden hoşnutum ama belli ki forumda aracının her yerinin gövde renginde olmasından memnun olan arkadaşlarımız var,çünkü birkaç serzeniş daha okumuştum bu konu ile alakalı,zevk meselesi tabi ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

grafiker sizde benim gibi style plus bekliyorsunuz, düz olanı bizleri zaten kesmezdi ;) Mart ortasına kadar sabır, Vazgeçenler, farklı araç alanlar, sipariş fazlaları bize mutlaka dönecektir, nisan ortasını görmeden araçlarımızı almış oluruz. Gider alırız C-Max olur biter :D

Sn. bbasaran bütün C-Max modellerinin tamamı düz vites, otomatik şanzıman seçeneği yok... Bu kafa sanırım 1-2 ay içinde çıkacak olan Focus III'te de aynısını yapar... Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 24 Şubat 2011; 0:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Sayin dischci kapilardaki beyaz parcadan kastiniz.pacaliklarin ustunden baslayip kapi boyunca giden jeep havasi katan parcaysa o bende siyah.gordugum style plus paketlerdede siyah.eger kapi koluna yakin kisimda bence guzel duruyor.

Bende o parçanın görüntüsünden hoşnutum ama belli ki forumda aracının her yerinin gövde renginde olmasından memnun olan arkadaşlarımız var,çünkü birkaç serzeniş daha okumuştum bu konu ile alakalı,zevk meselesi tabi ki...

Style Plus donanımlarda o parça Türkiye'deki araçlarda siyah olarak geliyor, Style'larda ise o alanda plastik koruma bulunmuyor ve o bölge beyaz gözüküyor. Aracı Kasım ayında ilk görmeye gittiğimde teslime hazır bir 2.0CRDi beyaz Style Plus araç vardı bayide... Satın alan şahıs, marşpiyel hariç kapı altındaki o siyah parçaları söktürüp hepsini beyaza boyattırıp yerine monte ettirmiş. Ayrıca ön panjur'daki siyah alt hexagonal çerçeveyi de beyaza boyattırmıştı. Ben bej döşemeyi beğenmediğim ve belki de bu ilk görüş beni psikolojik olarak etkilediği için bayiye getirttiğim beyaz Style Plus bej döşemeden vazgeçip, hemen yanında duran beyaz Style siyah döşemeli aracı almıştım. Ama şimdiki aklım olsaydı büyük olasılıkla Style Plus'ı alırdım. Her neyse, uzun lafın kısası 3 Aralık'ta aldığım aracımla 3.800km'ye geldim bile. Benzin sarfiyatım artık şehir içinde 7.9lt/100km'ye kadar düştü... Kullanmayı öğrendim keratayı...

Style Plus

Style - Ön Panjur Beyaz Boyalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurofuzzy -- 24 Şubat 2011; 2:09:12 >

• Ewt arkadaşlar kapılardaki plastik parçaları kastediyorum, bana plastik parçalar çıkartılmış gibi geldi ve sanki gövde rengi daha çok yakışmış işte resimler karar sizin...

• celebic Bilgi için teşekkür ederiz. Daha da beklersek zaten 2.0 alacak hale geliriz...
  • Bu arabayı görüp, bekleyen veya bekleyemeyen arkadaşlara seslenmek istiyorum.

ix35 i görüp, test sürüşü vb.yapıp, araç yok diye başka markalara yönelen arkadaşlarım.

Acaba diğer araçlar gerçekten içinize sindimi? Başka araç alıp, yarın öbürgün karşınıza bir ix35 çıktığında keşke... diyecekmisiniz?

Herkesin fikrine saygı duyarım ama, bekleyebilecek durumda olanlar bence beklesin.

Bekleyemem diyenler ise geçici çözümler bulabilir. Mesela 2.el, zarar ettirmeyecek, kolay elden çıkarılabilecek bir araç alıp bekleme sürecini atlatabilirler.

Tabiiki bu benim acizane şahsi fikrimdir.
  • Arkadaşlar test etmediğim araştırmadıgım araç kalmadı..araba fiyatına jeep alıyorsunuz..style mi plus mı olsun diye kararsızdım sunrooflarda sorun çıktıgını öğrendim sırf deri koltuk anahtarsız çalıştırma(düşünsenize yıkamaya veriyorsunuz yıkamacı arabayı nasıl çalıştıracağını öğrenene kadar 3-4 defa vurur), ve sunroof için 7 milyar fark verilmez cok istersem sunroofu 800 e süper yapıyorlar ama istemiyorum..umarım araçlar gelirde alırız ilk sıradayım ama fiyatlar çok zamlı gelecekmiş birde libya kriz euro yükseldi umarım fazla zam yemez yese de kaçırmamak lazım..arabayı test etmiştim kendime kızdım sonradan hep hyudai inin araçlarını eleştirirdim valla adamlar devrim yapmış..en güzel tarafları ise az yakması,5 yıl garanti,heryerde servis usta,yedek parça bolluğu ucuzluğu,servis fiyatları,ikinci elin para etmesi..plastiklerinden ses gelmiyordu..forumda biri yazmış sallamış sanırım..
    ben otobana çıktım testte sıfırladım göstergeyi cruze kontrolde 5.7 gördüm

• Evet arkdaşlar benim IX35 maceram sona erdi cmax almış bulunmaktayım hem 3.000 tl indirimli dizel hemde gerçekten bu araçta içime sindi. Bekleyen arkadaşlarıma Allah sabırlar versin diyorum ve İnşallah rüyalarınızın aracı sizin olur. Beni belirsizlik çok yordu. Buradan sorularıma sıkılamadan cevap veren tüm arkadaşlara çook ama çoook teşekkür ediyorum.
  • quote:

offf başıma ne geldi hyundai coşkunları aradım biraz önce. Ordaki satıcı arkadaş bana 2 gündür ulaşmaya çalışıyormuş ellerindeki test sürüş aracını satmışlar araç 400 km de style düz versiyonu yani ama fiyatı 45000 tlde. Direk alırdım test mest ne olacak ki vuruğu çıkığı olmadıysa benim için sorun yoktu kaçtı fırsat malesef.

Bu konuda fazla üzülmenize gerek yok. Bu aracın gerçekte 400 km'de olduğunu sanmayın. Test araçları hakkında bayilerin kendi servislerinde bazı ayarlar yaptıkları biliniyor ve yetkili kişilerden bunu duyduğumda şok olmuştum. 5000 km deseniz bana daha inandırıcı gelir mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semisay

quote:

offf başıma ne geldi hyundai coşkunları aradım biraz önce. Ordaki satıcı arkadaş bana 2 gündür ulaşmaya çalışıyormuş ellerindeki test sürüş aracını satmışlar araç 400 km de style düz versiyonu yani ama fiyatı 45000 tlde. Direk alırdım test mest ne olacak ki vuruğu çıkığı olmadıysa benim için sorun yoktu kaçtı fırsat malesef.

Bu konuda fazla üzülmenize gerek yok. Bu aracın gerçekte 400 km'de olduğunu sanmayın. Test araçları hakkında bayilerin kendi servislerinde bazı ayarlar yaptıkları biliniyor ve yetkili kişilerden bunu duyduğumda şok olmuştum. 5000 km deseniz bana daha inandırıcı gelir mesela.

olabilir tabii ben onların yalancısıyım aracı göremedim bile zaten ama artık çokda önemli değil benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: taylanözgür

Uzun zamandır arabayı değiştirme planları yapıyordum. İlk kez tüm yönleriyle içime sinen bir araç oldu bu ix35. Bayide dizel olanını inceleme fırsatım oldu. Dizele gücüm yetmiyor ama benzinli olanı da hayallerimi süslemeye yetiyordu. Şimdi olmasa da belki ileride LPG de takılabilirdi. Elbette 55 bin lira vermek o kadar da kolay değil. Ama bir plan dahilinde yakın zamanda almaya çalışacaktım. Forumu okuyunca araç sıkıntısını fark ettim. Eğer söylendiği gibi ciddi bir zam gelecekse bu kararımdan vazgeçeceğim. Sorun bir 6-7 bin lira daha vermek de değil sadece. Bu kurnazlık ve fırsatçılık midemi bulandırdığı için.

Ben aracı Aralık ayından beri beklemekteyim. Bu zam haberleri Aralık ayından beri yapılmakta. Özellikle yılbaşında yapıldı. Aralık ayındaki fiyatı 57.000TL idi, şimdi 56.900TL. Bunlar hep insanların araç olmamasından kaynaklanın sıkıntılarını dışa vurmak isterken yapılan sohbet yazıları, hak vermek ama çokda inanmamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.