Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de o araç en az 50 bin yapmıştır artı ayar tutmaz bi daha test aracı.. o fiyata da vereceklerini sanmıyorum..artı cmax alan arkadaş hayırlı olsun keşke bekleseydin sonuçta biri jep digeri binek..neyse saglık olsun..benim eski araç cmax bi daha ford mord almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Evet arkdaşlar benim IX35 maceram sona erdi cmax almış bulunmaktayım hem 3.000 tl indirimli dizel hemde gerçekten bu araçta içime sindi. Bekleyen arkadaşlarıma Allah sabırlar versin diyorum ve İnşallah rüyalarınızın aracı sizin olur. Beni belirsizlik çok yordu. Buradan sorularıma sıkılamadan cevap veren tüm arkadaşlara çook ama çoook teşekkür ediyorum.

Bu mailinizi yeni gördüm. Hayırlı olsun. İçinize sinmiş ise söylecek tek kelime bu. Aracı ben kullandım, tork konusunda size daha zevkli sürüşler sunacaktır bu araç, konfor ve teknoloji olarakda mükemmel. Benim gönlümde SUV olmasa kesinlikle düşünmeden alırım bende bu aracı, ancak SUV diye tutturduk gidiyoruz bakalım.
  • semisay Teşekkürler..

mybestfriendim benim bir önceki aracımda getz di zaten bu kasa ve sınıftaki tüm araçlar getzden daha konforlu ve teknolojik olarak daha iyi olduğu için aradaki farkı çok hisetmem. belik 3000 5000 km Ix 35 kullansaydım ozaman daha rahat anlayabilirdim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Evet arkdaşlar benim IX35 maceram sona erdi cmax almış bulunmaktayım hem 3.000 tl indirimli dizel hemde gerçekten bu araçta içime sindi. Bekleyen arkadaşlarıma Allah sabırlar versin diyorum ve İnşallah rüyalarınızın aracı sizin olur. Beni belirsizlik çok yordu. Buradan sorularıma sıkılamadan cevap veren tüm arkadaşlara çook ama çoook teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun güle güle kullanın, geçen ay bir arkadaşla Volvo S60'a bakmaya gözüme Ford Cmax ilişmişti, dışına bir şey diyemem ama iç dizaynına hasta olmuştum. (Volvo ve Ford aynı bayi)

İnşallah içinize sine sine binersiniz.

• hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..
  • altinok yok sindi içime Allaha şükür sinmeseydi almazdım zaten Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum...

mybestfriendim teşekkürler çok asağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker -- 24 Şubat 2011; 16:33:19 >
  • Bugün yolda konusu geçti. Arkadaş soruyordu ix35'te dış ısı göstergesini görememiş. Aracı incelediğimde ben de hiç dikkat etmedim. Aracı alabilen arkadaşlardan birisi bilgi verirse sevinirim.
  • sol gösterge içinde dış ısı göstergesi var ..en soldaki gösterge içinde..
  • grafiker iyi günlerde, doya doya ve kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

grafiker iyi günlerde, doya doya ve kazasız belasız kullanın.

Eyvallah arkadaşım İnşallah sende beklemenin karşılığını güzel bir araç olarak alacaksın. Allah hepimize kazasız belasız sevdiklerimizle güzel günlerde kullanmak nasip etsin
  • @grafiker

iyi gunlerde kullanın. kazasız belasız surusler...
    iyi aksamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylanözgür

Bugün yolda konusu geçti. Arkadaş soruyordu ix35'te dış ısı göstergesini görememiş. Aracı incelediğimde ben de hiç dikkat etmedim. Aracı alabilen arkadaşlardan birisi bilgi verirse sevinirim.

Aracın devir göstergesi içinde yuvarlak olarak hararet göstergesi var. Onun altında dış ısı göstergesi mevcut.

Bu arada grafiker arkadaşıma kazasız belasız günler dilerim.
  • Grafiker arkadasim araciniz hayirli olsun.

Bugun hastanede mavi bir ix35 gordum.dizeldi.renk yakismismi yakismamismi karar veremedim.
  • grafiker güzel temennileriniz için teşekkür ederim.

chn06 yakışmamış demek ki ;)
  • Arkadaşlar tekrar tekrar herkese güzel dilekleri için çook ama çook teşekkür ediyorum.
  • Bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
  • Yabancı forumlardan bir ek bilgi (alm. Tagfahrlicht - eng. Daytime Running Light) kabaca "Gündüz Yol Aydınlatması" diye açıklanabilecek şu sportage da gelen inci dizisi gibi olan ışıkların kullanılması çoğu avrupa ülkesinde zorunlu hale geliyormuş bu nedenle yeni ix35'lerde bu ışıkların ve Xenon olanağının (bizde taktıranlar vardı diye hatırlıyorum) da bulunacağı yönde bilgiler var. 150 Km hıza ulaşıldığında kaput ortasındaki (ocak öncesi araçlarda yaşanıyorumuş ?!) hareketlilik/oynama/vibrasyon giderilmiş. 1.7 CRDi (herhalde GDI anlamında?) 116 beygir gücünde bir dizel versiyonu çıkartılacakmış. Araca (sanırım navigasyonlu gelenler için) telefon rehberi yüklenebilen telefonların marka/model sayısının artırılması. Bunların ne kadarı bizleri bağlar bilemiyorum; sadece paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran
    Yabancı forumlardan bir ek bilgi (alm. Tagfahrlicht - eng. Daytime Running Light) kabaca "Gündüz Yol Aydınlatması" diye açıklanabilecek şu sportage da gelen inci dizisi gibi olan ışıkların kullanılması çoğu avrupa ülkesinde zorunlu hale geliyormuş bu nedenle yeni ix35'lerde bu ışıkların ve Xenon olanağının (bizde taktıranlar vardı diye hatırlıyorum) da bulunacağı yönde bilgiler var. 150 Km hıza ulaşıldığında kaput ortasındaki (ocak öncesi araçlarda yaşanıyorumuş ?!) hareketlilik/oynama/vibrasyon giderilmiş. 1.7 CRDi (herhalde GDI anlamında?) 116 beygir gücünde bir dizel versiyonu çıkartılacakmış. Araca (sanırım navigasyonlu gelenler için) telefon rehberi yüklenebilen telefonların marka/model sayısının artırılması. Bunların ne kadarı bizleri bağlar bilemiyorum; sadece paylaşmak istedim.

Hem yerli hemde ithal arac satan markalar bizi ucuncu sinif ulke gormekten vazgectikleri zaman bu durum olabilir.ayrica distributorlerde araclarda onemli olan ne ozellik varsa cogunu kisip getiriyor.buna ragmen fiyatlar donanimi karsilamiyor.

• Diğer özellikleri bilmem ama 1,7 dizelin getirilmeyeceği-malum sebeplerden dolayı- açıklanmıştı...
  • 2.0 kullananlar yakıt tüketimini yazabilirlermi.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.