Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L 77

1.6 style plus'lar Haziran-Temmuz'da..çok az sayıda 1.6 style 20 Mart'ta.

Sorun değil. Hatta üzerine 2 ay daha bekleyip 2012 model alacağım. Ama bu ( İX35 1.6GDI Beyaz Style Plus ) arabayı alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semisay

quote:

Orijinalden alıntı: L 77

1.6 style plus'lar Haziran-Temmuz'da..çok az sayıda 1.6 style 20 Mart'ta.

Sorun değil. Hatta üzerine 2 ay daha bekleyip 2012 model alacağım. Ama bu ( İX35 1.6GDI Beyaz Style Plus ) arabayı alacağım.

bekleme durumunuz el veriyorsa mesele yok. fakat 4 ay sonrasının fiyatları da belli olmaz..hayırlısı olsun.
  • blueli_24 anladım. Çok teşekkür ederim tekrar bilgilendirme için.
  • Bu aracın fiyatı 5 aydır aynı, 4 ay sonra farklı olması gayet normal. Zam gelmesi gayet mantıklı ve sorun değil. KISACASI GEÇ GELMESİ ZAM GELMESİ SORUN DEĞİL.
  • semisay geçikme sorun ilave zam için de bakacağız artık ne kadarlık bir zam yaşanacağına.
  • Style bekleyenlerin bir kısmı bu ay sonunda aracına kavuşabilir. Şahsen ben Style Plus bekleyip ilk sırada olmama rağmen gelecek olan Style versiyonunu alacağım 4 ay daha beklemektense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueli_24

9 aralıkta aldım. Ben aldığımda 1 adet beyaz style plus, 1 adet beyaz style ve benim araç vardı. Hem satış departmanından hem de servisten çok memnun kaldım.

Aracımı aldığım (3 Aralık) bayide de (İstanbul) aynı şekilde 1 tane beyaz style plus, 1 tane siyah style plus ve 1 tane de beyaz style vardı. Demek ki o dönemde bayilere standart olarak bu grup araçlar gönderilmiş... Tespitleriniz için çok teşekkür ederiz. Ben 3.900km'ye geldim. Benzin sarfiyatı giderek azalıyor, bu çok iyi bir durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurofuzzy -- 3 Mart 2011; 15:48:06 >
  • Benide aradılar style var ilk sırada sizsiniz dediler bende araba aldığımı hiç çaktırmadım (meraktan bakalım aarçlar ne zaman gelicek diye) mart ayında style lar geliyor ama plus için yine tarih veremiyorlar. Bende style değil style plus dedim sizin için beklemedeyim bakalım araçlar ne zamana kadar gelicek ama L77 söyledikleri doğru. Mart ayında sadece style teslimatı olacak belki birkaç exclusive bayiye gelebilir diye düşünüyorum oda benim düşüncem. Hadi hayırlısı inşallah herkes aracına kavuşur ben kavuştum ve çok memnunum darısı sizlerin başına.
  • grafiker Bende mesajınız üzeri bayi ile irtibata geçtim onlar da ellerine bugün sadece 1 adet stlye geldiğini ve showroom'a dahi sokmadan teslimata hazırlıyoruz dediler. Style Plus için yine mart ortası önümüzdeki ay başında gelmesi muhtemel dediler ancak adet konusunda bir bilgileri olmadığı için net bilgi ve söz veremedikleri için özür dilediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walka -- 2 Mart 2011; 15:45:15 >
  • Arkadaşlar,

Daha öncede yazdım yine yazıyorum.

Mart ortasında tüm Türkiye çapında 25 adet style gelecek diye bilgi aldım.
  • Yamtar55 Eskişehir'de bugün teslim edilen 2 araç var, kaldı geriye 23. Acaba Style Plus ne zaman ve kaç adet gelecek birde bu konuda bilgi alabilirsek.
  • gemi 17sinde yanaşacak daha! gelenlerin hepsi style. style pluslar haziran-temmuz..
  • Bayi geldi ve sattık dedi, gün bitiminde bende yollarda gıcır gıcır bir tane beyaz ix35 gördüm. Kaldı ki bayii gerginliğimi bile bile bana heralde bunu söylememeyi terich ederdi.
  • Aslında forum içerisinde 2.el araçlardaki fiyatlandırma için söylenenlerin teyit edilmesi olarak görüyorum birazdan paylaşacağım ilanı.
    Araç daha önce de defalarca en az 3-4 kez bilnen bir sitede satılmak istendi. 1.6 ix35 style beyaz ve İlana çıkılan fiyat 54.490
    Açıklama şu şekilde:
    quote:

1.6 GDI STYLE 1600 km de 135 beygir,(çoğu özelliği hyundai in sitesinde yok gözüküyor ama bu dolusu) arka park kamera sistemi takılmış ( 1450 tl ), park sensörü, camlara 1. sınıf film atılmış (10 yıl garantili UV 900 tl), boya koruma-koltuk koruma-motor koruma ( 800 tl),8 hava yastığı* bluetooth,sesli arama,deri kumaş karışımı koltuk,cruse kontrol,sigara içilmemiş,çift yönlü digital klima,bagaj filesi,kararan dikiz ayna,aynalar kapanır elektrikli ısıtmalı,USB,ipod,aux bağlantı vs vs yazamadığım pekçok özellik..6.8 ortalama yakıt tüketimi..(direkt benzin enjekte), vites değişim uyarısı,far yağmur sensör vs......... ... ayrıca..dikiz aynasında sinyal lambası..
    izmirde brc bayisinden aydın bey ile görüştüm 1 ay içinde hyundai ix35 gdi motora lpg montajı işine başlanacakmış kit bitmiş..YÜZDE 40 tasarrfu artı 2 yıl garanti veriyorlarmış bayi ile görüştügünüzde garantisi de bozulmuyormuş..bilginiz olsun..
    2A İZMİR OTOGAZAdres: YEŞİLLİK CD. NO:261/G KBAĞLAR İlçe: MERKEZİl: İZMİR

LİSTE FİYATINA ALDANMAYIN ARAÇ OLMADIĞINDAN DÜŞÜK YAZIYORLAR ZATEN BU 2.900 TL ARTI AKSESUARLIVERSO 57 BİN- JETTA 60 BİN--CMAX 60 BİN-- ARKADAŞLAR NORMAL DONANMLI ARABA BİLE BU FİYATLARDA SİZ SUV ALIYORSUNUZ VE EN GÜZEL RENK.. HYUNDAI DEN ALDIGIM BİLGİYE GÖRE HAZİRANA KADAR ARAC YOK VE YENİ ARAÇLAR 55 DEN AŞAĞI OLMAYACAKMIŞ.. ARALIK ÇIKIŞLI..SERVİS YEDEK PARÇA ÇOK UCUZ...

Fiyat konusundaki düşüncemiz belli zaten, açıklamaya ilişkin de yorum yapmak istemiyorum, zaten haddimiz değil... Alana da satana da hayırlı olsun şimdiden.

• Bundan sonraki aylarda zam gelir gelmez bilemem ama Mart ayında da zam yok arkadaşlar. Mart fiyatları açıklandı ve fiyatlar aynı.
  • semisay Mart ayını atlatırsak gerisi kolay zaten ;)
  • Mart ayında zam yokmuş, toplam 40'a yakın araç gelecekmiş ve bunun 20 si istanbulaymış. plus sadece 4 tane geliyormuş. inşallah biri benim olacak.
    haziran ayına kadar teslimatlar bu şekilde kısıtlı sayıda olacak (ama olacak ) hazirandan sonra rahatlıyor. slovakya daki kia fabrıkasındaki üretim çek cum. deki hyundai fabrikasına ek bölüm kurularak kaydırıldığından dolayı üretim şimdilik hala kısıtlı.
    şimdilik benden yine bu kadar. Umarım herkes istediği araçına kavuşur. beklemeyip başka araç alan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullansınlar inşallah.
  • eröz Bilgilendirme için teşekkürler.

Araç gelmese de olur, sadaka dağıtıyorlarmış gibi..., bu nedir ya...
  • Sayın eröz sadece dört tane plus demişsiniz. diğerleri style plus mı olacakmış?
  • Başka benim gibi acaba içimizde kimler Style Plus bekliyor (Siyah veya Gri bekliyorum) ?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.