Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah dediniz gibi olurda mart ayında aracımıza kavuşuruz
    bütün temennimiz budur bekleyen herkese bol sabırlar..
  • tesekkur ederim. insallah gelir artık... dort gozle bekliyoruz.
    quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

kucukm kırmızı style plus aracınız şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukm -- 5 Mart 2011; 14:21:41 >
  • Araçlarımız gelen kadar
    itina ile 2.el ix35 style plus (gri/siyah) satın alınır bilginize
  • ben deyil ama kayınpederim plus bekliyor işin garibi aralıkda yarı parasını verdiler ocak teslimdiye ocak şubat oldu şubat mart oldu bakalım nezaman teslim edilecek gri istediğinden oldu beyaz ozaman vardı çünki
  • tedus hangi şehirde bekliyorsunuz? En azından genel olarak nerede gelişme var durum nedir diye takip edebilmek adına paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedus

ben deyil ama kayınpederim plus bekliyor işin garibi aralıkda yarı parasını verdiler ocak teslimdiye ocak şubat oldu şubat mart oldu bakalım nezaman teslim edilecek gri istediğinden oldu beyaz ozaman vardı çünki

arkadaşım, benim durumum aynı, 15 aralıkta verdim parayı style plus için. fakat kayınpederine söyle gelen style alsın çünkü plus teslimleri ancak haziran temmuz bekleniyo. bu gelen posta araç bir ayrıcalık. bu arada, tabi ki benzinli ix35 için konuşuyoruz. dizel style plus yine bulunabilecektir fakat kim tercih eder de alır o fiyata bilinmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L 77 -- 6 Mart 2011; 17:45:02 >
  • Şöyle bir bilgi var;

quote:

Es liegt nicht am Werk, dass die Autos nicht da sind, sondern an der Firmenpolitik der Autokonzerne. Der amerikanische Markt verlangt nach den Autos und wird zuerst bedient, da er als wichtiger gegenüber dem europäischem eingestuft wird. Deshlab werden die gebauten Autos erstmal verschifft

Özet olarak ve kabaca: araç yokluğundan veya üretimden kaynaklı bir durum yok, Sorun araba şirket politikasından kaynaklı. Amerikan pazarı bu arabayı istiyor ve Avrupa pazarına göre daha önemli kabul edildiği için öncelikle oraya araçlar gönderiliyor.

quote:

um den markt in den usa zu versorgen, diese autos werden von der ghabbour group in ägypten hergestellt und dann in die usa verschifft und die autos für den asiatischen markt kommen aus korea.

Özet olarak ve kabaca: Amerikan pazarı için arbaları Mısırdaki Ghabbour Group üretiyor ve gönderiyor. Asya pazarı için arabalar Korde'den geliyor.

Bakalım bu bekleyişte daha neler görüp, öğreneceğiz....

• Karda test edenler olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=uGPWiw149nQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 7 Mart 2011; 12:38:37 >
  • Bugün kimseden ses yok. Herkes bıktımı beklemekten.
  • Ortada araç yok, aracı olanlar da yapacaklı tüm yorumları yaptı, konuşacak pek fazla bir şey kalmadı.
  • Kapatalım gitsin öyleyse :D...
  • quote:

Kapatalım gitsin öyleyse :D...

Zaten öyle oldu üstad, kapattık gibi oldu neredeyse yaprak kımıldamıyor.
  • quote:

tedus hangi şehirde bekliyorsunuz? En azından genel olarak nerede gelişme var durum nedir diye takip edebilmek adına paylaşırsanız seviniriz.

çorum bayisinden arkadaşım bakalım hayırlısı olsun
  • Almanlar şöyle demişler forumda;
    quote:

wenn es auch nicht viel bringt, geteiltes leid ist halbes leid.

Kabaca: Çok birşey getirmesede paylaşılan dert yarım derttir

Aslında burada vakit geçiriyoruz, sağdan soldan gelen bilgi ve haberleri değerlendiriyoruz (Her ne kadar bilgi ve haber sayılırsa) bu bağlamda ben iletişimi koparmadan birşeyler yazıp-çizme taraftarıyım. Alternatif araçlara baktım C-Max gerçekten başarılı bir araç ancak bir SUV için alternatif değil, beklemeye devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semisay

Arkadaşlar merhaba.
    Araç hakkında bir haber alamadığım, ve araç sahibi de olamadığım için topiğe yeteri kadar destek veremiyorum. Nedeni dediğim gibi araçtan haber yok, aynı şeyleri yazmaktansa yazmamayı tercih ediyorum. Birçok arkadaş yazıyor zaten belirsizliği. 10 gün önce satış bayi üst yöneticilerinden de bilgi alamadım, onlar bile bilemiyor. Bugün Hyundai Türkiye yetkililerine ulaşabilecek birini devreye soktum. Direk holding'den bilgi almaya çalışacak. Ulaşabilirsek, edineceğim bilgileri sizlerle paylaşırım.

Malesef bu konuda somut bir haber edinemedik. Şirketimizin bağlantı kurduğu çalışan ilk etapda benim konumun dışında deyip kestirip attı, yardımcı olacak birilerine sorabilirmiyiz diye ısrar edince "ben bir sorayım haber alırsam bildiririm" dedi. Geri dönmedi tabi normal olarak yine biz aradık ne oldu diye, cevap olarak "haber alamıyorum" oldu. Senin yapacağın işe dedim kapadım bende. Aslında adamda biraz sevecenlik olsa eminim yan odalarından birinde bununla ilgili çalışan var. Adam merkez satınalmadan arkadaşlar ama yardımcı olmuyor. Bu hyundai dan kaynaklanmıyor, adam sevimsiz malesef. olurya hani şu sevimsiz tipler, işte onlardan dı.

• Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş’nin (TÜPRAŞ), dün akşam rafineri fiyatında yaptığı düzenlemenin ardından, dağıtım şirketleri de, akaryakıt ürünlerinden 95 ve 97 oktan benzinlerin satış fiyatını bugünden geçerli olmak üzere litrede ortalama 8 kuruş artırdı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, akaryakıt dağıtım şirketlerinden Petrol Ofisi (PO) bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara’da 4,08 liradan 4,16 liraya, İstanbul ve İzmir’de 4,07 liradan 4,15 liraya, Van’da ise 4,17 liradan 4,25 liraya yükseldi.

OPET ve BP bayilerinde zam sonrası 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı Ankara ve İstanbul’da 4,16 lira, İzmir’de 4,15 lira, Van’da ise 4,26 liraya çıktı. 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi Ankara ve İstanbul’daki Shell bayilerinde 4,16 lira, İzmir’de 4,15 lira, Van’da 4,24 liradan satılıyor.

97 oktan kurşunsuz benzin ise zam sonrası litrede 4,17 lira ile 4,30 lira arasında değişen fiyatlardan satılmaya başladı.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Milliyet 8 Mart 2011

• Tabloya bak
    durmak yok yola devam

• Benzin fiyatlarında artış durmak bilmiyor. Geçen hafta yapılan 5 kuruşluk zammın ardından bugün de 8 kuruş zam geldi. 97 oktan benzinin fiyatı ise 10 kuruş birden arttı.

Zamların ardından 95 oktan benzinin litresi 4.08 TL’den, 4.16 kuruşa yükseldi.

Yılbaşından bu yana benzindeki fiyat artışı yüzde 7.2'ye ulaştı.

Benzin zammından sonra yakın zamanda motorine de zam yapılması bekleniyor. Motorin en son geçen hafta 13 kuruş zam yapılmıştı.

Hürriyet 8 Mart 2011
  • BİZ TEPKİSİZ VE HERŞEYE EYVALLAH DİYEN BİR TOPLUM OLDUĞUMUZ İÇİN BU ZAMLARI DAHA ÇOK YERİZ.
    TEPKİ VEYA PROTESTO ETTİĞİN ZAMAN DA ZATEN TUTUKLANIYORSUN DENİYOR HEP AMA NEREYE KADAR BU KORKU !!
    BENZİN İLK DOLARA ENDEKSLİ OLACAKTI , OLDU!!!! SONRA 2 SENE EVVEL YİNE PETROL FİYATLARI ARTTIĞINDA ZAMLAR FİYATLAR İNDİKÇE AZALACAK DENDİ , AZALDI!!! 10 ZAM 1 GERİ. 2.2TL OLAN FİYATLAR 3 'E TIRMANDI VE ORDA KALDI. ŞİMDİ O ZAMANKİ PETROL FİYATLARINDAN ÇOK DAHA AŞAĞIDA OLAN ARTIŞ (150 DOLARI GEÇMİŞTİ, ŞİMDİ 115LERDE) 3'LÜ FİYATLARA DIM ADIM ARADA YİNE YUKARI GİTTİ VE SON GELİŞMELERDEN HEMEN FAYDALANARAK 4.5 TL YE KADAR DOĞRU GİDİYOR.
    KİMİ KANDIRIYORLAR ACABA !!
    PETROL VARİL FİYATI 80 TL YE TEKRAR GERİLEDİĞİ ZAMAN EN AZINDAN SON ZMALARIN ETKİSİNİ SİLİP FİYATI YİNE 3.5TL LERE ÇEKECEKLER Mİ? GÖRECEĞİZ.

TEK GELİRİ SADECE HALKIN VE ÇALIŞANIN ÜSTÜNE GETİRDİKLERİ VERGİ OLAN EKONOMİYLE NEREYE KADAR ?? BUNU DA GÖRECEĞİZ!!

VERGİ KAÇIRANLAR , HORTUMLAYANLAR, RÜŞVETÇİLER, ÇIKAR SAĞLAYANLAR HERKES SERBEST, VE YAPMAYA DEVAM EDİYORLAR AMA PROTESTO VEYA TEPKİ GÖSTEREN HALK ŞUÇLU

ALLAH BUNLARIN HESABINI ELBET BİR GÜN SORACAK!!

KUSURA BAKMAYIN İÇİMDEN GELDİ, DOĞAL BİR TEPKİ OLARAK KABUL EDİN LÜTFEN BUNU.

BU ARADA DAHA EVVEL YAZDIĞIM GİBİ ÇOK AZ SAYIDADA DA OLSA ARAÇ TESLİMATI BU AY KESİN VAR. SÜREKLİ TAKİP EDİN BAYİLERİNİZİ.

• Ben yine yazayım ix35 siyah veya gri style plus itina ile alınır
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.