Sayın eröz sadece dört tane plus demişsiniz. diğerleri style plus mı olacakmış?
Arkadaşımızın plus dediği style plus. Diğerleri style.
Bende beyaz style plus bekliyorum.
Sabırla Bekleyenler Listesi
bbasaran Style Plus (Siyah veya Gri) must_donmez Style Plus
bbasaran, siz spo'mu bekliyorsunuz yoksa İX35'mi. Sanki sizi orada da spo bekliyor gibi gördüm.
Bu arada beklediğim araç, Aralık 25'de yazılmıştım Style Plus Beyaz.
semisay Hem sportage hem de ix bekliyorum, her ikisi için sıradayım.
Sabırla Bekleyenler Listesi bbasaran Style Plus (Siyah veya Gri) must_donmez Style Plus semisay Style Plus (Beyaz)
Arkadaşlar düz style isteyen varsa 3.000 de tertemiz beyaz bir style var 46-47 arasında satılacak bir bayi tarafından takas karşılığı alınmış bir araç, bilginize...
bbasaran nerde bu plus hangi bayide acaba
must_donmez PM gönderdim size hayırlısı ile umarım birimizin talihi değişir.
Tşk ler bbasaran.
selam bbasaran,
beni de yazar mısın? style plus (kırmızı)
Sabırla Bekleyenler Listesi bbasaran Style Plus (Siyah veya Gri) must_donmez Style Plus semisay Style Plus (Beyaz) kucukm style plus (kırmızı)
Bir süre önce bir arkadaş GDI motorlara LPG montajı başlayacakmış diye yazmıştı. Nedense pek karşılığını bulmadı bu forumda. Doğruluğuna inanılmadığı için midir yoksa tercih edilmediği için mi anlayamadım. Dünyanın en pahalı benzinini kullanan bir ülkenin yurttaşı olarak bu haberin doğru olmasını çok isterdim.
taylanözgür başka bir başlıkta oldukça güncel ve bir alman forumundan aldığım bilgiyi buraya aktarıyorum:
quote:
Wir freuen uns dass Sie sich für einen Hyundai ix35 entschieden haben. Für Ihr Vertrauen bedanken wir uns ! Für das Fahrzeug besteht unsererseits die Freigabe für die von unserem Kooperationspartner Ecoengines (Lovato) und Gasdrive (BRC) angebotene Gasanlage der Hersteller Lovato und BRC. Das Nachrüsten übernehmen unsere spezialisierten Hyundai Vertragspartner, die Sie dem Verzeichnis im Anhang entnehmen können.
Durch den Einbau dieser Gasanlagen wird die Fahrzeuggarantie nicht berührt wenn mit dem Einbau der Gasanlage für das Fahrzeug eine kostenpflichtige Folgeschadengarantie abgeschlossen wird (5 Jahre). Diese tritt in Kraft, wenn unmittelbar als Folge einer Fehl- Funktion der nachgerüsteten Flüssiggasanlage Schäden auftreten. Für alle eventuellen Fehler in Material oder Verarbeitung, die nicht im Zusammenhang mit der Gasanlagestehen, gilt die Fahrzeuggarantie in vollem Umfang.
Daneben erhalten Sie bei Montage einer Lovato bzw. BRC-Autogasanlage des Anbieters Ecoengines oder Gasdrive eine Zusatzgarantie auf die Bauteile der Anlage für die Dauer der Fahrzeuggarantie.
Özet olarak: işbirliği içerisinde bulunduğumuz Ecoengines (Lovato) ve Gasdrive (BRC) tarafından sunulan LPG sistemleri Hyundai yetkili servis elemanları tarafından garanti kapsamınız bozulmadan takılıp yine olası hata ve sorunların garanti kapsamında giderileceğini ve bazı parçaların garanti kapsamlarının daha da uzun olduğunun hatırlatılması şeklinde devam ediyor. Sözün Özü 1.6. GDI motora LPG takılıyor.
allah hepinize sabır versin.... bu konuya ne zaman girsem, herkes sürekli araç beklemede.....
paanther yakında bu başlık altında daha farklı konular hakkında konuşmaya başlarız. Az kaldı...
sayın babsaran eskişehirde araç teslimi mi yapıldı diyorsunuz yani dediğinize göre türkiyeye araç girmiş demektir konuyu açıklarsanız sevinirim
musluoto henüz araç teslimi yapılmadı ama Mart ayı içerisinde haftalık 25-30 gibi sayılarda her hafta araç girişi yapılacağı söylendi bana bu açıdan yakından ufak ufak araçlar teslim olur bizde aksesuardır, araçların sorunlarıdır gibi başka konuları burada görüşürüz demek istedim. Henüz araçım hakkında olumlu bir gelişme veya olumlu bir haber almadım.
bende bayim ile gorustum bugun. onumuzdeki hafta arac teslim etmeye kendilerinin baslayacagını soyledi. ayın 20 sine dogru tekrar arac gelecegini bu ay arac sahibi olabilecegimi ve istedigim aracı bulacagını soyledi. umarım bu ay butun hasret biter. saygilar.
kucukm kırmızı style plus aracınız şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.