Şimdi Ara

##~DH KİLO VERME HAREKATI~## (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
12.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _passenger_

boy 1.88 kilo 112 yaz sonunda görüşmek üzere :)

evet yazın sonuna geldik ben sadece 7 kilo verebildim şuan 105 im baya faydası oldu yaşam standartım resmen 1 kademe arttı sağlıklı yaşama devam 1 ay sonra tekrar yazarım :)

yaptıklarım

Aslında yeme içmeden pek kesmedim ekmeği azalttım kırmızı eti pek yemiyorum yersemde ızgara vs
    su tüketimini arttırdım hafta 4-5 kere akşam yürüşüyü(min 1 saat)
    gece yemeği kesinlikle yok arada dayanamayıp dolabı patlattığımda olmuyor değildi
    son 1 haftadır ağırlık çalışamaya başladım
  • ağustos 7 de basladım 1.78 boy 91 kiloydum suan 83 üm mutluyum vermeye devam
  • 14 temmuzdan bu yana toplam 13 kilo vermişim şuan 99(çift hane ) şimdiki hedef ilk olarak 90kilo. Son 20 gündür havalardan dolayı dışarıda spor yapamıyorum evde koşu bandında 20-30 dakika koşup mekik şınav ağır seti ile çalışıyorum ekmeği tamamen kestim 2 öğün yemeye başladım(aslında karatay diyeti gibi oldu) yağlı yememeye dikkat ediyorum ayrıca ekmek makarna pilav yemediğim için yemekten 2-3 saat sonra acıkmıyorum daha tok hissediyorum.
  • boy 1.79 kilo 5 ay önce 94'tü şu an 74
  • Şu ana kadar basketbol,futbol,fitness,yüzme vs.vs.gibi sporlarla kilo vermeye çalıştım fakat kendimi bildim bileli bende hep biraz göbek vardır.
    yaşım 14-15 iken haftanın 6 günü ağır idmanlara çıktıgımı hatırlarım futbol ve basketbolda.fakat bu bile beni 1-2-3 kilodan fazla zayıflatmadı.Sözün sonuna gelirsek bu yaz bi işe girdim yaklaşık 3 aydır çalışıyorum 12 saat ayakta kalıp envai çeşit hareket yapıyoruz.Ürün geldiğinde yerleştiriyoruz vs.Yaz başında 98 kilo idim şimdi şaka gibi 86 kilo oldum.Sevinemiyorum fazla çünkü bu kadar kilo vermek için o kadar sporla uğraşıp verim alamamak ve şimdi almak koydu bana.Fakat sonunda verdim işte kilo :)
    <
  • quote:

Orijinalden alıntı: foto_collie

Evet katılım ilk günlük için fena değil.Bence biraz toplanıp öyle başlayalım daha kolay ve eğlenceli olur.
    10 kişi falan olunca başlayalım.Eğer konumuz güncel kalırsa günlük aktivite önerileri günlük antremanlarını ve yediklerini herkes anlatabilir.Konuyu güncel tutmaya çalışalım.

[size=3]İlk püf nokta:
    Kola,Portakal Aromalı Gazoz(Fanta işte ) gibi şekerli içecekler asla tüketmeyeceğiz.Bunun yerine kendi içeceğimizi yapabiliriz.Aslında aldığımız meyvesuları bile zararlı fakat eğer imkanınız yoksa bunlardan da tüketebiliriz.Ayranın veya meyvasuyunun üstüne madensuyu ekleyebiliriz.

Konu çok önemli olduğu için altıntı yaptım son mesaj ne zaman yazıldı bilmiyorum.

Fakat o marketlerde satılan meyve sularının en kalitelisinde bile koladaki kadar şeker ve katkı maddesi var aldanmayın. (Not: Kaynak Sağlam ;) )

Tüketmeyeceksiniz.Yada kendi meyvelerinizi alıp kendi meyve suyunuzu sıkacaksınız.

Meyve suyu yerine maden suyu tercih etmeye dikkat edin..

• quote:

Orijinalden alıntı: _passenger_

14 temmuzdan bu yana toplam 13 kilo vermişim şuan 99(çift hane ) şimdiki hedef ilk olarak 90kilo. Son 20 gündür havalardan dolayı dışarıda spor yapamıyorum evde koşu bandında 20-30 dakika koşup mekik şınav ağır seti ile çalışıyorum ekmeği tamamen kestim 2 öğün yemeye başladım(aslında karatay diyeti gibi oldu) yağlı yememeye dikkat ediyorum ayrıca ekmek makarna pilav yemediğim için yemekten 2-3 saat sonra acıkmıyorum daha tok hissediyorum.

Su an 85 kiloyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 17 boy 197 kilo 96 ... Hedefim 80-85 arası olmak. Ama daha önce diyet falan yapmadım hiç . Neler yememem gerekiyor biriniz yazabilir mi lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 18 Mart 2013; 23:01:29 >
  • Yaş 21 kilo 99'du 96'ya düşüldü 4 hafta içinde, boy 1.80; 85-90 arası bi seviyeye inene kadar devam, yaz baboli beni de;

KEMİKLERİMİZ KALIN DEĞİL KİLOLUYUZ !
  • 21 yaşındayım 1.92 boy ve ne yazık ki 99 kilo var Karatay-karbonhidrat karısımı bir diyete basladım, yaz benide
  • 15 yaşındayım 1.65 boy ve 96 kiloyum. 2 aydır spora gidiyorum + diyet yapıyorum şöyle bir sorun var gram kilo vermedim tartıya göre ama pantalonlarımı vs kemerlerle anca giyebiliyorum baya fark etti yani.
    Boy:1:80
    Kilo:85 kg
    hedefim 75 kg olmak ama ne kadar sürer bunun ucu açık

Sabah : Süt ve Mısır gevreği (nestle)
    Öğlen : Salata - Balık vs
    Akşam : Normal ev yemeği ama eskisine göre az...
    ara öğünlerde yada karnım acıkırsa meyve yada kepekli çubuk

havalar güzelleşti yürüyüş ile tamamlamayı planlıyorum.

yanlız bir sorun var hafta sonları alkol alımı oluyor onuda azaltmayı planlıyorum.. (bira-şarap-rakı)
    alkollün yanında cips vs yemeyeceğim..

sizce bu şekilde ne olur..
  • 1.75 boy 86 kiloydum..

1 aydır diyetteyim

81-82 kilo arasındayım devam ediyorum daha göbek ve kalçada cok eksilme var fakat surattan tam gıtmıyor .

neyse devsam !
  • ben de yarından itibaren diyete başlıyorum boy 1.67 kilo 72.5 hedef 62-63 e inmek yani 10 kilo fazlam var
    diyet başlangıç tarihi:27.03.2013
    diyet bitiş tarihi:16.05.2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

Orijinalden alıntı: Onurr007

15 yaşındayım 1.65 boy ve 96 kiloyum. 2 aydır spora gidiyorum + diyet yapıyorum şöyle bir sorun var gram kilo vermedim tartıya göre ama pantalonlarımı vs kemerlerle anca giyebiliyorum baya fark etti yani.

Senin işin bitmiş ergen evlat ! Bu kadar kiloyu alana kadar aklın neredeydi diye sorarlar adama ? Bu yeni nesil bilgisayar başında kaba etini büyütmekten başka bir şey yapmıyor. Bunların faydası olmadığı gibi zararları var yakacaksın hepsini fırınlarda hitler gibi güldür güldür yağlarınız ses çıkartır.

##~DH KİLO VERME HAREKATI~##

Yargılayıcı ve aşağılayıcı yorumun için teşekkür ederim AMA yorum yapmak sana düşmüyor.

• quote:

15 yaşındayım 1.65 boy ve 96 kiloyum. 2 aydır spora gidiyorum + diyet yapıyorum şöyle bir sorun var gram kilo vermedim tartıya göre ama pantalonlarımı vs kemerlerle anca giyebiliyorum baya fark etti yani.

Yaptığın diyeti bi yaz bakalım merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Sabah

100 gr yulaf ezmesi
    5 badem
    2 ceviz
    3 tane eti burçak veya bal -tatlandırması için.
    250 mg süt

Öğlen

2 tane ızgara tavuk
    Bol limonlu salata

Akşam

1 Porsiyon haşlanmış sebze
    1 tane ızgara tavuk
    1 kase yoğurt

• quote:

quote:

quote:

Sabah

100 gr yulaf ezmesi
    5 badem
    2 ceviz
    250 mg süt

Öğlen

2 tane ızgara tavuk
    Bol limonlu salata

Akşam

1 tane ızgara tavuk
    1 kase yoğurt

Sabah olanların hepsini kaldır listeden.

Yumurtanı peynirini domatesini yiyerek adam gibi bir kahvaltı yap. Lor peynirini tavsiye ederim hem kalorili değildir hemde protein değeri yüksektir ve kana çabuk karışır. Tam buğday ekmeği veya karışık tahıllı ekmek ye maksimum 2 dilim.

Şimdi gelelim ara öğünlere; o yediğin bademi cevizi sütle beraber ara öğün olarak ye. Yalnız bi önceki öğünle sonraki öğün arasında 3 saat fark olsun. Yani diyelim öğle yemeğini 12 de yedin badem-ceviz-süt ü 3 gibi ye. Akşam yemeğinide 6 da ye.

Günde 2 bardak boş mideye yeşil çay iç.

Not: 55 kilo vermiş biri olarak söylüyorum sana bunları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 26 Mart 2013; 19:28:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sabah

100 gr yulaf ezmesi
    5 badem
    2 ceviz
    250 mg süt

Öğlen

2 tane ızgara tavuk
    Bol limonlu salata

Akşam

1 tane ızgara tavuk
    1 kase yoğurt

Hepsini kaldır listeden.

Yumurtanı peynirini domatesini yiyerek adam gibi bir kahvaltı yap. Lor peynirini tavsiye ederim hem kalorili değildir hemde protein değeri yüksektir ve kana çabuk karışır. Tam buğday ekmeği veya karışık tahıllı ekmek ye maksimum 2 dilim.

Şimdi gelelim ara öğünleri o yediğim bademi cevizi sütle beraber ara öğün olarak ye. Yalnız bi önceki öğünle sonraki öğün arasında 3 saat fark olsun. Yani diyelim öğle yemeğini 12 de yedin badem-ceviz-süt ü 3 gibi ye. Akşam yemeğinide 6 da ye.

Günde 2 bardak boş mideye yeşil çay iç.

Not: 55 kilo vermiş biri olarak söylüyorum sana bunları :)

Öneriler çok iyi hocam size öm atıyorum, sormak istediğim bir kaç soru daha var.

• canan karatay der ve kaçarım... bu konuda tek geçiyorum onu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.