Şimdi Ara

##~DH KİLO VERME HAREKATI~## (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
12.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arif

canan karatay der ve kaçarım... bu konuda tek geçiyorum onu

Evet müthiş bir kadın.
  • 21 Kasımda başladığımda 127 kiloydum. şuan 103 kiloyum devam ediyorum. 1 hafta sonra da spor salonuna yazılacağım.
  • YENİ BİR ANA KONU AÇILMALI BU HAREKETLE İLGİLİ
  • 1.88 107 kilo yaz hocam
  • Beni de ekleyin 174 boyum var ve 67 kiloyum. 5 kilo vermem lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gündür diyetteyim üniye gidip gelirken de yürüyorum 2km falan toplamda 4km falan yürüyorum , göbek kısmını nasıl eritebilirim ayrıyeten ne yapmam lazım yardımcı olun beyler kilonun çoğu göbekte benim.
  • Benide yaz hocam. 1.67boy 71 kilo. 5-6 civari verebilsem cok iyi olacak. Yapabilecegim tek spor yuruyus malesef hangi diyeti yapacagim hakkinda bi fikrimde yok yardimlasirsak memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

5 gündür diyetteyim üniye gidip gelirken de yürüyorum 2km falan toplamda 4km falan yürüyorum , göbek kısmını nasıl eritebilirim ayrıyeten ne yapmam lazım yardımcı olun beyler kilonun çoğu göbekte benim.

Cardio yapacaksın. Sallana sallana yürümek işe yaramaz. Tempolu hızlı hızlı yürüyüp ter atıcaksın. Günde 1.5 saat tempolu yürüyüş yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

5 gündür diyetteyim üniye gidip gelirken de yürüyorum 2km falan toplamda 4km falan yürüyorum , göbek kısmını nasıl eritebilirim ayrıyeten ne yapmam lazım yardımcı olun beyler kilonun çoğu göbekte benim.

Cardio yapacaksın. Sallana sallana yürümek işe yaramaz. Tempolu hızlı hızlı yürüyüp ter atıcaksın. Günde 1.5 saat tempolu yürüyüş yap.

tempolu yürüyorum zaten terliyorum yolda giderken , sallana sallana yürüsem yol 35dk da biter +1 gram terlemem
  • aman tanrım yazılanlar rezalet 175 boy 107 kg
  • bugün bende başlamak istiyorum deli gibi koşmak yorgun düşmek istiyorum hayatımda olmadığı kadar terlemek göbeğimi eritmek istiyorum. beni de yazın :D
  • Yaşca orta sayılırım 32. Azim ettim 30 kg verdim sizde yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 5 Nisan 2013; 10:39:24 >
  • Keşke diyetisyen olsaymışım :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle benı 19 martta %17.9 yağ ağırlığım bulunmakta amacım bunu %10 a çekmek şu anda 11.6kg yağ ağırlığı bulunmakta vucudumda amacım kaliteli olarak 5 kilo yağ atmak vucudumdan aynı zamanad kas kutlemı arttırmak,
  • benide yaz
  • 101.8 kg boy 182cm
  • her hafta guncellecegim kilomu verecem artik bu ne ya
  • 186 boy 100 kilo

• quote:

Orijinalden alıntı: virtusft

her hafta guncellecegim kilomu verecem artik bu ne ya

(VEREMEDİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

ben varım birader. yaş 18 boy 1.75 kilo 100
    bir haftadır yarım yamalak yemek yiyorum ekmek yemiyorum.şekerli , yağlı aburcubur yemiyorum.
    hedefim 75 kg.spor salonuna ve belki yüzme havuzuna da kaydolacam.
    sonuçları burdan söylerim zaman geçtikçe

3.5sene gecmis.gelisme negatif oldu.115 kiloya kadar ulastim birkac aydir.dikkat ediyorum suan 110. 2 senedir de havuza gidiyorum nasil kilo aldim ben de saskinim suan

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.