Şimdi Ara

##~DH KİLO VERME HAREKATI~## (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
12.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vtecpower

merhaba degerli dh kilo verme harekat üyeleri

kilo vermek sigarayı bırakmak kadar zor değildir. düşündüm dh forumda 30 martta bir konudan allen carr ile sigarayı bırakmayı bahsediliyordu ve izledim. sonra düşündüm sigara içmeye devam etseydim geleceğim nasıl olurdu ? hiç bişey hayatın mahvolacak hele yaşım daha 23 şimdide 24 e gircem. 1 nisanda bıraktım 8.aydır içmiyorum şimdide düşünüyorum en son orta sınıf zamanında çöp gibiydim. liseye geçince dogal haliyle meslek lisesi olunca sınıf erkek dolu olunca kendime olan guvenimi kaybederek çok sık yemeye başladım birden bire şiştim. şimdide bu sene üni mezunu oldum ve boyum 1.67 90 kiloyum. 2 ay once 95 idi. 1 hafta ishal hastalıgına yakalanınca 93 e indi. iyileştikten sonra bunu fırsat bilerek yiyeceklerimi gözden gecirdim hesaplamalar yaptım. 1 ay kontollu beslenerek 90 a indim. hedefim 1 nisanda 75 kilo olmak

spora 3 gun once başladım hızlı zayıflama değil sebep vucudumu toplamak sıkılaştırmaktır. eski sporcuyum lisenin ilk yıllarında spor salonda 7 ay çalıştım vucut yapım halen duruyor. spor salonda değilim evde uyguluyorum aynı teknikleri. yanlara eğilme , mekik ve şınav yapıyorum. bi yandan gogus sıkılaştırma içinde benc press yapıyorum. agırlık yok agırlık ile çalışmak için zayıf olmak lazım yoksa yagın altında kas oluşur şişersin.

uyguladıgım beslenme kontrolu.

eskiden:
    hergun kahvaltıda 2 yumurtalı kaşarlı omlet bazende 3 yumurta. şekerli kahve. 3 dilim beyaz ekmek ve bi avuca yakın siyah zeytin. buda 1500 kaloriyi bi anda almak

akşam yemeğinde 2 şer tabak yemek ve meşrubat içmek.

geceleri ekmeği reçele bandırır ve peynir yerdim

şimdi:
    hergun 2 dilim beyaz ekmek 2 kibrit kutusu peynir ve 5 adet siyah zeytin şekersiz sütlü kahve.

ara öğünler (reklam olmasın) eti form yiyerek midemi boş bırakmıyorum.

akşam sebze arada bi pilav. haftada 1 kez levrek balık ve tavuk gogus eti.

tabiki en önemlisi sabır sabır sabır. 1 nisana kadar fit olmam garanti

BENİDE EKLEYİN !

ekleme yapayım hızlı kilo vermekde pek iyi değil. 2007 yılında 1 ayda (agustos ayı) 95 den 83 den indim. çok sıkı rejim ekmek dahi ucundan yerdim arkadaşlarla çıktıgımda hiç bişi yemezdim bakardım 1 ay boyunca hergun hızlı tempo 10 km yurudum (kusadasında) gorenler şaşırmıştı. okul başlayınca rahatladım ve 3 yılda hepsini geri aldım

Şu an 70 kg :)

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/30-haftada-transformasyon-ge-irmek-t38248.html

yukarıdaki linki okuyun ve benim fotograflarımı gorursunuz Hedefim 1 nisan 75 kg olmak demişimde tutturamadım be yinede yaklaşmışım

• Beni de ekleyin.

1.86 Boy

103 Kiloydum ancak 1 haftadır ölüm rejimindeyim zira 99,5 kiloyum şu an. Hedefim Temmuz 15 -e kadar 90-93 kilo arası olmak.

Her gün kesinlikle koşu bandında 300 kalorilik yürüyüş / koşu yapıyorum , genellikle 60 dakika içerisinde bitiyor.

Sabahları sadece 1 kase 3 şekerli Nesfit yiyorum.

Öğlen erik , elma yada artık elime hangi meyve geçerse onu yiyorum.

Akşam Keskinoğlu Cordon Blue alıp kepek ekmeği arasına koyup onu yiyorum.

Lahmacunda sadece 250 kalori vardır dolayısıyla Salata+1 Lahmacun oldukça sağlam bir ikili denemenizi tavsiye ederim. Abartmadan zira yağ oranlarına da dikkat edin.

Mcdonalds Çıtır Tavuk Salata 'nın yanına 1 adet de hamburger yedim bugün. Zira Hamburger 250 kalori ve 8gr yağ var içerisinde. Salata da 350 kalori felan dolayısıyla Nesfit ile beraber genelde günü 1200-1200 kalori ile tamamlayıp akşam da koşu bandında 300 kalori veriyorum.

Kola kesinlikle yok ancak günde 1 adet Diet Pepsi içiyorum.

Çorba + Light ton balıklı salatanın üzerine 5 gr kadar light mayonez dökerseniz hem lezzetli hem doyurucu hemde hafif bir akşam yemeği yemiş olursunuz.

Özellikle dikkat ettiğim şey ise kesinlikle akşam 7 den sonra yememeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Beni de ekleyin.

1.86 Boy

103 Kiloydum ancak 1 haftadır ölüm rejimindeyim zira 99,5 kiloyum şu an. Hedefim Temmuz 15 -e kadar 90-93 kilo arası olmak.

Her gün kesinlikle koşu bandında 300 kalorilik yürüyüş / koşu yapıyorum , genellikle 60 dakika içerisinde bitiyor.

Sabahları sadece 1 kase 3 şekerli Nesfit yiyorum.

Öğlen erik , elma yada artık elime hangi meyve geçerse onu yiyorum.

Akşam Keskinoğlu Cordon Blue alıp kepek ekmeği arasına koyup onu yiyorum.

Lahmacunda sadece 250 kalori vardır dolayısıyla Salata+1 Lahmacun oldukça sağlam bir ikili denemenizi tavsiye ederim. Abartmadan zira yağ oranlarına da dikkat edin.

Mcdonalds Çıtır Tavuk Salata 'nın yanına 1 adet de hamburger yedim bugün. Zira Hamburger 250 kalori ve 8gr yağ var içerisinde. Salata da 350 kalori felan dolayısıyla Nesfit ile beraber genelde günü 1200-1200 kalori ile tamamlayıp akşam da koşu bandında 300 kalori veriyorum.

Kola kesinlikle yok ancak günde 1 adet Diet Pepsi içiyorum.

Çorba + Light ton balıklı salatanın üzerine 5 gr kadar light mayonez dökerseniz hem lezzetli hem doyurucu hemde hafif bir akşam yemeği yemiş olursunuz.

Özellikle dikkat ettiğim şey ise kesinlikle akşam 7 den sonra yememeye çalışıyorum.

Diet değil bu , sadece kiloyu koruma yöntemi olmuş (Yağlar sabit sadece kaslar erir) içerisinde bir çok yanlışlar var. Sağlıksız olmuş yinede senin vucudun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 3 Haziran 2011; 9:54:40 >

• Dostum 5 kilo verdim nasıl kiloyu koruma ??

Ayrıca diet yapmadan önce yediklerimi bilsen şu an sağlıklı gidiyorsun derdin

Tabi ki kafama göre yapıyorum dieti ancak sporu da yapıyorum zira sen ne öneririsin ?

Valla acayip iyi olur şu yağları eritebileceğim bir diet ve spor programı yazarsan :)
  • boyun 1.82 kilo 100
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Dostum 5 kilo verdim nasıl kiloyu koruma ??

Ayrıca diet yapmadan önce yediklerimi bilsen şu an sağlıklı gidiyorsun derdin

Tabi ki kafama göre yapıyorum dieti ancak sporu da yapıyorum zira sen ne öneririsin ?

Valla acayip iyi olur şu yağları eritebileceğim bir diet ve spor programı yazarsan :)

yukarıda verdiğim linke gir orda herşeyi anlattım , buraya tekrar yazamam klavge eskidi iice

• Dostum verdiğin linkte tam olarak bir diyet programı sunmamışsın ki...

Sen bana bir söylesene yahu Sabah , Öğlen ve Akşam olarak ne yemek lazım.

Sabah Nesfit yiyorum bunda bir terslik var mı ? Öğlen erik , kiraz vs... yiyorum.

Akşam tavuklu salata , ton balıklı salata , salata + 1 lahmacun , kepek ekmek arası tavuk felan yiyorum.

Günde aldığım yağ miktarı % 13 seviyelerinde felan.

Sen bana bir güzellik yap kardeşim de bir değerlendir yahu...

Ha her gün de koşu tabi ki en az 300 kalori , kalp atış hızını 140 ın altına düşürmüyorum genelde.

Kalori olarak da yukarıda yazdığım gibi günde 1200 kaloriyi kesinlikle geçmiyorum ve 1,5 litre kadar da su içiyorum. 1 adet de Diet Pepsi içiyorum akşam yemeklerinde.
  • En son yazdıgım yorumda var. Diyet programı yok ! Tamamen bilinçli tüketime bağlı bu işler 30 hafta boyunca sabah , öğlen , akşam aynı programmı yaptım sandın ? Aynı program yapsaydım diyetten nefret eder bırakırdım çoktan
  • Yahu ben şimdi yağ oranlarına dikkat ediyorum ,öğünlerim fazla ve sporda yapıyorum.

Sen yukarıda yağ değil kas yakarsın demişsin ancak bunun mümkün olabileceğini en azından benim yaptığım program ile sanmıyorum
  • Yukarı

boy 1.94, kg 94.9

hedef 85 kilo. başlık açmak istemiyorum burayı sık sık güncelleyeceğim.
  • bendende yukarı

kilo 67 , gobek 85cm ,kollar 39cm ve plaja çok rahat gidiyorum :)
  • Bende uğraşıyorum ama uyku saatleri saçma sapan olduğu için öğünlerimde kayıyor doğal olarak. 12 civarı kalkıyorum :S Uyanınca kahvaltım fix yarım domates, yarım salatalık, peynir, 1 dilim ekmek ve 1 bardak çay. Saat 3 civarı meyve yiyorum, aksam 18.30 gibi de sadece salata. 1-2 hafta böyle devam edip sonra biraz daha gevşeticem yemek konusunda, şimdilik sizce nasıl ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

Bende uğraşıyorum ama uyku saatleri saçma sapan olduğu için öğünlerimde kayıyor doğal olarak. 12 civarı kalkıyorum :S Uyanınca kahvaltım fix yarım domates, yarım salatalık, peynir, 1 dilim ekmek ve 1 bardak çay. Saat 3 civarı meyve yiyorum, aksam 18.30 gibi de sadece salata. 1-2 hafta böyle devam edip sonra biraz daha gevşeticem yemek konusunda, şimdilik sizce nasıl ??

Akşam sadece salata olmaz. Lifli sebzeli yiyecekler tüketirsen iyi olur ve yanına mutlaka protein de kat. Yediklerinde protein yok nerdeyse. Bari süt tüket 500 ml yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

Bende uğraşıyorum ama uyku saatleri saçma sapan olduğu için öğünlerimde kayıyor doğal olarak. 12 civarı kalkıyorum :S Uyanınca kahvaltım fix yarım domates, yarım salatalık, peynir, 1 dilim ekmek ve 1 bardak çay. Saat 3 civarı meyve yiyorum, aksam 18.30 gibi de sadece salata. 1-2 hafta böyle devam edip sonra biraz daha gevşeticem yemek konusunda, şimdilik sizce nasıl ??

Akşam sadece salata olmaz. Lifli sebzeli yiyecekler tüketirsen iyi olur ve yanına mutlaka protein de kat. Yediklerinde protein yok nerdeyse. Bari süt tüket 500 ml yeterlidir.

Anladım süt eklerim, akşam salatadan kastettiğimde sallıyorum, ton balığı, haşlanmış tavuk vb de oluyor.

• 10 kg verdim kaldı bir 10 kg daha
  • Ben de dun diyete ve spora basladim. Hedefim 9-10 kilo vermek. Herkese basarilar. :)

Boy 173. Kilo 75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 13 Temmuz 2011; 9:44:41 >
  • Boyum 1.82 kilom 124 arkadaşlar. Yemek yemeyi bırakıyorum yarın. Madem o kadar stok yapmış çeksin cezasını göbek
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zipperhoff -- 5 Nisan 2013; 17:09:50 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zipperhoff -- 5 Nisan 2013; 17:09:10 >
  • 180 50 kiloyum bende 45 felan olsam süper olur

şaka bir yana bende zayıfım siz ne yiyonuzda şişmanlıyorsunuz acaba ne yaptıysam kilo alamadım fazlalıklarınızdan alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.