Şimdi Ara

##~DH KİLO VERME HAREKATI~## (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
12.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devil Man

17 yaşıdandayım 3.5 ayda gayet sağlıklık bir şekilde kendim 46 kilo verdim ss ekliyebilirim :)))

helal birader yaş olarak emsalimsinde

bendede 1.81boy 105kilo var bugünden itibaren adam akıllı bir rejime girmek istiyorum spor olarakda sadece vaktim dahilinde yürüyüş yapabilirim
  • 2 günde bir koşmaya calısıyorum. Hava bugun soguktu 1 saat yürüdüm stadda tempolu. biraz terletti meret. sanırım 400 kalori falan yaktım.bugün
  • Valla ben hergün 700 kalori yakıyordum en az 130 dan 84 e düştüm. :))
  • Kilo vermek için yapılması gerekenler,

Mümkün olduğu kadarıyla kahve, bira, düzensiz bir hayat, sigara, bira, ardından abur cubur..

1 ayda rahatlıkla 5 kilo verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Gençseniz zaten ayda 30 kilo bile verebilirsiniz. Tabi çok büyük riskler var.

Kesinlikle ve kesinlikle sadece diyet yapmayın. Mutlaka spor yaparak yağları yakın, koşu yapın. Egzersiz, pilatesten bahsetmiyorum. Sadece kıçınızı kaldırın kulaklığı takın ve nabzın hızlı atana kadar koş.

Ben çok sıkı bir sporla hem kilo verdim, hemde istediğim gibi vücut yaptım. Obez iken ağırlık falan çalışmayın ve sadece diyet yapmayın. Hem vücut sarkar berbat bir görünüm oluşur, kaslar küçülür kaybolur, kalıcı çatlamalar vs daha berbat bi görünüm elde edersiniz fizik yapayım derken.

Hocam obez değilim ama 166 boy 70 kiloydum. 65 e düştü ağırlık çalışmamalı mıydım? Diyet yapıyorum, ama protein ihtiyacımı filan da karşılıyorum

• Bende 170 boy kilo 70. Hedef ise 65 ve bunu göbekten vermek. Sabahları kahvaltı yapıyorum. Çok az beyaz ekmek, yeşil zeytin, peynir, domates. Hepsinden birkaç ufak dilim doyuruyor zaten.

Öğlen yemekte mesai de ne çıkarsa onu yiyorum. Tuz kullanmıyorum artık ekstradan. Birkaç dilim kepekli ekmek yiyorum. Şeker hiç yok ama tatlı görünce dayanamıyorum bazen

Öğün arasında 1 elma.

Akşam ise Elma, havuç ve yoğurdu ufak dilimlerle karıştırıp yemek. Tuz ve şeker yok içinde.

Yine akşam fitness videosu eşliğinde spor yapmak en yarım saat olacak şekilde.

Kendime 1 ay içinde 5 kilo biçtim. Hadi hayırlısı

• Ağırlık çalışmak demek kilo almak demektir. O yüzden yağlı kolları kasa çeviremeyeceğine göre ağırlık çalışmak yersiz olur.Onun yerine yağları yakmaya odaklanmanız daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Ağırlık çalışmak demek kilo almak demektir. O yüzden yağlı kolları kasa çeviremeyeceğine göre ağırlık çalışmak yersiz olur.Onun yerine yağları yakmaya odaklanmanız daha mantıklı olacaktır.

mümkün olduğu kadar az yağ alıyorum ve her gün 100 gram tavuk(göğüs eti) yiyorum. Yani aynı zamanda yağları yakarken, proteinle kas oluşturuyorum.
  • yas 19 boy 1.70kg 74 son 1senede 9kg aldm ondan oncesi sporumu yapardim fazlaligim pek yoktu neyse 2nisanda spora basladim 11gunde 3kg verdim 71im simdi ve hedef 28mayista 65olmak. Haftada 3gun spor yapiyorum(bos vaktim pek yok) ayrica diyet yapyorum ama dun bir ogunde bir oturdum 2ekmek yedim bugunse 2parca pirzola biraz makarna yarim elma ve bir kase misir gevregi yedim yani her gun bugun ki gbi olsa daha hizli uerebilirim ama 11gunde 3kg iyi smdlik(hic aghrlik kaldirmyrm 65 olunca vucut gelistrmye baslcam)
  • hergun yaarım saat kosuyorum artık aksamları 1 tabak yemek 1 tabak marul 1 tabak yogurt ekmek şeker yok forever.
  • benide yaz hocam hedef 80 kilo yaş 21 boy 181
  • Boy:186 kilo:90 Yaş:21
    Hedef: 80
    Herkese bolllll kilo vermeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESTABLISHMENT -- 13 Temmuz 2011; 0:59:48 >
  • 4 kilo fazlalığım var ama spor yapmadığım için çok yavaş kilo veriyorum. Yemekten kısmak da bir yere kadar... Sabah çorba veya kahvaltı, öğlen mısır gevreği, arada meyve, akşam 1 tabak yemek bana az geliyor. Sabah kahvaltı yapmasam mı? Açlıktan hastalanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusi -- 16 Nisan 2011; 0:36:20 >
  • 1 haftadır kosuyorum. persembe gunu dınlendım. dün cuma gunu yarım saat tempolu koştum hafıf durmadan. bugun yıne gıdeıymmı dınleneyımmı bılmıyorum bu konuda sporcu tavbısyesı lazım? hergun sporu aksatmadan 7 kg vermem lazım sanırım 2 kg verdım
  • up dün yine 4 km koştum bugn dınlenıyorum haftada 1 gun dınlenme ıyıdir

nerde bu millet.
    kilo : 80
    boy : 175
    HEDEF: 70
    ygs illeti bu sene bana tam 7 kilo aldırdı ne yapacağım bilmiyorum yazı bekliyorum koşmak için hergün dersane var malum.. göbek,göğüs heryer birbirine karıştı bide üstüne hergün roaccutane 20x2=40 mg kullanıyorum yüzümüz iyiydi oda soyuldu yaralandı iğrenç oldu.. şu yaz bir gelseydi sınavı bir atlatsaydım bir fitness salonuna yazılacağım.. benim gibi olan bir diyet programı fitness programı olan arkadaşlar bana pm atabilirseniz iyi olur listeye benide ekleyin.
  • 88.8 cekıyorum. sanırım 2 kg verdim. dijital tartı aldım bugun 89 cekıyorum demekki 2 kg vermişim. hava bu hafta kapalı birazdan yıne koşucam stadda 3 kat gıyincem
  • benide yaz
  • Yaz benide.Boy 1.80 kilo 110.Hedefim Ekim'e kadar 90'a düşmek.90 olduktan sonrada yavaş yavaş 75 inşallah.Asitli içecek,abur cubur hepsini kıstım.Sabahları küçük bi kepekli ekmek yiyorum.Öğlen bazen bi kahve bazen hiçbişey.Akşamda sulu yemekler yiyorum.Gece acıkırsam bi elma veya bi armut yiyorum o açlığımı bastırıyo.Her gün okuldan geldikten sonra mekik çekiyorum,daha sonra dambıllarla çalışıyorum biraz.Son olarakta 30 dklık koşumu yapıyorum.
  • 5 km koşmaya gidiyorum glen varmı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.