Şimdi Ara

DH‘li Kardesinize geometri dersinden darbe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    12.SINIF
    Anadolu lisesinde okumaktayim
    Yazili notlarim 45_85 ortalama 65
    Acaba karneme 4 gelirmi derken
    Hocanin verdigi ibretlik sozlu
    60_60 vermis. Boyle sacmalik var mi. Hakkimin yenmesini hazmedemiyorum. Isin ilginc yani kendi halinde kimseye zarari olmayan ogrenciyim. Hoca insallah belasini bulur. Hakkimi.hicbir zaman helal etmeyecegim
    PAZARTESI OKULA GITTUGIMDE NE YAPMALIYIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten 12.sınıfsın neyin kafasındasın boşver.
  • Hocaya niye bela saydırıyorsun?Adam sana 4 vermek zorunda mı?Hakkımı helal etmiyorum demişsin de zaten hakkettiğin not olan 3'ü almışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

zaten 12.sınıfsın neyin kafasındasın boşver.

Diploma puanimdan en az 0.16 puan dusmesi demek. Hukuk isteyen biri olarak kusuratlar bepirliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Hocaya niye bela saydırıyorsun?Adam sana 4 vermek zorunda mı?Hakkımı helal etmiyorum demişsin de zaten hakkettiğin not olan 3'ü almışsın.

Dostum ortalamam 65 bu hoca denen varlik ortalamami 62,50 a dusurdu. Caliskanlara sozlu notu 100 versin. Benim ortalamami.dusursun bende susim. Diyosun hakkimi yedirtmem

• hakkını mı yemiş? not yükseltmek nasıl hakkıysa, düşürmek de öyle hakkıdır. kanaati o yöndeymiş demek ki. yükseltmek zorunda mı notunu?
  • git adam gibi hocam bişeymi yaptım kötü vermişiniz ama çoğu öğretmen iki yazılının ortasını girer ama sınıfta iyi duruyosundur ödev yapıyosundur derse katılıyosundur ozmn yüksek vermezse sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

hakkını mı yemiş? not yükseltmek nasıl hakkıysa, düşürmek de öyle hakkıdır. kanaati o yöndeymiş demek ki. yükseltmek zorunda mı notunu?

Hak.ettigim notu dusuremez caliskanlara cifte standart uygulansin ben susayim mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.