Şimdi Ara

DH LOL Trolleri hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xspect

Biz teşekkür ediyoruz,artık bir dur denilmeliydi.

Şunu diyene bakın arkadaşlar... Arkadaşım sen değil misin açtığında konularda sorulan veya cevaplanan mesajlarına karşı saçma sapan gif'ler koyan ? Bunu hep yapıyorsun birde utanamadan biz teşekkür ederiz diyorsun, forumun son zamanlarda ki baş troll'lerindensin...
  • ben dedim ama gürsel abi olaya el atar diye sonunda el attı bir gün foruma girmedim forumdaki otorite kayboldu gürsel abi helal işe devam et
  • teşekkürler şu trollerden bi kurtulamadık gitti
  • Belli bir tarihten önce kayıtlı olan üyeler için bir alt bölüm açılmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Belli bir tarihten önce kayıtlı olan üyeler için bir alt bölüm açılmalı bence.

Bende giderim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurcell özverili çalışıyor böyle devam.
  • Her konuya "yav he he" yazan uyeler var onlarada çözüm bulmak lazım .
  • Şikayeti ben kullandım hiçbir şey olmuyor , adama hakaret ediyorum ban yiyorum ( Haklı olarak ) . Hiçbir alakam olmayan başka bir adam başka bir konu da bana hakaret ediyor uyarı alıyor bundan sonra trolleri şikayet etmek için uğraşmayacağım nasıl olsa cezalarını çekmiyorlar sıkıntı yok .
  • Sen çok yaşa Gurcell reyiz, bir an bülent başkan'a gösterilen sevgi gibi bağırasım geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Belki bir oylama konusu acip sonuclari yonetime iletirsek etkisi olabilir.

ağbi o sana kalmış , ben konu açıp eklesem trollenir o biliyosun.
  • sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Şikayeti ben kullandım hiçbir şey olmuyor , adama hakaret ediyorum ban yiyorum ( Haklı olarak ) . Hiçbir alakam olmayan başka bir adam başka bir konu da bana hakaret ediyor uyarı alıyor bundan sonra trolleri şikayet etmek için uğraşmayacağım nasıl olsa cezalarını çekmiyorlar sıkıntı yok .

Yazdin mi o vurucu mesaji knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belli bir tarihten önce kayıtlı olan üyeler için bir alt bölüm açılmalı bence.

yav birak eskilerdenmissin gibi konusuyon her konuda daha sen geleli ne kadar oldu

Senden eskiyim, yetmez mi?

memid=1156289

Benim: memID=1058225

bu bolumden bahsediyorum ben

Bu bölüme girme tarihi olmadığı için kanıtlayamazsın, ha kanıtlasan bile bu bölüm ayrı bir forum olmadığından bir işe yaramaz. Bu bölüme giriş tarihi diye bir tutanak tutulmadığından

bi sey kanitlamama gerek yok eskiler bilir zaten o yeter

iyice inci sözlüğe çevirdiniz forumu. yok benim neslim yüksek yok ben daha eskiyim. adam ben eskiyim mi demiş orda? yemin ediyorum oltaya gelmeye ne kadar meraklısınız

• Tarih kendini tekrar edicek. BU SIKINTILI DÖNEMİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ !!!

Kurtarıcımız ol Nicho !
  • khanjui sana bişey sorabilirmiyim ?
  • Troll nedir bilmeyen çocukların doluşması ayrı bir durum,forum nedir,nasıl olur bilmeyenlerin doluşması daha gülünç oluyor bence.Sadece fikir belirtilen konular için altbölüm gerektiğini düşünüyorum.
  • khanjuiiiiiiiiiiiii
  • abi sen gerçekte hangi ligdesin doğru söyle çünkü çok pro gibi konuşuyon da diamond mu merak ettim.Alınma nacizane bi soru bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vulheron -- 21 Temmuz 2013; 2:01:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzoooo35

abi sen gerçekte hangi ligdesin doğru söyle

westte ve pbede golda kadar çıktım. trde silver 3 ten yukarısına çıkamadım. şimdi westte sıfırdan hesap kasıyorum ranked girmek için
  • peki bu tecrübe nerden geliyo ? Zaten isimden farketmişsindir önemsiz öylesine bir hesap bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vulheron -- 21 Temmuz 2013; 2:03:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.