Şimdi Ara

DH LOL Trolleri hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yılı aşkın süredir oynuyorum,50 pingte de oynadım 300 pingte de. dengeli besleniyorum, sütümü içiyorum (sıcaklığı önemli) oruç tutuyorum,cuma namazlarını ve pilavlı sohbetleri kaçırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Belli bir tarihten önce kayıtlı olan üyeler için bir alt bölüm açılmalı bence.

avatar için ellie'ciğimin en kötü fotosunu bulmaya mı çalıştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Belli bir tarihten önce kayıtlı olan üyeler için bir alt bölüm açılmalı bence.

avatar için ellie'ciğimin en kötü fotosunu bulmaya mı çalıştın

Burn'den kendim kırptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Şikayeti ben kullandım hiçbir şey olmuyor , adama hakaret ediyorum ban yiyorum ( Haklı olarak ) . Hiçbir alakam olmayan başka bir adam başka bir konu da bana hakaret ediyor uyarı alıyor bundan sonra trolleri şikayet etmek için uğraşmayacağım nasıl olsa cezalarını çekmiyorlar sıkıntı yok .

Aynen adam hakaret küfür kullanır şikayet kapanır ben mağara yazarım uyarı alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim açtığım '' ESKİ DH '' konusunun kaldırılmasından sonra umudumu kestim şahsen. Milyon tane gereksiz konu varken hiçbir trollün barınmadığı amacına hizmet eden bir konunun kaldırılması garip. Neymiş resimlerde küfür varmış. Peh...

Özet : Çok tehdit dolu bir mesaj attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

quote:

Orijinalden alıntı: Xspect

Biz teşekkür ediyoruz,artık bir dur denilmeliydi.

Şunu diyene bakın arkadaşlar... Arkadaşım sen değil misin açtığında konularda sorulan veya cevaplanan mesajlarına karşı saçma sapan gif'ler koyan ? Bunu hep yapıyorsun birde utanamadan biz teşekkür ederiz diyorsun, forumun son zamanlarda ki baş troll'lerindensin...

Ben onları cevap olarak koyuyorum,sen vallaha mı lan ın konuları görmemişsin; buyur bir kaç örnek koyayım asıl rahatsızlık veren olaylardan
    Bir günde tam 7 tane sadece cici bellllaaaaa şeklide konu açılması
    Birisi yardım konusu açtığında sen kimsin de yardım ediyorsun,kendini bir şey mi sanıyorsun yazılması
    Günde en az 5 tane 1v1 gelin dariusla teq atarım diye konu açılması
    Ben forumun zevkini düşürmeye çalışan arkadaşlara bir yaptırım uygulanacağı için teşekkür ettim.Umarım sende anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Belki bir oylama konusu acip sonuclari yonetime iletirsek etkisi olabilir.

Bu konuda desteğim sizinle.
  • Dari ve qnq kelimelerine sansür koyulsa bir süre, olmaz mı? Hakikaten rahatsız oluyorum gördükçe. Hoşuna gitmeyen başkaları da vardır sanırım.
  • Gör Gürsel Bey, şu konuya bile o kadar alakasız mesajlar yazılmış ki. Yok gel takılalım, yok vurucu mesaj.Adam eskiler için bölüm açılabilir diye öneride bulunmuş hemen ben daha eskiyim hayır ben diyip sidik yarışına dönmüş.
  • Forumda çok yeniyim. Ama ben bile çok fazla gördüm trol konuları ve yorumları. Bende bu konuda sizi destekliyorum. Herhangi bir anket olursa seve seve katılırım.
    Trollemek keyifli fakat gerçekten dozunu iyi ayarlamak lazım. Yoksa bayıyor.
  • Bende forumda çok yeniyim. Ve bende çok fazla şahit oldum trollüklere. Olaya tam vaktinde el atmışsın üstad. İş iyice rayından çıkmıştı. Arkanızdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

Bende forumda çok yeniyim. Ve bende çok fazla şahit oldum trollüklere. Olaya tam vaktinde el atmışsın üstad. İş iyice rayından çıkmıştı. Arkanızdayım.

Düzgün soru sormama rağmen benide trollüyorlar
  • hk Hakkında yazsanız ölmezsiniz
  • Yürüyün bee
    Bu arada telefon onayini yapin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan 7-8 ay önce, troll olan konuları abuk subuk yazan üyelere edep öğretirdik.
    -insanlar bunu bilirdi ama şimdi her konuda bir troll bir tq atar bir dari davası ve herkes ısrarla buna özeniyor.. %90 oranında üyenin mutlaka 3-5 msjında bu gereksiz msjlar mevcut.

duyun bunları a troller duyun!

-şu an bi * KıL olabilirdi. o iyi ders verirdi bunlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

bundan 7-8 ay önce, troll olan konuları abuk subuk yazan üyelere edep öğretirdik.
    -insanlar bunu bilirdi ama şimdi her konuda bir troll bir tq atar bir dari davası ve herkes ısrarla buna özeniyor.. %90 oranında üyenin mutlaka 3-5 msjında bu gereksiz msjlar mevcut.

hll knk çok etkilendim konuşmandan
  • Yerinde bir karar olur. Ben trollediğimi hatırlamıyorum, varsa bile ifşa teami bekliyorum Bu arada her şampiyon önerisi konusunda ''dari al qnq teq atarsın'' gibi cevaplar geliyor. qnq lafını sansürlenmesi lazım. Her konuda görünce sinir oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

bundan 7-8 ay önce, troll olan konuları abuk subuk yazan üyelere edep öğretirdik.

kardeşim, seni kimse ehlileştiremedi mi?

-hayır, dün de abuk subuk bi msj atmıştın, uyarı almayacağını sandın.
    msjın bi baktım yok olmuş yakında sanada bi elveda msjı atarım, istediğini açık açık söyleyebilirsin çekinme

o imzanı al, sana yemek vermeyenlere gönder temiz yüzlü cilalı kardeşim, parlattırma kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 16 Ağustos 2013; 19:58:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

kardeşim, seni kimse ehlileştiremedi mi?

-hayır, dün de abuk subuk bi msj atmıştın, uyarı almayacağını sandın.
    msjın bi baktım yok olmuş yakında sanada bi elveda msjı atarım, istediğini açık açık söyleyebilirsin çekinme

o imzanı al, sana yemek vermeyenlere gönder temiz yüzlü cilalı kardeşim, parlattırma kendini

Heyt be abimize bak parlatırmış beni korktum şahsen vay be elemana bak abi benide ocağa alsana

• hocam senin imzayı ne zaman görsem nedensizce gülüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.