Şimdi Ara

DH LOL Trolleri hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcepsX

Biz teşekkür ediyoruz,artık bir dur denilmeliydi.

Vay be, bir zamanlar o da trolleri sevmiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bence emekliye ayrıl zaten şöyle bi bakdığımız doğru düzgün yönetici kalmamiş ki hepsi emekli oldu ne güzel ıntruder vardı acımazdı oda gitti hep işini iyi yapanlar emekli oluyor
  • Forum banlama konusunda bu kadar hasas olması beni memnun etti açıkçası.Demek ki durduk yere kimse kimseyi banlamıyor baya incelenerek veriliyor bu kararlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

http://forum.donanimhaber.com/m_87414434/f_//tm.htm#87414434

Ilgili bolumde daha bugun bahsini ettik ama yonetimden cok hizli bir red geldi :) Forumun isleyisi boyle. Kurallara uymak durumundayiz.

Böyle yönetim olmaz olsun en azından bi yardımcı teklifinde bulunun

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    yastik1 kullanıcısına yanıt
    Cayatai kullanıcısına yanıt
    Adamlar haklı. Öyle olur işler. Şahsen ben yönetici olsam ve uzaklaştırma yetkim olsa yakın arkadaşlarımı banlamam. Sizin de yapacağınızdan eminim inkar etmeyin şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 3 Şubat 2014; 1:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Adamlar haklı. Öyle olur işler. Şahsen ben yönetici olsam ve uzaklaştırma yetkim olsa yakın arkadaşlarımı banlamam. Sizin de yapacağınızdan eminim inkar etmeyin şimdi.

Zaten Gurcell i tanıyoruz onun arkadaşlarını da biliyoruz onlarda olgun aklı başında kişiler zaten öyle işler yapmazlar ki hem her admin olan arkadaşını banlamaz diye bir şey yok belki biraz daha insaflı davranır ama ceza verir zaten o yüzden adminlik yetkisi verilmiştir
  • quote:

Bırak arkadaşı oğlum olsan çoktan camii önündeydin.
  • quote:

Best Troll DH konuştu.
  • Yanima yardimci alsam ne olacak ki? Onun da yetkisi olmayacak :) O da ben gibi uyarilari yazip onaylanmasini beklemek zorunda. Simdilik elimizden geldigince sikayetlere hizli donus yapmaya calisiyoruz. Sizlerin bu tur uyeleri Sikayet Sistemi ile bildirmesi cok onemli. Bu gucunuzu dogru yerde kullanmaniz, sizlerin duzenini korudugu bir bolume donusur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

şu foruma kayıt olduğumun ilk haftası arkadaşı blokladım zaten. çocuk o kadar ahlaksız ki gelmiş pişkin pişkin yorum yapıyor hala. cezadan filan anlamaz zaten ona verilecek en büyük ceza mesaj sayısını düşürmek. post kasacağım diye her konuya attığı saçma sapan mesajlarını görmek 1 haftada bıktırdı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

şu foruma kayıt olduğumun ilk haftası arkadaşı blokladım zaten. çocuk o kadar ahlaksız ki gelmiş pişkin pişkin yorum yapıyor hala. cezadan filan anlamaz zaten ona verilecek en büyük ceza mesaj sayısını düşürmek. post kasacağım diye her konuya attığı saçma sapan mesajlarını görmek 1 haftada bıktırdı beni.

Bu forum *KıL ı bile sildiyse yakındır gidişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Forum banlama konusunda bu kadar hasas olması beni memnun etti açıkçası.Demek ki durduk yere kimse kimseyi banlamıyor baya incelenerek veriliyor bu kararlar.

Bundan pek emin olma
    ----------------------------------------------

Neyse konuya gelicek olursak yönetim bu konuda eksik bu aşikar, bizim bildirdiğimiz şikayetleri en kısa sürede nasıl işleme geçirirz bunun üstünde yoğunlaşmalı yönetim. Bunun için çaba harcayıp bölümü en okunabilir, gezilebilir ve her yaşa hitap edilebilir ( Bazı konularda eşim yanımda oluyor ve ciddi terbiyesizlik hat safhada.) duruma getirilmeye çalışmalıdır. "Troll" lere getrilicek 15-20 gün uzaklaştırmalar bir nevi diğer trollemeye başlayan arkadaşlarımızıda yıldırıcaktır diye düşünüyorum. Gürcell elinden geleni yapıyor amenna fakat yönetim-üye-yetki işlenmesi biraz yavaş kalıyor diyebiliriz. LOL oyununda Türkiye de 1. olan foruma yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxix -- 3 Şubat 2014; 3:37:03 >

• Abi kusura bakma da sen 5 kisinin lol bolumunden uzaklastirilmasina goz yumdun, orada hatayi yaptin zaten.
    Hayir troll diye tabir ettiginiz, ergen kelimeleri(qnq, hll, dari teq afar vs.) kullanan uyelerin antilerini yok ettin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEfsaneyim -- 3 Şubat 2014; 4:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Abi kusura bakma da sen 5 kisinin lol bolumunden uzaklastirilmasina goz yumdun, orada hatayi yaptin zaten.
    Hayir troll diye tabir ettiginiz, ergen kelimeleri(qnq, hll, dari teq afar vs.) kullanan uyelerin antilerini yok ettin.

Katılıyorum onlar olsa böyle "darili qnqlı QQlu" konu olmayacaktı. Neyse iş işten geçti biz önümüze bakalım en kısa zamanda Donanım Haber Lol Bölümüne Tribunal sistemi bekliyoruz Gürsel başkan !
  • şu arabacı99 a da bi el at gursel bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basshunter HD

quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Abi kusura bakma da sen 5 kisinin lol bolumunden uzaklastirilmasina goz yumdun, orada hatayi yaptin zaten.

Katılıyorum onlar olsa böyle "darili qnqlı QQlu" konu olmayacaktı. Neyse iş işten geçti biz önümüze bakalım en kısa zamanda Donanım Haber Lol Bölümüne Tribunal sistemi bekliyoruz Gürsel başkan !

Dostum mutlaka olurdu ama olanlara gerekli cevap verilirdi millet yeltenmezdi.
    Ama biraz gec kaldik yav artik bi seyin, bi seyleri duzeltegini dusunmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcepsX

Biz teşekkür ediyoruz,artık bir dur denilmeliydi.

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sayın admin
  • quote:

Olsa bile en fazla 3 günlük.
  • La Esperanza kullanıcısına yanıt
    nickini ilk kez gördüğüm adam beni blocklamış post sayısı düşsün cezaya bak bu zeka nasıl var sende tüm forumun mesajları düşürülmüştü 1 hafta sonra geri getirdiler. böyle bir şey yapma hakları yok zaten hadi yine alıntıladınız beni postumu da kastım eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.