Şimdi Ara

DH LOL Trolleri hk. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rds ile Sylargray'in yaptığı tarzda bir vurgun olursa bölüm düzelir. Aha da buraya yazıyorum.
  • oq
  • yeni troll KARAY ILLIK gibi saçma biri ve harbiden reelde bulursam işi bitti
  • Öce insanlar kafasindaki saplantilari degistirip şurda yorum yapabilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARRAY ILLIK K kullanıcısına yanıt
    yırtık 11 geri geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Adamlar haklı. Öyle olur işler. Şahsen ben yönetici olsam ve uzaklaştırma yetkim olsa yakın arkadaşlarımı banlamam. Sizin de yapacağınızdan eminim inkar etmeyin şimdi.

AKIL VAR MANTIK VAR TABİİKİDE DOSTLARIMI BANLAMAM BEN TORPİLİ SEVERİM.
  • sizin yönetici olduğunuz bildiği bir forumda arkadaşınız gelip trolleyerek sizi mahcup edecekse hiç arkadaş olmayın daha iyi
  • beni admin seçin beyler troll felan bırakmam hll qnq yazana 1 hafta en az

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Abi kusura bakma da sen 5 kisinin lol bolumunden uzaklastirilmasina goz yumdun, orada hatayi yaptin zaten.
    Hayir troll diye tabir ettiginiz, ergen kelimeleri(qnq, hll, dari teq afar vs.) kullanan uyelerin antilerini yok ettin.

kimmis o 5 kisi? nick yazsaniza

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

rds ile Sylargray'in yaptığı tarzda bir vurgun olursa bölüm düzelir. Aha da buraya yazıyorum.

^

O fotoğraflardan sonra bölüme giremez, konu okuyamaz oldum. Ne biçim bir forum bu, nasıl bir yönetim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Abi kusura bakma da sen 5 kisinin lol bolumunden uzaklastirilmasina goz yumdun, orada hatayi yaptin zaten.
    Hayir troll diye tabir ettiginiz, ergen kelimeleri(qnq, hll, dari teq afar vs.) kullanan uyelerin antilerini yok ettin.

kimmis o 5 kisi? nick yazsaniza

nicklerini tam bilmiyor olabilirim ama nicholai hel, kıl, iefsaneyim, ölüm lokumu ve lol oba 2011'den beri burada olmaya devam etselerdi, bu bölüm böyle olmazdı.
    daha tabii 5 kişiden fazlası var, yazdıklarım sadece ilk aklıma gelen 5 kişiydi.

• tişikkirler sipirmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

beni admin seçin beyler troll felan bırakmam hll qnq yazana 1 hafta en az

Oyum sana

• ip ban atsanız keşke ace olur

ya da bi katliam. konu dşındaki gibi bi soykırım iyi olur

edit: beyler artık bende yarbayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vito_scaletta -- 3 Şubat 2014; 18:05:17 >
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcepsX

Biz teşekkür ediyoruz,artık bir dur denilmeliydi.

Ulan adam ağır troll yalniz muhaha. Hiç güleceğim yoktu ya

• Gife çok gülmüştüm. Aylarca bunu arıyordum.
  • son olayda yaptığı yanlıştı ama açıklamayı yapmışsın ban'lar senin tarafından yapılmıyosa sorun yok + bide

bide gift'teki pwnt ne oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

UP

Haddim değil ama bir tavsiye vermek istedim. Foruma bir yönetici daha alsanız işler baya rahatlar, malum forum gün geçtikçe büyüyor.
  • böyle uzun uzadıya yazarsınız gürsel bey, herkes bunu yapabilir ama yaptırıma geldimi hiç birşey yapmıyorsunuz, forumun tabiri caizse bazen ... çıkıyor, siz yetkililer sadece konu kapatmayla falan yetiniyorsunuz, bilerek ve isteyerek forumu işgal eden veyahut trolleyen her kimse direkt banlayın 3-5-7 neyse abartıyorsa süresiz, ama sanmam yani bunların olacağını sizleri de gördük zamanında, bu tarz bir kaç olaydan mütevellit uzun bir süredir şikayet et butonunu kullanmıyorum, hatta forumun eski tadı da yok, eskiden günde en az bir kere göz atardım şimdilerde 2-3 günde bir bakıyorum ve hiç bir konuya mesaj atasımda gelmiyor, forumu bu hale siz getirdiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.