Şimdi Ara

DH LOL Trolleri hk. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sende dahil olmak uzere bircok uyemizin bu sistemden pek haberi yok. Dolayisi ile bilincisiz provokatorler bu turdeki uyeleri kolaylikla manipule edebiliyor. Her zaman soyledigim gibi, anlamadiginiz veya merak ettiginiz bir konuda her zaman bana gerek PM gerekse forumdaki Mention sistemi ile bana ulasabilirsiniz.

Edit:
    @TheB0SS
    Dedigim gibi bazi seyler benim elimde degil. Ozellikle forum ve bolum uzaklastirmalari. Bu yuzden dusundugunuz gibi hizli cozumleri uygulamamiz pek kolay degil. Bu 1 veya 2 kisinin yapabileegi bir olaydan cok onay mekanizmasinin uzun surmesinden kaynakli.
    Ben bana yapilan elestirileri kabul ederim, sorun degil fakat amac elestirme harici bilincsizce karalama olunca isler farkli boyutlar aliyor. Amacimiz forumunda duzeni saglamak ve sizin gormediginiz ayrintilar ile bogusarak bunlari yapmaya calisiyoruz. Bu forumda tek yonetici ben degilim, sadece gorunen yuz ben oldugum icin tum oklari ustume cekiyorum ama bu inanin bana benim icin kotu degil aksine daha iyi calismam icin tetikleyici unsur haline geliyor.
    Hatam var ise bunu bana soyleyebilirsiniz ama tum hatayi yonetime yikamazsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Sende dahil olmak uzere bircok uyemizin bu sistemden pek haberi yok. Dolayisi ile bilincisiz provokatorler bu turdeki uyeleri kolaylikla manipule edebiliyor. Her zaman soyledigim gibi, anlamadiginiz veya merak ettiginiz bir konuda her zaman bana gerek PM gerekse forumdaki Mention sistemi ile bana ulasabilirsiniz.

forumun detaylarından haberim yok yanlışım olduysa özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

böyle uzun uzadıya yazarsınız gürsel bey, herkes bunu yapabilir ama yaptırıma geldimi hiç birşey yapmıyorsunuz, forumun tabiri caizse bazen b*ku çıkıyor, siz yetkililer sadece konu kapatmayla falan yetiniyorsunuz, bilerek ve isteyerek forumu işgal eden veyahut trolleyen her kimse direkt banlayın 3-5-7 neyse abartıyorsa süresiz, ama sanmam yani bunların olacağını sizleri de gördük zamanında, bu tarz bir kaç olaydan mütevellit uzun bir süredir şikayet et butonunu kullanmıyorum, hatta forumun eski tadı da yok, eskiden günde en az bir kere göz atardım şimdilerde 2-3 günde bir bakıyorum ve hiç bir konuya mesaj atasımda gelmiyor, forumu bu hale siz getirdiniz.

DH Bölüm Yöneticilerinin banlama yetkisi yok. Anlayın artık şunu. GurcellOnline'ın tek yapabildiği şey, konu kilitleyip, şikayetleri bir üst maka taşımak.

• Çok daha katı kurallar gelmeden bu bölümün düzeleceğini hiç sanmıyorum ben
  • Bu durumda o üst makamda ki zat-ı muhteremler hiç birşey yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 23 Mart 2014; 21:18:08 >
  • Herhangi bir tartisma ortami olusmasina gerek yok. Burada amacimiz uyelerimizi bilgilendirmek. Lutfen bu konuda birbirinize veya yonetim hakkindaki soylemlerinize dikkat edin. Herkes herseyi bilemez, bu normaldir o yuzden mumkun mertebe karsiya dusuncelerinizi onlari kirmadan aktarin.

Edit:
    @TheB0SS
    Malum pazar aksami. Insanlar evlerinde dinleniyor veya aileleryle vakit geciriyor. Bu yuzden online admin bulunmasi pek kolay degil. Onlari da anlamak gerek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Gürcell güldürdün ya la .
  • post kasanları banlayın bi konu açıyorum 5 mesajın 4 ü post kasmak için boş şeyler dari al r bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Herhangi bir tartisma ortami olusmasina gerek yok. Burada amacimiz uyelerimizi bilgilendirmek. Lutfen bu konuda birbirinize veya yonetim hakkindaki soylemlerinize dikkat edin. Herkes herseyi bilemez, bu normaldir o yuzden mumkun mertebe karsiya dusuncelerinizi onlari kirmadan aktarin.

Yönetim ne hocam? bizler bu topluluğu oluştan yapı taşlarıyız, bizler belli bir kesimi eleştirmekten geri duracaksak, bu forumda nezih bir ortam nasıl sağlanır? Oldu ben herhangi bir sebepten ötürü yönetim hakkında yaptığım konuşmalara dikkat edeceğim (tehditvari bir yaklaşım sanki)... Böyle birşeyi bana kimse yaptıramaz isterlerse bu tarz bir konuşmadan ötürü beni banlasınlar pek de umrumda olmaz, ben fikirlerimi beyan ederken fikirlerimi zincire vuramam, dediğimin arkasındayım lol bölümü eskiden daha kat kat daha iyiydi, forumu bu hale getirenler üst makamdaki (sanırım bakan falan oluyorlar) zatlar, üstlerine düşen görevleri yerine getirmedikleri için, lol bölümü adına konuşuyorum; her gün kaosvari bir ortamla karşılaşıyoruz. Teşekkürler yönetim

@YÖNETİM

• TheB0SS kullanıcısına yanıt
    Illaki elestirirsin fakat bunu insanlari kirmadan ve empati kurarak yapmalisin.
  • Yaklaşık olarak 1-1,5 senedir öneriyorum. Şu bölüme telefon onayı koyulsun rahatlayalım diye.
  • Herhangi birini kırdığımı düşünmüyorum gayet normal şeyler yazdım hatta bu forumda yazılanların yanında benim yazıklarım sizlere ninni gibi gelebilir, üstünüze alınmayın, ben gayet yerinde, bu forumun uzun zamandır dolmuş bir üyesi olarak konuşuyorum, bunu yapamayan bir çok kişi var bunu da biliyorum tek başıma da olsam davamı belli kriterler çerçevesinde savunurum, herhangi bir polemik yaratmak veya tartışma ortamı oluşturmak tarzı antipatik veyahut manipüle edici bir davranış içerisinde de değilim, aksine sandığınız ortamın oluşmaması için, görevlerini keyfi yapan belli bir kısımı eleştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 23 Mart 2014; 21:43:11 >
  • UP...
  • Bu zamana kadar böyle bi çalışma olmaması hataydı zaten. Daha sert kurallar gerekiyor bunları önlemek için. Yaşı küçük olup trollemeyenden çok yaşı büyük olup trolleyenler daha fazla forumda. Kolay gelsin..

Edit : Bence spor bölümü gibi olsun . Burda post kasılmasın . Çoğu troll post kasmak için çıkıyor. undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bureact -- 24 Mart 2014; 14:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Yaklaşık olarak 1-1,5 senedir öneriyorum. Şu bölüme telefon onayı koyulsun rahatlayalım diye.

Üst yönetimde reddedildi.

Tekrar söylemeyi düşünüyorum demişti Gurcell bey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Yaklaşık olarak 1-1,5 senedir öneriyorum. Şu bölüme telefon onayı koyulsun rahatlayalım diye.

Üst yönetimde reddedildi.

Tekrar söylemeyi düşünüyorum demişti Gurcell bey.

Üst yönetim gelip 1 haftasonu şurada takılsın görürler durumu da
  • telefon onayı yok muydu zaten? bir ara ben yaptığımı zannediyordum
  • İyimiş
  • UP
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Bu konunun hatırlatılması güzel olmuş..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.