Şimdi Ara

DH LOL Trolleri hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • im Vendetta . Bıktım bundan , trolllediğini sansada bir yerden sonra can sıkıyor.

@GurcellOnline
  • im Vendetta kendini troll sanan bebe .. banlansın gitsin
  • im Vendetta diyorum başka bişey demiyorum
  • 1 kere trollük yaptım sonradan pişman oldum aynısı başıma gelirse diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: shez

hocam senin imzayı ne zaman görsem nedensizce gülüyorum

• Hee bi de sapık gey vardı geçen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yolda kendini feda edicek olan arkadaş 1 sene önce banlandı. KıL* denen garip insandan bahsetmiyorum. O kişi kendisini hiç sevmezdi.

Orhan bilir.
  • Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Bu yolda kendini feda edicek olan arkadaş 1 sene önce banlandı. KıL* denen garip insandan bahsetmiyorum. O kişi kendisini hiç sevmezdi.

Orhan bilir.

ragnarok cok tatlı cocukdu ama banlandı :((((((
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • UP

Lutfen bu tur uyelerin herhangi bir mesajini cevaplamayin veya alintilamayin. Bu tur uyeler sizlerin tepkileri ile beslenirler. Onlarin mesajarini Sikayet Sistemi ile bizlere bildirerek en guzel cevabi vermis olursunuz. Cok acil durumlarda bana PM ile de ulasabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

UP

Lutfen bu tur uyelerin herhangi bir mesajini cevaplamayin veya alintilamayin. Bu tur uyeler sizlerin tepkileri ile beslenirler. Onlarin mesajarini Sikayet Sistemi ile bizlere bildirerek en guzel cevabi vermis olursunuz. Cok acil durumlarda bana PM ile de ulasabilirsiniz.

Yirtik11 diye bi troll daha geldi ve çok terbiyesiz saçma şeyler yapıyor Gürsel bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temizlenen Adam -- 3 Şubat 2014; 1:20:39 >
  • Ilgilendik, oncelikle 1 gunluk hemen ardindan sinirsiza cevrildi.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler forumdakiler bayağı kızmıştı bu duruma :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temizlenen Adam -- 3 Şubat 2014; 1:23:02 >
  • Hocam sizin ban atma gibi bir yetkiniz yok mu yada uzaklaştırma yoksa yönetime istekte bulunsak zaten en büyük oyun bölümüyüz sanırsam artık gerekiyor gibi yönetimde göz ardı etmez büyük ihtimal
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Bazen çok geç siliniyor mesajlar gürsel bey

• quote:

UP

beyefendi POST OLLEY POST yazmak troluge girer mi acaba?
  • yastik1 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_87414434/f_//tm.htm#87414434

Ilgili bolumde daha bugun bahsini ettik ama yonetimden cok hizli bir red geldi :) Forumun isleyisi boyle. Kurallara uymak durumundayiz.
  • quote:

Ilgili bolumde daha bugun bahsini ettik ama yonetimden cok hizli bir red geldi :) Forumun isleyisi boyle. Kurallara uymak durumundayiz.

Yanınıza bir yardımcı alın hocam o zaman.Yırtık11 nedir öyle.. yiğenim yanımdaydı..
  • quote:

rds yine üzdü
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.