Şimdi Ara

DH Metal Topluluğu Müzik Grubu ; (Sadece Vokal Aranıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında baya eski bir projeydi , stüdyo aşamasına geldik ama sonra dağıldı yalan oldu falan fistan....

Şimdi projeyi canlandırıyoruz , başlıktanda anlayacağınız üzerine sadece vokal arıyoruz...

Vokalimizin nitelikleri , tahmin edilenin aksine temiz bir clean vokali olmalı ; çok tiz bir sesi olmamalı hafif bas bir ses yani..Azıcık ucundan brutal ve scream'de atabilmeli...

Gerçi bunlar detay , çünkü beste üzerine yoğunlaşacağız..Vokalimizin karakteristiğine göre de grubumuz şekillenecek....

Müzik bölümündeki ilgili konu...http://forum.donanimhaber.com/m_24926184/mpage_1/key_/tm.htm

Vokal arkadaşları bekliyoruz , hepinizi gözlerinizden öpüyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 8 Ekim 2008; 17:52:07 >

• Ya ingilizce sarkıları iyi söyleyebiliyomda ses yok bende
  • Umarım bulursunuz
  • brutal ve scream söylerimde clean olmuyor maalesef bunlarında işe yaradığı söylenemez çünkü beste yapabileceğimi sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

brutal ve scream söylerimde clean olmuyor maalesef bunlarında işe yaradığı söylenemez çünkü beste yapabileceğimi sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

brutal ve scream söylerimde clean olmuyor maalesef bunlarında işe yaradığı söylenemez çünkü beste yapabileceğimi sanmıyorum
    Brutal ve scream çok iyi olmasa da olur.Aralara serpiştirmek için yapılabilsin yeter.Ama clean iyi olmalı.Çok tiz olmamalı.Yok mu kimseler??
  • quote:

Orijinalden alıntı: weresth

Brutal ve scream çok iyi olmasa da olur.Aralara serpiştirmek için yapılabilsin yeter.Ama clean iyi olmalı.Çok tiz olmamalı.Yok mu kimseler??

Alıntıları Göster
    Koskoca forumda vokal yok... Seni seviyorum DH
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

Koskoca forumda vokal yok... Seni seviyorum DH

Alıntıları Göster
    grup kurmadaki ilk sorun vokal 2. sorun baterist bulma zorluğu galiba siz ne düşünüyorsunuz ?
  • Yokmu şarkı söyleyecek biri yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: weresth

Yokmu şarkı söyleyecek biri yav
    Angela kankamı çağırayımmmııııı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLagMaker

grup kurmadaki ilk sorun vokal 2. sorun baterist bulma zorluğu galiba siz ne düşünüyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 1389mo

Yoo aslında 20 tane vokal getirttiririm gruba ama önemli olan DH'den olması , güzel bir atmosfer oluşur diye düşünüyorum...

Buarada , ben dahil içimizden bazıları zaten prof. Zorluk çıkmayacak şu vokal işini de kıvırabilirsek...

• quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

Orjinalden alıntı: 1389mo

Yoo aslında 20 tane vokal getirttiririm gruba ama önemli olan DH'den olması , güzel bir atmosfer oluşur diye düşünüyorum...

Buarada , ben dahil içimizden bazıları zaten prof. Zorluk çıkmayacak şu vokal işini de kıvırabilirsek...

Alıntıları Göster
    Lan ses'imi mi güzelleştirmek icin kursa mı gitsem kullanmayı ögrenmek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Lan ses'imi mi güzelleştirmek icin kursa mı gitsem kullanmayı ögrenmek icin.

Alıntıları Göster
    Hasta bir vokal arıyorsanız ben varım ama hafta içi şirkette haftasonu ingilizce eğitimdeyim nasıl olacak bilmiyorum.. Bir ara bizim arkadaşlarla çok kayıt yaptım.. cbas ses var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turşu Paşa

Hasta bir vokal arıyorsanız ben varım ama hafta içi şirkette haftasonu ingilizce eğitimdeyim nasıl olacak bilmiyorum.. Bir ara bizim arkadaşlarla çok kayıt yaptım.. cbas ses var.

Alıntıları Göster
    Group Donanım Haber [ Yeah ! ]
    2012 Europa Tour

• quote:

Orijinalden alıntı: |PortaL|

Group Donanım Haber [ Yeah ! ]
    2012 Europa Tour

Alıntıları Göster
    istanbulda olsam clean de yardımcı olurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phesimist

Alıntıları Göster
    Vokal aramamıza yeniden başladık.Yakınlarınızda yapabilen varsa onlarla iletişime geçmemize de yardımcı olabilirsiniz.Yaş ve tecrübe önemli değil.Güzel söylesin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phesimist

Alıntıları Göster
    Ses var,yorum var,repertuar var ama Istanbul'da değilim

Ekleme: Grubum da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 31 Ocak 2009; 15:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vLkN!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Boğaziçini kazanırsan uğrarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Boğaziçini kazanırsan uğrarsın.

Alıntıları Göster
    sadece scream olsa yapardım ama zaten istanbul değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: weresth:ver2

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aslında eer hala arıosanız bu vokalliğe uygun olduğumu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.