Şimdi Ara

DH Metin2'ciler Nostalji (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
8
Favori
5.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast.

+2 hız taşı basılı %12 ortalama +3 dolunay satılır depo arkası pm pls

Allahın belası demirciyi unutmamak lazım ediLee, Dago35 vardı.Maymun zindanından düşen at madalyonu

hız taşı zırha basılır canım kardeşim

doğru unutmuşum

• of az mı oynuyorduk be duygulandım
  • Metın2nın tadı hıc bırseyde yoktu cok para harcamıstım ama ıyı parada kazanmıstım hatta 2 gun once yedek 61 levelım vardı bı gırıp bakıyım dedımde herkes 90 ustu yenı ıtemler gelmıs herkesde +9 ıtemler degısık kostumler falan oynancak gıbı degıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Allahın belası demirciyi unutmamak lazım ediLee, Dago35 vardı.Maymun zindanından düşen at madalyonu

onu geçtim 30 level iteme hızmı basılır ya

• Oyunu ilk ciktiginda oynamistim ozamanlar oyle ilkokullular yoktu biraz liseliler vardi okadar yas ortalamasi 20-30 falandi 2 sene oynadim yas ortalamasi dustu diye biraktim suan bi adam mt2tr nin aynisini pvp acarsa orda oynarim herhal oda ilk okullu olmaz orda ondan

• Ben basladıgımda sadece turkey vardı ama sonradan manas serverınde oynayan varsa bılır power loncası vardı 1. Sırada onun sahıbıydım nıckım toxıttı sonra oyunu bı sure bırakıp loncayı sılmıstım sonra gerı dondum acayıp bır ortamım vardı oyundan kız arkadasım bıle vardı ama gercekten kız kamera falan acmıstı suan bıle facebookumda var tam onunla evlenıcektım kı hesabım calındı

• Bir kere bile oynamadım bu oyunu. Bu tarz oyunları.
  • Ben oynarken son server Manas'tı Samarra açılana kadar oynamıştım. Ticaretle ne paralar yapmıştım hey yavrum hey. Bi de ben oynarken Alesta 1.'si zorba01 tarzı biriydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

metin2 ve nostalji mi ? milenyum bebeleri oynuyor o oyunu hemen ne nostaljisi
  • 5 yıl önce ilk çıktığı zamanlar başlamıştım. O zamanlar gerçekten güzel bir havası vardı oyunun. Hala aklıma geldikçe özlerim o günleri. Okul varken bile sabaha kadar oynayıp okula dağınık-yağlı saçlarla ve uykusuz giderdim Ticaret hilesi vardı, adam tam kabule basıcakken parayı 0 yang'a çevirebiliyordun Şarkılarını duyunca bir hoş oldum, üzüldüm de. Üzülmemin sebebi o zamanlar dert yoktu sorun yoktu güzel günlerdi. Şimdi 7 yaşındaki çocuklar bile oynuyor, oyun saçmalığa dönüşmüştür eminim.
  • Metin 2 ve nostalji mi? LOL

• 46 Levelde Bırakmıştım Yaklaşık 3-4 Yıldır Oynamıyorum.Ne İsterdim 61 Level Olup Şu En İyi Zırhı Giymeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

anti-hile multihack, 1.7

• quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

quote:

onuda geçtim +2 hız taşını metinden düşse almam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal222

hatırladım ya ilk zamanları baya iyiydi arkadaşlarla oynuyorduk.

oyun bozulunca bıraktık ilk olduğu zamanlardı bizim oynadığımız zamanlar.

+lı yılan kuyruklarını iyi paraya satmak.

dolunay alıp +4 e bile dayarken korkmak vb.

20 m e dünyayı alırdın en son gördüğümde 20 m e sadece +9 kılıç verirler eline.

not:ilkokullu veya liseli değilim beyler lise 3 te oynuyorduk atlattık o zamanları.

20 m şu anda para bile değil sanırsam arkadaşlar konuşurken fln duyuyrumm baya uçmuş oyun bi aralar bnde oynuyordumm biri soydu çarı ole oluncada bıraktım iyikide soymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Of abi gece gece ne yaptın sen ya müziğide duyunca çok hüzünlendim şimdi anasını satıyım Oynadığım ilk MMORPG oyunuydu 2.sınıfta bilgisayarımı yeni almıştım bu oyunda yeni açılmıştı tanıtımı yapılıyordu indireyim bakayım dedim bir ara İspanyol serverinde de oynadım orada Azeri bir kızla tanışmıştım Türkçe bilen. Offf offf

yaş 12 falanmı
  • çok iyiydi hiç bi oyunda metin2 ortamını bulamadım çok güzeldi be...
    o metin keserkenki heyecan arkadaşlarla slot kesmek felan çok iyiydi ama şimdi bebe dolu
  • hadi knıght olsa anlıcamda metin2 nedir lan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

quote:

onuda geçtim +2 hız taşını metinden düşse almam

750k ediyodu grifonda

• vay be anılarım depreşti neydim be
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.