Şimdi Ara

DH Metin2'ciler Nostalji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
8
Favori
5.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi diğer konudan gördüm aklıma geldi metin2 & knight apayrıydı ama tabi knight biraz daha üst abiler oynardı

1. Köy Müziğimiz

76.000lik sayfa ile 1200 ep takas etmişliğim vardır tamamen kendi sayfam :https://www.facebook.com/Metin2.Sayfam

şimdi pişmanım tabi kazanan adam oldu dublicateyle falan iyi bi sayfa yapardım ne güzel ama feys hesabınıda sildim o ayrı

lonca savaşları - tapınak önü savaşları - ilk başladığımızda yerden item toplama geleneksek dolunay basma

her nekadar şimdi ki metin2'cileri sevmesemde 4-5 yıl önceki metinden oynamışlığımız vardır 1. köy müziğine kurban

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ticaret yapmayi ve metin kesip güzel bir sey beklemeyi severdim 3 yil önce biraktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xd
  • +9dolunay satılır, ch1 depo önü.

• metin2 ve nostalji mi ? milenyum bebeleri oynuyor o oyunu hemen ne nostaljisi
  • hatırladım ya ilk zamanları baya iyiydi arkadaşlarla oynuyorduk.

oyun bozulunca bıraktık ilk olduğu zamanlardı bizim oynadığımız zamanlar.

+lı yılan kuyruklarını iyi paraya satmak.

dolunay alıp +4 e bile dayarken korkmak vb.

20 m e dünyayı alırdın en son gördüğümde 20 m e sadece +9 kılıç verirler eline.

not:ilkokullu veya liseli değilim beyler lise 3 te oynuyorduk atlattık o zamanları.
  • Oğlum gidin buradan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps ciler gelin bi beyler
    12 yıl önce açıldı
    DH Underground Türkçe Rap Forumu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ticaret yapmayı metinde öğrenmiştim 4 sene önce bıraktım
  • Bir keresinde seviyeme göre çok üst bir metin bulmuştum çölde. Tek başımaydım. Kimsecikler yoktu. Bir taraflarımı yırtıyordum kesmek için ne potlar harcamıştım. Hesap da sağlam olunca baya dayanmıştım. Artık metin taşının son anları. Diyorum kesin iyi bi item çıkıcak bundan kaçarı yok. Alttan yazmaz mı bilmem kaç saniye sonra server resetlenecek. Dedim ben bu metni keserim. Tam patladı patlayacak server kapanmasın mı. Deliye dönmüştüm. İçinden hangi item düşecekti acaba hala merak ederim.
  • Eski kullanıcı adı mesaj uyumu

• ıyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

metin2 ve nostalji mi ? milenyum bebeleri oynuyor o oyunu hemen ne nostaljisi

ya nostalji anlamında çok oyun var ama şimdi

windows 98 yanında gelen oyunla bu ayrı mesela ben

windows 98 çıkan age of midtown oyunlarını metin2'den 20 kat daha uzun süre oynamışımdır

ama metin2 başkaydı mmorpg başlıca oyunlardır bence knight silkroad metin2 tabi 2sinide oynamadım

• O dediğin zamanlarda metin2 oynamışlığım vardır. Ne günlerdi bee. Sonradan ben bıraktım benmle başlayan arkadaşlarım devam etti hepsi şimdilerde 80 küsür olup bırakmışlar.

• Bizim zamanımızda, alesta ve tramola vardı. En son tuva açılmıştı.

En sevdiğim kısımları,

41 level iken Kurduğum loncaya 43 45 ler gelmesı.

Bir anımda şôyle, biz mavıydik. Şu vilayet gibi kule vardı.Orgları kesıyorlardı.Ben orda para toplardım hep millet zalıme alıp benı keserdı. pc ye oturdugumda bakardım, benı kesmısler.

neyse kırmızıları basmaya gıtmıstık.Kalabalıkça Girdik kırmızıya.

Keşis plaka takmıştık.Ticaret için geldık gıbı gorunuyorduk.Tabı kırmızı devlete gırınce, mubarek butun kırmızılar alarma geçtı. Bi grup yanımıza eskortluk yapıyordu. nereye gitsek onlarda geliyordu. Sonra sıkıldık. Bunlara bi saldırıya basladık. biz 7_8 kısıyız. bi baktım onlar adam çagırdı. Gucunuz onlaramı yetıyo lan deyıp kavgaya basladık.

Kaçamıyorduk dogar dogmaz kesiyorlardı.Rezil olmuştuk.Bizim adamlardan çoğu oyundan çıktı. Kimi server değışti. Benim acil bi yere gitmem gerekiyordu.Baktım olucak gibi değil.Bi lonca savaşı açtım 26 lar geldi. Orda loncamdakılerden pot aldım.Sonra kurtuldum.

1-mavi koy 2-lonca

• ediLee
    roney

En son 85 olmuştum sonra hesap sınırsız yedi. Şuan elimde yedek 61 level var. Hatıra olarak saklıyorum.

Azraili az kesmedik.
  • Kac yilinda cikti bu ?

• hele mavı de koy de enter the east eşlığinde balık tutmak...

ahh ahh ben 6 sene once oynamıstım. hiçbir kafede yoktu o zamanlar

• Metin2 çocuk oyunu değildir, en azından eskiden öyleydi.5-6 yıl önceki oyuncular bilir yaş ortalaması yüksekti, 20-30 yaşında oynayan adamları tanıyordum, küçükler de saygılıydı şimdiki liseliler gibi değildi.
    Hile, dolandırıcılık, küfür yoktu saydı vardı.O zamanlar ki metin2'den aldığım tadı ne wow'dan ne lol'dan alabildim
  • Oyunu sevmem metin 2 oyununu ama müziğine bitiyorum ya...
  • Metin 2 ne zaman nostalji oldu la , daha dünkü oyun . Dday , knight , ultima deseniz anlayacağım da metin 2 ne .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.