Şimdi Ara

DH Metin2'ciler Nostalji (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
8
Favori
5.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en çok zevk aldığım ve en çok özlediğim oyundur şuan, çok güzel zamanlardı be çok keyifli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman isin icine para yatirarak birseylere sahip olma hakki veriliyor oyunlar cop oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 26 Şubat 2014; 20:41:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 6 sene önce başlamıştım metin2ye. 2 saat oynadıysam 1 saatı sohbet ile geçiyordu neredeyse. öyle herkes güçlü, yüksek lvlere sahip değildi. +0 siyah çelik görmek imkansız gibi bişeydi. pazarda 999.999.999 yanga satılırdı. en son 8 ay önce girdim berbat olmuş bir dahada girmedim.
  • Biz ilk oynarken alesta bile yoktu metin2_turkey server ı vardı sonra adı değişti alesta oldu o kadar eskiyiz oynadığım hiçbir dakika için pişman değilim çok zevkli oyundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla metin2 dediniz de açık söyleyeyim anılarım canlandı önüme geldi açıldı sonra geri kapandı .Saçma konuşmak bir yana sanırım sene 2007'de Manas'da başlamıştım metin2tr'ye.Sonra Tuva'da bir çar daha kastım.Manas'ta 41 levele kadar oynadım.41 levele kadar oynadığım çarda ortak olmuştum birine.Çar benimdi ama ortak oynuyordu.Ortağıma güvencem sonsuzdu ve hala sonsuz.Benim yüzümü hiç kara çıkarmadı.Benden 4 yaş küçük . 2009'da pvp'ye başladım.SpecialWar.Sabaha kadar ghostmouse ile para bugu yapıyorduk.GhostMouse fare hareketlerini kaydediyor ve kendisi oynatıyor arkadaşlar.Atlas Net vardı o zamanlar çoooooooook oyun oynadık orda.2009'da bende pentium 3 pc vardı ve pvp'de kalabalık olunca bende mecbur pazar gezmek için net kafeye giderdim.Hele bir de o pvp'de skillere ayrı efekt gelmesin mi . Allaaaah benim bilgisayar köyde tek başına birisi geliyor skill çakıyor pc 1 sn bekliyor o kadar iyi bir packti.15 dk'da 1,5 t yapıyorduk.Kale kask bugu . 2011 başında pvp kapandı..Ondan sonra zaten metin2 hevesim kaçtı.Tekrar açıldı tekrar oynadım sırf vakit geçirmek için specialwarı.Efsun botu vs çıktı emek sv olmaktan çıktı.Daha sonra specialwar kapandığında oynadığım pvpleri aradım bulamadım.Bulduklarım da kapanmış.Saltanat oynasaydım keşke arada girerdim . Metin bulunca deliriyorduk .Bu arada ilk SpecialWar'ı oynayan varsa pm atsın veya haberdar etsin dertleşiriz

• 5-6 sene önce başladım 2 sene önce bıraktım yalnız çok fena sarıyodu be arkadaş ortamında felan oynaması manyak zevkli oluyodu hele metin görünce ki sevinç anlatılamaz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ulan ah
    +8 dolumu +9 yaparken yakmıştım bu oyun yüzünden pc nin ekranını kırmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: Freaky Romeo

quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

metin2 ve nostalji mi ? milenyum bebeleri oynuyor o oyunu hemen ne nostaljisi

+1 Ne nostaljisi bu?

Bu aralar açılan konulara çok gülüyorum ya.

Nostalji : Geçmişte kalan güzelliklere olan özlem duygusu ve bu duygunun baskın bir duruma gelmesi, geçmişseverlik, gündedün

Şu an metin2 oynayan tayfanın yaş ortalaması lolden yüksektir.

gg wp easy

Coolsun meeen

• Hatırlayınca baya güldüm şimdi. İtem kopyalama hilesi diye bi olay dönüyodu bi ara. Elemanın biri gelip item kopyalama hilesi öğretiyim mi deyip elinizdeki kılıcı düşürüp kendi alıyodu falan. Bir de GM benzeri nick alıp uzaktan milleti keklemeye çalışmak moda olmuştu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.