Şimdi Ara

DH Metin2'ciler Nostalji (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
8
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi aralar sadece şarkısı için oynamıştım. ilk online oyunumdu benim hayatımı çok değiştirmişti çok eğlenirdim arkadaşlarla oynardım hep.

şimdi oynamıyorum 1 yıl önce bıraktım.
  • of kuzenimle az oynamadık ya. alesta ve tramola varken başladık, sabah akşam oynuyoduk bilgisayar başından kalkmıyoduk, artık en sonunda babam bi bağrındı yasakladı ama biz yine devam ettik, benim hiç sağlam çarım olmadı da kuzen baya yapmıştı, para da yatırdı hatta o, tabi aşırı gizli oynuyoduk, o zamanlar siyah çelik zırh görünce herkes başına toplanıyodu hatta sadece gmlerde vardı en başta, daha sonra millette de gördük yavaş yavaş, gmlerin de aynı şekil başına toplanırdık, bir keresinde ramazanda sooya kırmızı ejder gelmişti, çok güzeldi ama ya, ben de geçen seneye kadar pvp falan oynadım da hiç çakmıyorum efsundan ya, çok iyi bilen varsa yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadir.Can

Zorba01 ve R6 li zamanlarinda oynamistim. Nerde o eski m2. birakali bi hayli oldu. R6 banlandiktan sonra ZafeR6 yi kurmustu. ve Eye4you o zamanlar efsaneydi

Daha fazla inkar edemeyecegim +1 :( ilk acildigi zamanlar oynamistim.alesta tramola vardi.daha sonra yakamoz acilmisti.liseliydik tabi nerde o gunler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

quote:

Orijinalden alıntı: Nadir.Can

Zorba01 ve R6 li zamanlarinda oynamistim. Nerde o eski m2. birakali bi hayli oldu. R6 banlandiktan sonra ZafeR6 yi kurmustu. ve Eye4you o zamanlar efsaneydi

Daha fazla inkar edemeyecegim +1 :( ilk acildigi zamanlar oynamistim.alesta tramola vardi.daha sonra yakamoz acilmisti.liseliydik tabi nerde o gunler..

Ben 8. siniftaydm oyuna basladgmda okullarin
    ilk acildgi zamanlardi yanilmiyorsam. simdi lise
    bitti gecen yil :) ilk zamanlarin tadi baska

• Oyuna ilk başladığımda birinci 70 lvldi:) Eye4You efsaneydi,2 sv vardı.İlk hortlak dişini Eye4You da görmüştüm o zaman dibim düşmüştü :)Gerçekten çok güzeldi o zamanlar
  • 2008'e doğru başlamıştım ilk zamanlardı heralde toplasan 10 server vardı.Artemiste az mı oynamıştım.O zaman çok sağlam oyun rekabet falan balık tutuyodun + basma itemleri düşüyodun dolu vs. çok zevkliydi hele arkadaşla oynardık gece 2lere kadar.Fakat şuan hala hesabım var doğrusunu söyliyim üzerine 100 tllik yatırım yaptım çünkü herkes yang çekmiş kısacası mahvettiler oyunu bakalım server birleşmesi falan hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

İlkokullu veletler doluşmuş foruma.

Ben Liseye gidiyorum.Sen biraz adam olsan senden küçük olanı korur velet demessin.
  • Bende 6. Siniftami ne oynamistim. O zaman ki zevki hic birsey vermiyor artik. Hele bide bayrak savaslar vardi. Kim ayarliyordu bilmiyorum ama o kadar zevkli birsey yoktu. 500vs500 gibi kalabalik savaslar oluyodu. Tabi beni 60-70 leveller tekte aliyolardi. Simdi acip oynayasim geldi pvp serveri

• Bu metin2 esprileri nereden geliyor sanıyorsunuz. Hadi beyler inkar etmyin 6-7 yıl önce bu forumun %80'i metin2 oynuyordu. Ayrıca "ben EdiLEE'yim."
  • Ben de bırakalı 4 sene oldu.Ne yalan söyleyim hayatımda en çok etkilendiğim ve eğlendiğim oyundu.R6 zamanında oynuyordum.Çelik zırh felan yoktu tabi R6da da yoktu gm ile R6 vs atarken gmlerin giydiği zırh ne oyle ya felan diyorduk.65levelde bıraktım harcadığım parayı satarak karşıladım.
  • Meğer dh de ne çok metin2 ci varmış.Bende 2007 de başlamıştım arkadaşla beraber bizim evde internet yoktu o zaman hep onlara gider metin2 oynardık.Sonra ertesi yıl eve internet aldık yaptığım ilk şey metin2 yi indirmek oldu.O kadar mutluydum ki gözüm kararmıştı artık.Ondan başka birşey düşünemez olmuştum.Rüyalarıma giriyordu.Sürekli ticareti, + basıcağım itemleri, skilleri, lonca savaşlarını vs düşünüyordum.Balık tutardık, maden kazırdık, maymun zindanından madalyon düşürmek için kaç saatlerimizi verirdik.Bütün lonca toplanıp köy basardık boss kesmeye çalışırdık.O kadar eğlenceliydi ki, o kadar bağlanmıştım ki oyuna artık gerçek hayatla sanal hayatı birbirine karıştırır olmuştum.Bide bu oyunun eşsiz müzikleriyle birleşince özellikle 1.köy müziği.Lwl biraz artınca ve altınıza zırhlı atı çekince artık SO ya gitme vaktiniz gelir of sabah erkenden kalkar akşama kadar so da kestiğimi hatırlarım saatlerce sonra akşam oldumu köye gidip yan charla pazar kurar ben ise ticaretime bakar, vs atar yada sohbet ederdik.Bir sürü anım var komik, acısı, tatlısı neyse hüzünlendim bir an için zaman çabuk geçiyo.Biraz fazla yazdım heralde okuyan olur mu acaba.Neyse hepinize iyi geceler

• ağlarım lan yapmayın şu müziği bi açtım aklıma AÇ KIRMIZI YABAN DOMUZLARI geldi ne arardım onları görev için
  • Nostajjik sayılabilecek oyun ultimadır ben bu oyunda dönen muhabbeti başka hiçbir oyunda görmedim ! bilen bilir bilmeyen itaat eder hatta biyad eder.

• metin 2 ve nostalji

• Ben o oyunu beta denemeleri yapılırken oynamıştım. Çok az insan vardı, ozamanlar tek bir server vardı, beta sürüm kapatılacağı duyurulduğunda oyuncular köy meydanında zırhlarını çıkararak eylem yapmıştı çıplak eylem Öle işte başlarda iyiydi aslında ama sonrasında oyun öldü tabi.
  • beyler bu metin2de lonca savaşından başka birşey yok mu?80 90lar lvller amele gibi 1. köyde 2. köyde neyse artık anca vs atıyorlar.başka bir numarası yok mu bu oyunun?
  • Gerçekten tam bir efsaneydi ortaokuldayken oynardım ama ben Metin'e Us serverinde başlamıştım.Yani Birleşik Krallık'ın oyunuydu.Baya bir Türk vardı orda.Orda 41 lvl yapıp Türk Metin'e geçmiştim.Ama sonradan silah paralarının uçması,hileler vs. oyun bozdu bıraktım.
  • merhaba,

ben de sıkıldım artık charımı satmak istiyorum..

Alesta da 91lvl ZİHİNSEL itemli char..

özellikleri şöyle:

FULL İTEMLİ OLARAK VERİLECEKTİR.+6 mavi çelik +9 partizan triton,coşku ayakkabısı sersemlikli şahin kalkan +9 mor yakut kolye full efsunludur.
    İtemlerim hakkında ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz...
    Alesta mavi bayrak 91 lvl zihinsel
    karakter ihtar bile almamıştır. Zaman ayıramadığımdan dolayı satıyorum.
    skiller 4p(ruh vuruşu/siddetli vuruş/güçlü vuruş/güçlü beden.
    1g(kılıç darbesi)
    donuşumü p son seviyededir.
    biyolog görevleri tamamlanmıştır (lider notu dahil)
    at evcillestirme son seviyedir (10)
    kırmızı ve sarı diller master seviyesindedir.
    ender bulunan beyaz aslan bineği dahi mevcuttur (25 oyun saati)

ilgilenen olursa mesaj atabilir.. ya da nerede satabileceğim hakkında fikir ve görüşlerinize açığım ..

• İlk Tuva'da başlamıştım. Ne günlerdi bea, fena sarıyordu.

EDİT: Tramola olabilir. 2. serverden başlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 26 Şubat 2014; 18:25:14 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.