Şimdi Ara

DH Metin2'ciler Nostalji (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
8
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiler bilir zorro yu ;)

• Beyler bunun 3. Sü çıkacak mı? Yapımcıların siteye baktım tık yok. Knightın 2.si çıkıyormuş belki bununda çıkar

• Toplu block alanı
  • Ah ah o eski günler duygulandım ulan. Yörükte oynardım. Az mı abanoz az mı dolu az mı kdp az mı mavi yaktık.

Ben oynadığım zamanlar Yörükte +9 abanozlar 400mdi 4-5t lik çarım vardı. Şimdi 1t etmez.

Sarı bayrak idim, arkadaşlar diye bir okçu ninja ile bir sura vardı. O ikisinin vs sini neredeyse tüm Yörük beraber izlemiştik.

Impossible ile Yananın vs leri... Duygulandım Bu dediklerim 3 sene önceydi. O zamanlar şimdiki gibi velet kaynamıyordu. Hatta 30 küsür yaşındaki eniştem ile beraber oynardık. Yan çarlar ile at madalyonu söz yüzüğü falan toplardım. Bir keresinde 8 lvl çar ile hava bk düşürmüştüm Off ulan offf. Silahçıdan AH-Yu ya kadar pazar kurulurdu. Klasik sarı bayrak mottosu : Ah-yu nun oraya gel.

Lise 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 8 Aralık 2012; 19:10:11 >

• Metin2'yi şimdiki ergenlerin oynadığı Metin2'den ibaret sanan dar zihniyetliler trollemesin şu konuyu
    Ya da her şeyi grafikten ibaret sananlar
  • LoL'u duymadiniz mi o zaman? Simdi de gw2 var mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

metin2 ve nostalji mi ? milenyum bebeleri oynuyor o oyunu hemen ne nostaljisi

+1 Ne nostaljisi bu?

Bu aralar açılan konulara çok gülüyorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -{Dül Dül}-

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

ediLee
    roney

En son 85 olmuştum sonra hesap sınırsız yedi. Şuan elimde yedek 61 level var. Hatıra olarak saklıyorum.

Azraili az kesmedik.

oha ... Edilee senin hesabin miydi ?

Dago daha sonra gecti edilee yi de . Sen adamin adini mi kopyaladin yoksa ?

Yok öylesine yazdım. Alesta'da az karşılaşmadım ediLee ile. Roney bizden yani mavi bayraktı. EdiLee ilk önce sarı idi baya sonralar kırmızı oldu. roney o zamanlar 70 level falandı bende 40 leveldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Metin2'yi şimdiki ergenlerin oynadığı Metin2'den ibaret sanan dar zihniyetliler trollemesin şu konuyu
    Ya da her şeyi grafikten ibaret sananlar

+1907

• 10 Levele kadar oynamıştım oyunu , Oyunu çok beğenmiştim ortamda yavaş yavaş olucaktı galiba ama Kotalı kullanınca o zamanlar , Cs oynamak zorunda kaldım
  • Forumun yarısı o zamanlar msn deydi. yarısı knıght metin2 deydi. diger yarısı hackırlık peşindeydi. çok az kısmıdı çok kültürlü bilgili ama bir o kadarda eğlenceli ve teknolojiyi yakından takip eden insanlardı. işte o yakından takip edenler sımdı metin2 cilere premıum satıyor vatan computerlarda çalışıyor ve en önemlisi teknolojiyi ülkemize tanıtan insanların başında geliyor.
  • Aslında yeni server açıldığında başlanılabilir. Yeni açılan serverde ergenlerden olmaz.
  • metin 2 yi arkadaşlarımla oynarken ki zevki ne lol de alabildim nede başka bir oyunda... metin 2 deki ticaret yapmak kadar eğlenceli muhteşem birşey yok oyuna hile ve ilkokullular girince tabii herşey b*k oldu . ama metin 2 saçma diyen bi insan gerçekten salak oldugunu düşünüyorum oyun o kadar zekice hazırlanmış ki oyundaki ticaret aşırı güçlü..
  • Oha lan müzik ağlattı resmen. Ne oynardım bee.
  • İlkokullu veletler doluşmuş foruma.
  • Ninjadan korunma taşı +6 5000k
  • Oyuna ilk başladığım zamanlarda kız sandığım biriyle evlenecektik.Gelinlik damattan dedi.Smokin ve gelinliği aldım.Verde foto çekeyim dedi.Verdiğim gibi kaçtı.

En son geçen yıl girdim.Oyunun içine sı*mışlar.
  • Bu oyuna ilkokul 4.sınıfta başladım manas serveri vardı o zamanlar o serverde şaman açmıştım skil bilmiyordum statü bilmiyordum giyotin pala düşürdüm seviye 10 yazıyordu internet kafede oynuyordum o zaman evde internetim yoktu uzun uğraşlar sonucu 10 levele geldim ama takamıyordum silahı çıldıracaktım bir abiye sordum savaşçı olman lazım dedi savaşçı yap o zaman dedim ve yeniden başlaman gerek dedi şok geçirmiş gibi oldum

Grifonda başlamıştık o zaman biraz daha tecrübeliydik madalyon kasıyordum birisi 12 tane madalyona 5m veriyim dedi hemen ağzımın suyu düştü normalde 150k ederi vardı tanesinin tice koydum verdim o sırada 1 yang hilesi yaptı o çoçuğa iyi sövmüşümdür sonra araştırdm kendi uğraşlarımla 1 yang hilesini buldum çok kişinin hakkına girdim 6.sınıfa geçtiğimde multihack 5.5 mi ne çıkmıştı item çalma hilesi vardı o zamanlar çelik çok zor bulunurken 150m ken 1 haftada 150m yapmıştım m satıcılarında 150m 60 tl felandı item çala çala ulan ne salakmışım diyorum egolarım yüzümden o kadar kişiden küfür yedim küfür ettim ve dahası hakkına girdim umarım hepsi hakkını helal eder.

• günde 14 saat oynuoyrum iyi çarlar yaptım sattım şu an 82 lv bi çarım var olympusta ara sıra giryom hatta aklıma geldi şimdi girip atı besleyim ölmesin :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.