Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.578
Cevap
180
Favori
560.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 2.2.2025)
Giriş
  • ben nicehash quickminer ile kazım yapıyorum (aslında kazım gücümü kiralıyormuşum). madencilikten anlamayan birine böyle kolay bir şekilde kazım yapabilecek başka önerileriniz var mıdır acaba? tek kart ile kazım yapıyorum, rtx 3060.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

ben nicehash quickminer ile kazım yapıyorum (aslında kazım gücümü kiralıyormuşum). madencilikten anlamayan birine böyle kolay bir şekilde kazım yapabilecek başka önerileriniz var mıdır acaba? tek kart ile kazım yapıyorum, rtx 3060.

Bu işin en basiti aslında Hive OS ama tek kart ve sistem kullanımı olduğunda herhangi bir miner (TREX, PHOENIX vb.) dosyası indirilip, virüs programı varsa istisnalara ekleyip, cüzdan bilgilerini de içerisine ekleyerek ilgili dosyayı çalıştırılabilir.

https://github.com/trexminer/T-Rex/releases

*Dediğim gibi virüs programı veya duruma göre Windows virüs olarak algılar.

*AMD-NV her ikisi için de durum benzerdir. Birçok miner dosyası bulunuyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 23 Haziran 2021; 18:50:9 >

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Ooo trex GitHub’a geri mi döndü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Ooo trex GitHub’a geri mi döndü?

Samimi olayım Windows tarafıyla pek işim oluyor denemez.  Ama süreçleri biliyorum tabii ki.

Bundan dolayı kaldırılmış mıydı olarak sorayım? Takibimde olmadığından ve Hive OS ilgi alanım olduğundan durumlar böyle.

• Konuyu sekizinci sayfadan beri takip ediyorum, yazılanların %90'ını anlamıyorum. Meselâ trex'in GitHub'a geri dönmesini vay be helâl olsun adama, vefalıymış nidalarıyla karşıladım. Ekran kartım 6800 XT, umarım iyi etmişimdir.

• https://videocardz.com/newz/msi-launches-cmp-50hx-miner-with-3584-cuda-cores-and-10gb-gddr6-memory

MSI launches CMP 50HX MINER with 3584 CUDA cores and 10GB GDDR6 memory

• arkadaşlar özelden bana yardımcı olabilecek birisi var mı? havuz kurulumu vs

Şaka değil mi?

Hocam hem mining yaparken oyun oynasam bişey olurmu 3070 kullanıyorum

• quote:

Şaka değil mi?

Şaka gibi ama gerçek.

@run...rabbt Gaming ve mining sistemlerim ayrı olduğu için net bir şey diyemiyorum. Bugüne kadar hiç denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Sadece mining gücü düşer oyun oynadığınız süre zarfında.

• quote:

Şaka değil mi?

Nvidia LHR kartları boşuna mı çıkardı, bunları satmayı planlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Genelde Mining için yapılan OC, oyun performansını azaltıyor, bazı oyunlar açılmıyor mesela CS-GO için oynayacağım kartta miner'ı kapatsam bile restart etmem gerekiyor, yoksa açılmıyor.

MSRP 500 USD filan olmazsa berbat bir kart. 2060 Super alsan daha, iyi 225 watt 45 Mh şaka mı. 4 yıllık P 104-100 bile daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 25 Haziran 2021; 2:56:12 >
  • Nvidia'nın göstermelik yaptığı işlerden biri daha.Oyunculara şirin gözükmek için çıkardılar ama fiyat düşmeden hangi akıl sahibi alır bunu/bunları ?

@Nicholai Hel

Arkadaşım var mining konularıyla ilgisi olmayan,sürekli derdi bize salın şu işleri vs diye.RX 5700 'ü var adamın, ben de mundar oluyor o kart senin elinde, çalıştır biraz eline üç beş geçsin diye takılırdım.Yeni yeni kazmaya başladı,öğrettik herşeyi.Yakında rig kurar eminim :)

Siz yavaş yavaş, oyun oynamazken kazın 6800XT ile,zehri bir alın sonrasına bakarsınız. @Nicholai Hel

• DRAGUT kullanıcısına yanıt
    Bunlar OC olmayan spec değerleri, OC yapınca hem power düşecektir hem de hashrate artacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eksi273_kelvin kullanıcısına yanıt

OC yapsanda değişmez 30HX, 1660S in eşdeğeri ,kazdığı max 31mh. Youtube'da Red Panda'nın incelemesi var bakabilirsiniz.

Önemli olan f/p değeri.Fiyatı düşmedikçe kimse para-mara vermez bunlara.

Şu anda 4k ya 1660Super alınabiliyor diyelim, aynı para olsa bile vermem çünkü 1660S ekran kartı olarak kullanılabilir,2.el değeri var. Bunu 3-3,5 dan vermeli ki bir işe yarasın..

30HX için olan İncelemeye baktım evet haklısınız, yalnız şu da var, maks 700Mhz VRAM OC yapılabilmiş kullanılan chip sebebiyle mi yoksa kart üreticisi kaynaklı mı bilmiyorum ama bana az geldi, elimdeki Ventus 2X 3060 ile +1100 Gigabyte 3070 Vision ile +1500 stabil OC yapabiliyorum. Maks 31.5 görülen hashrate 1-2 MH yukarı çekebilirdi daha fazla OC yapılabilir olsaydı.

Son olarak bu kartların fiyatlarını aşağıya çekmediği sürece mantıklı değil evet ama fiyatlandırma için piyasadaki fiyat değişimlerinin oturmasını bekliyor olabilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok be hocam, ne ilgim var ne bilgim. Bilgisizliğin çözümü var da, ilgi olmayınca onun çaresi yok. Çevremdeki arkadaşlar da söylüyor, oyun oynamadığın zamanlarda mining yap diye. Oyun oynamadığım zamanlarda bilgisayarı kapatıyorum ben, Elon Musk enerji tasarrufum sebebiyle bir şeyler öder diye bekliyorum.

• Aslında sırf paradan dolayı değil,bitcoin sonrasında ethereum çıktı çıkalı ilgim vardı teknolojilerine,yakından takip ediyordum.

Yeni kartlarla haşır neşir olmak,kutularını açmak,oc değerleri ,bunların takibi... vs çok hoşuma gidiyor,parası da yanında güzel bir cabası.

Mesela bu sayede ilk defa linuxla meşgul oldum,pandeminin de yardımı oldu bu konuda.Evde tıkılı kalmasam belki de hiç bulaşmayabilirdim.

Arkadaşlarla hakkında konuşacak,kritik yapacak yeni bir mevzu doğdu,bu da başka bir yönü.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.