Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vril--Ege Üniversitesi Elektrik Elektronik-Hazırlık
  • Bilgisayar Mühendisliği kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

Arkadaşlar Yıldız Teknik Makine yazdım fakat 2.5 Puanla kaçtı o yüzden Ege Elektrik Elektronik geldi.

Yıldız Elektrik yazıcaktım fakat sadece elektrik olduğu için yazmaktan çekindim sizce doğrumu yapmışım seneye YTÜ Elektrik yada Makineye geçebilirim.
    Sizce EGE E.E nasıldır ?

dostum yapabileceğin en kötü hatalardan birini yapmışsın. keşke dönüşü olsa.

EEM orta ve yuksek gerilim konularında sınırlı ve giriş niteligindeki dersleri okurken EM enerji dağıtımı, aydınlatma, yüksek gerilim ve enerji iletimi gibi dersleri hem teori hem pratikte alır. Ayrıca imza yetkisine de sahiptir, EEM'lerde bu yoktur. EM'nin sırtı yere gelmez anlayacagın, piyasada oldukça azdır.
  • dallas44 - İtü elektronik ve haberleşme mühendisliği - hazırlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcip

quote:

Arkadaşlar Yıldız Teknik Makine yazdım fakat 2.5 Puanla kaçtı o yüzden Ege Elektrik Elektronik geldi.

Yıldız Elektrik yazıcaktım fakat sadece elektrik olduğu için yazmaktan çekindim sizce doğrumu yapmışım seneye YTÜ Elektrik yada Makineye geçebilirim.
    Sizce EGE E.E nasıldır ?

EEM orta ve yuksek gerilim konularında sınırlı ve giriş niteligindeki dersleri okurken EM enerji dağıtımı, aydınlatma, yüksek gerilim ve enerji iletimi gibi dersleri hem teori hem pratikte alır. Ayrıca imza yetkisine de sahiptir, EEM'lerde bu yoktur. EM'nin sırtı yere gelmez anlayacagın, piyasada oldukça azdır.

nasıl yani şimdi Elektrik mühendisliği Elektrik-Elektronik'ten daha mı üstün

• quote:

quote:

quote:

Sizce EGE E.E nasıldır ?

Arkadaşın dediği tam olarak doğru olmasa da doğruluk payı var. Ben olsam yıldız elektrik tercih ederdim. Sadece elektrik olması kötü bir görünse de aslında değil. Elektrik sektörü oldukça geniş ve sektör elektrik elektronik yerine düz elektrik mezunu olan adamı alma eğilimi gösterebilir.

Ama bir elektrik elektronik mühendisi de elektrik alanında çalışabilir.

Ben yıllar önce sırf elektrik-elektronik olsun diye gazi yazmıştım itü elektrik yerine, yazık ettik. İtü etiketinden mahrum kaldık.

Ama yıldız etiket olarak çok üstün bir okul değil. Yine de ege'den daha üstün bence etiket olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

quote:

quote:

Sizce EGE E.E nasıldır ?

Arkadaşın dediği tam olarak doğru olmasa da doğruluk payı var. Ben olsam yıldız elektrik tercih ederdim. Sadece elektrik olması kötü bir görünse de aslında değil. Elektrik sektörü oldukça geniş ve sektör elektrik elektronik yerine düz elektrik mezunu olan adamı alma eğilimi gösterebilir.

Ama bir elektrik elektronik mühendisi de elektrik alanında çalışabilir.

Ben yıllar önce sırf elektrik-elektronik olsun diye gazi yazmıştım itü elektrik yerine, yazık ettik. İtü etiketinden mahrum kaldık.

Ama yıldız etiket olarak çok üstün bir okul değil. Yine de ege'den daha üstün bence etiket olarak.

evet dediğiniz gibi yıldızda çok iyi bir okul değil açıkçası özellikle sağda solda okuyan öğrenci yorumlarınıda görmem biraz etkiledi.
    Ege ile YTÜ arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum teknik okul olması dışında ama bu sene tekrar Sınava giricem İTÜ elektrik tutarsa yatay geçiş yapabilirim

• Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Çevre Mühendisliği 2. sınıf terk
    Sakarya Üniversitesi - Makine Mühendisliği yeni başlayacak

Kısaca, çevre'den ayrılmış makine mühendisi adayıyım. Çap yapabilirsem elektrik elektronik mühendisi adayı da olabileceğim. :)
  • Niğde Üniversitesi-Makine Müh. 3. Sınıf
  • Selçuk, Bilgisayar mühendisi adayı :)
  • Thk Makine ekle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anonymous. - İ.T.Ü. - Makine Mühendisliği - 1.Sınıf
  • Einstein - Boğaziçi Üniversitesi - Makine Mühendisliği - Hazırlık
  • keke yaz benide. FATİH EEM (İNG)
  • bende katıliyim aranıza.

ikinciRAVEN - Karabük Üni. - Mekatronik Mühendisliği
  • celal bayar makina
    ekle beni hacı
  • I3y_I3urak - THK Üniversitesi Uçak Mühendisliği - Hazırlık
  • KKopru ~ Gazi Üniversitesi ~ Endüstri Mühendisliği [ 2013 ]

Hayırlı Olsun Bakalım...
  • zeyl- osmaniye korkut ata üni. - enerji sistemleri müh. - 3.sınıf
  • ODTÜ - Bilgisayar Muhendisligi. Hazirlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.