Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hannibal

quote:

Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]

quote:

Arkadaşlar bende Mühendis adayıyım inşallah DGS ile Elektronik Müh. kazanmayı deniyeceğim ileriki senelerde.Sizin aranızdada varmı DGS den gelen intibakta olanlar ?

Ben DGS ile geldim. Allah'a şükür intibakı geçtim. Şimdi makina müh. 3. sınıf öğrencisiyim. İnşallah sende kazanırsın

Profilinde Trabzon yazıyo Katü yemi gittin DGS ile ? Hocaların tutumu falan nasıldı?

Trabzon memleketim. K.T.Ü. mezunuyum. Erzurum'u kazandım DGS ile. Hocalar bize "siz intibak öğrencisisiniz, günde en az 6 saat ders çalışmanız lazım" derdi. Ama ben kendimi hiç te o kadar kasmadım. Normal bir öğrenci gibi ders çalıştım. İntibakı geçemem diye karamsarlığa kapılmadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende Mühendis adayıyım inşallah DGS ile Elektronik Müh. kazanmayı deniyeceğim ileriki senelerde.Sizin aranızdada varmı DGS den gelen intibakta olanlar ?

Ben DGS ile geldim. Allah'a şükür intibakı geçtim. Şimdi makina müh. 3. sınıf öğrencisiyim. İnşallah sende kazanırsın

Profilinde Trabzon yazıyo Katü yemi gittin DGS ile ? Hocaların tutumu falan nasıldı?

Trabzon memleketim. K.T.Ü. mezunuyum. Erzurum'u kazandım DGS ile. Hocalar bize "siz intibak öğrencisisiniz, günde en az 6 saat ders çalışmanız lazım" derdi. Ama ben kendimi hiç te o kadar kasmadım. Normal bir öğrenci gibi ders çalıştım. İntibakı geçemem diye karamsarlığa kapılmadım

Ne mutlu sana inşallah kazanıp intibak derdini geçerim.DGS den çok intibaktan korkar oldum

• benim neyim eksik cnm beni de ekleyin

Kocaeli Üniversitesi
    İnşaat Müh. 5.sınıf

hayırlısı ile 1ay sonra mezunum
  • benide ekleyin

kocaeli üniversitesi elektronik ve haberleşme mühendisliği 2.sinif
  • Hiç Z.K.Ü lü yok galiba beni de ekleyin bari . Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Makina Müh. 4. Sene 3. Sınıf , İstanbul Yeditepe Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı 1. Sınıf Terk .
  • quote:

Makina okuyan arkadaşlar "ısı transferi" dersiyle aranız nasıl?

Pek derslerle alakam yok, devam zorunlulugu yuzunden derslerde bulunuorum :D konsantre sorunu çekiorum ama ısı transferi guzel bir ders her ne kadar çalışmayan biri için zor da olsa hoşuma gitmio deil , en son kanatları fln işliyordu hoca, benim de ilgimi çekti donanımla fln ilgili oldugum için , benim big typhoon u (işlemci sogutucusu) sokup goturdum hoca hayran kaldı bu da öle bi enstantane , bu sene ilk alışım , ilk alışımda verme şansımda var , termo-akış-mukavemet 4. kez tekrar a dogru gidiyor , şayet ısıyı ilk alışımda verirsem çok gülerler bana herhalde . Sabah 9,30 itibariyle takım tezgahları dersim var hala ayakta olmak, kendini bilmez olmak bence de bi muhendis e yakışmayan hareketler arkadaşlar , kızmayın yatıorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomex -- 21 Aralık 2006; 4:58:42 >

• Beni de ekler misiniz

fkay elektrik&elektronik müh.
  • DoKuZuNCuKaPI Jeoloji Mühendisi
  • Ben de bu odaya üye olmak istiyorum, EMO da üyesiyim zaten

Elektrik Mühendisi-YTÜ mezunu (2002)
  • Yıldız Teknik Üniversitesi // Elektrik Müh. // Doktora // Arş. Gör.
  • eskili gazili, yeni hitit üniversiteli; en doğrusu çorum KİMYA MÜHENDİSLİĞİ 3. sınıf. alttan bu dönem dif.denk. alıyoz.
  • benide ekleyin yıldız elktronik ve haberleşme müh 2. sınıf..
  • Y.T.U inşaat müh. 1.sınıf benide ekleyin arkadaşlar..belki iş ararken referans olur dimi ama??
  • lise 2 fen Gelecek mesleği bilgisayar mühendisliği
  • 6 senede zar zor da olsa bitirdim.
    uludağ üni.
    makine müh.
    ısı tekniği ve tesisat opsiyonu
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiLdGuNmAn -- 27 Aralık 2006; 10:30:43 >
  • Divanidestan Elektrik - Elektronik Muh 3 ( SAU)
  • ben de ege makina mühendisliği 3. sınıfım

hemi de termodinamik-enerji opsiyonlu
  • Ahmet Özçelik (Morph_in) - İnşaat Mühendisi Niğde Üni. 4,5 bitiyo inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morph_in -- 28 Aralık 2006; 1:04:23 >
  • elek elek. müh 5. sene 4. sınıf tamam kabul ediyorum cok calısmadım
  • Bu kadar inşaatçı olması güzel.....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.