Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silesian University of Technology 2. sınıf inşaat mühendisliği bölümü.Eklersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRHaS -- 15 Aralık 2006; 21:58:03 >
  • Merhaba benide eklermisiniz ben lise son bilgiyarlı muhasabe okuyorum
  • Kocaeli elektrik müh. 5 :)
  • Ankara Üni. Elektronik Müh. 2. sınıfım..

Beni de listeye eklerseniz sevinirim
  • İ.T.Ü. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 2 BUÇUKUNCU SINIF
    (Elhamdulillah)
  • Arkadaşlar bende Mühendis adayıyım inşallah DGS ile Elektronik Müh. kazanmayı deniyeceğim ileriki senelerde.Sizin aranızdada varmı DGS den gelen intibakta olanlar ?
  • bende adayım =)
    Kocaeli üni. Makina müh. 1. snf
  • bende bende..
    süleyman demirel üniversitesi makina mühendisliği bölümü II. sınıf öğrencisiyim arkadaşlara başarılar dilerim
  • Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4.Sınıf

cmpe.emu.edu.tr
  • ŞİMDİ ARKADAŞLAR BİZİM İNŞAAT FİRMASINA İNŞAAT MÜHENDİSİ ARIYORUZ AUTOCAD İ İYİ BİLMESİ LAZIM ŞUAN VİLLA İNŞAATIMIZ BAŞLAYACAK. İLGİLENEN ARKADAŞLAR
    metay@metay.com.tr
    0216 435 53 39 - 435 55 40
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Arkadaşlar bende Mühendis adayıyım inşallah DGS ile Elektronik Müh. kazanmayı deniyeceğim ileriki senelerde.Sizin aranızdada varmı DGS den gelen intibakta olanlar ?

Ben DGS ile geldim. Allah'a şükür intibakı geçtim. Şimdi makina müh. 3. sınıf öğrencisiyim. İnşallah sende kazanırsın
  • beni de ekleyin lütfen
    Hacettepe maden müh. yükseklisans 3.yıl
  • selam beyler bende kocaeli üniversitesi metalurji ve malzeme muhendisliği 3.sınıfım ekleyin benide
  • ne çok inşaatcı varmış forumda .Tabii kız olmayınca bölümde sizde verdiniz kendinizi foruma değil mi .
  • trakya üniversitesi inşaat müh...3. sınıf...benide ekleyin...
  • İTÜ makina mühendisliği 3. sınıfım üzerimden sınawlar geçio cok yoruldum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Arkadaşlar bende Mühendis adayıyım inşallah DGS ile Elektronik Müh. kazanmayı deniyeceğim ileriki senelerde.Sizin aranızdada varmı DGS den gelen intibakta olanlar ?

Ben DGS ile geldim. Allah'a şükür intibakı geçtim. Şimdi makina müh. 3. sınıf öğrencisiyim. İnşallah sende kazanırsın

Profilinde Trabzon yazıyo Katü yemi gittin DGS ile ? Hocaların tutumu falan nasıldı?

• AyBuBi
    Metalurji ve Malzeme Müh. ITU Yüksek Lisans
  • maşallah maşallah mühendis beylere bakın
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.