Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışanlar acaba ortalama maaşlarını da yazabilirler mi ?

Bizim gibi hazırlananlara yol gösterir..

Çünkü bu devirde artık mesai saatlerine filan deil de parasına bakıyor..
  • Yıldız - İnşaat Mühendisliği 4. sınıf
  • KOU endüstri mezunuyum (2003)
    Aday diilim, oldum Alırsınız beni de listeye ama di mi?
    Bu arada herkese iyi bir sene ve hayırlı, keyifli bir bayram diliyorum..
  • ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ -4 ...

ARKADAŞLAR HAYRINA ALTTAN ALDIĞIM SAYISAL MANTIK LAB. I İÇİN PROJEMI HAZIRLAMAMA YARDIM EDECEK BİRİ VAR MI? OTURSAM UĞRAŞSAM KENDİM YAPARIM AMA İNANIN ZAMANIM YOK(ALTTAN ÇOK DERS VARDA)... YARDIMCI OLMAK İSTEYEN VARSA PM ATSIN...
  • bende warım millet ç.ü. makine müh. 1.sınıf
  • beni unutmayınız efendim. i.k.ü ing. elektronik müh. 2.sınıf
  • selam muhendis genclık
    geçmiş bayramınızı mubarek olsun.
  • ya ben öleyim ya ksu de okuyorum bir halt öğrenmiyorum seneye elektrik-elektronik mühendisi olacam ama tık yok bilgi sıfır mesleğe ilgi sıfır ee sonuç ne olacak benim halim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix -- 3 Ocak 2007; 20:14:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezginerten

ŞİMDİ ARKADAŞLAR BİZİM İNŞAAT FİRMASINA İNŞAAT MÜHENDİSİ ARIYORUZ AUTOCAD İ İYİ BİLMESİ LAZIM ŞUAN VİLLA İNŞAATIMIZ BAŞLAYACAK. İLGİLENEN ARKADAŞLAR
    metay@metay.com.tr
    0216 435 53 39 - 435 55 40

arkadaşlar bakın !!Biraz geç kalmışım gerçi ekleyeyim başlığa

Bu arada herkesten özür dilerim boşladım biraz burayı 1 haftadır burdaydım ama bu seferde tembellik ettim eklemedim üye olmak isteyen bütün arkadaşları ekliyeceğim yavaş yavaş...
  • benide ekleyiver,
    kocaeli elektrik mühendisliği,, hocalarım sağolsun 5.sınıftayım,, onlar olmasa bitiriyodum..
    neyse bu yıl bi aksilik olmazsa haziran temmuz gibi mezun olurum heralde..
  • çevre mühendisi
  • kocaeli üniw. bilgisayar mühendisliği 2. sınıf

• Benide ekleyin bakim..Yıldız Teknik Üniv.Harita Mühendisliği mezunuyum..Haritacı arkadaşlara elimden gelen yardımı edebilirim..
  • benide ekleyin arkadaşlar..

Elektirik Mühendisi arada lazım oluyo :)
  • ya arkadaşlar ben bilg.müh. ilk sınıfım ama üniversitemi değiştirmek istiyorum (saınırım bununadıyatay geçiş oluyo )... ben nası yapıcamo geçişi, sınava mı giriliyo, kime başvuruluyo, ne yapılıyo, bunun da kontenjanı oluyo mu???
  • beni de ekleyin ben de elektrik-elektronik mühendisiyim...
  • kısmetse 2hafta sonra makine mühendisi olup aranısa katılcam =)
  • Arkadaşlar herkes kayıt için mail atarken bu kadar mühendisiz (ya da mühendis adayı) ama ortada konu yok.

Okumakta olan arkadaşlar ne yapmak isterler bitirince? Neden mühendislik yazdılar? Umduklarını buldular mı ya da bulabileceklerini düşünüyolar mı? Nedir düşündükleri?
    Bitirenler ne yapıyorlar? Nerdeler? Hedefler neler? Askere gidecek misiniz kaçmak için yüksek mi yapcaksınız? :) vs vs

Sorular varsa iş falan filan ne bileyim işte herhangi konuda onları da paylaşabiliriz.

önce ben başlıyim okul geçen sene bitti ankara SIEMENS te elektronik müh. olarak çalışıyorum şu anda. Askere gitmemek için :) yüksek lisansa başlıcam bu dönem vs şimdilik bu kadar.

Anlatın bakalım.. (paylaşımlarınızı bekliyorum)
  • makina müh.burslu---tobb etü

hazırlık

lütfen benide ekleyin
  • elektrik-elektronik müh.-burslu ........ ODTÜ-Kuzey Kıbrıs Kampusu.....benide ekleyin

bi de bu okula kesinlikle gelmenizi tavsiye etmem cok sıkıcı, dağ başına kurmuşlar bi okul, cok b***ktan yani,

biz bi hata yaptık başkaları yapmasın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.