Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23972398239924002401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim eski aracim 2008 model 110luk orjinal 95 bin km de 25e sattim.. Suanki aracimda 2012 110luk orjinal 27binde 31.750 aldim... Piyasayi yukari cekiyorlar dikkat edin. Iyice arastirin.. 5664 e mesaj da atabilirsiniz kazasi, km bilgisini ogrenmek icin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Benim eski aracim 2008 model 110luk orjinal 95 bin km de 25e sattim.. Suanki aracimda 2012 110luk orjinal 27binde 31.750 aldim... Piyasayi yukari cekiyorlar dikkat edin. Iyice arastirin.. 5664 e mesaj da atabilirsiniz kazasi, km bilgisini ogrenmek icin..

Plakayi attik 150 bin temiz oynanmamis arac sahibinden 2007 model cift surgu kapi 2 adet carpma var ama fiyat yok umarim ufak biseydir yarin sabah gidecegiz anadolu yakasinda tanidik ustada yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim eski aracim 2008 model 110luk orjinal 95 bin km de 25e sattim.. Suanki aracimda 2012 110luk orjinal 27binde 31.750 aldim... Piyasayi yukari cekiyorlar dikkat edin. Iyice arastirin.. 5664 e mesaj da atabilirsiniz kazasi, km bilgisini ogrenmek icin..

2008 mis hocam arac bu bir degerlendirin isterseniz
    ORJİNAL FULL + FULL CONNECT
    İlan No: 202418768
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-orjinal-full-plus-full-connect-202418768/detay

• Bu durumlar tartisilir valla, bence pahali, km cok yuksek daha dusuk olanlar var hemen hemen ayni fiyata, onlardan da saglamini bulup filtre edeceksi ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu durumlar tartisilir valla, bence pahali, km cok yuksek daha dusuk olanlar var hemen hemen ayni fiyata, onlardan da saglamini bulup filtre edeceksi ...

Arac bulamadik dogru duzgun babamda 25 bin tl var 23-24 arasi bisey bakiyor bin tl kalsin diyor.
    Bende, araba 1 defa alinir km dusuk al diyorum dinlemiyor. Yillardir ford transit kullandi merakini alamadi arac senede 3 defa memlekete gidecek sirf bu yuzden ticari aliyor bana kalsa ben ford almam focus harici pek araclarini sevmem acikcasi ama adam illa connect diyor bir arkadasinda varmis 75 lik olani ove ive bitiremedi kanina girdi babanin.

• Arabanın enjektörlerine muhakkak baktırın. Ben yandım siz yanmayın. Bu arabaların en hassas yeri enjektörleridir ve çok pahalıdır. Tanıdık veya iyi bir pompacıya götürün enjektörlerine baktırın. Zaten o sağlamsa fazla para tutacak bişeyi kalmıyor, bu arabaların motorları çok dayanıklı oluyor. 412 binde hiç motoru inmemiş connect gördüm. @sinan3405
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamza Tzortzis

Arabanın enjektörlerine muhakkak baktırın. Ben yandım siz yanmayın. Bu arabaların en hassas yeri enjektörleridir ve çok pahalıdır. Tanıdık veya iyi bir pompacıya götürün enjektörlerine baktırın. Zaten o sağlamsa fazla para tutacak bişeyi kalmıyor, bu arabaların motorları çok dayanıklı oluyor. 412 binde hiç motoru inmemiş connect gördüm. @sinan3405

Araca 23.200 tl verdik kabul etmedi yarin pazara goturecekmis satamassa arayacak. Bende yeni bir connect buldum 100.000 de kaza bela yok muayne yeni 4 lastik yeni 24 bin dedik belki bir miktar daha dusebilir 2008 model. Enjektorler bir cok dizel aracin pahali malesef.

• Arkadaşlar aileme ait 2011 110 ps Connect var ve bugün malesef küçük bir talihsizlik yaşandı. Seyir halindeyken öndeki aracın attığı taş. camı çatlattı. Kasko, araba satılacak diye yaptırılmamıştı :( Cam, resistanslı olanlardan (üzerinde çizgiler gözüküyor zaten) ve pahalıdır diye düşünüyorum. Daha önce cam değiştiren ya da bu konuda fikri olan var mı?
  • Serviste rezistansli cam fiyatı 600 liraydi ama yan sanayi daha uygun fiyata bulunabilir..

• Cümleten iyi geceler ... bende bu aracın niyetine girdim 110 PS GLX 2009 model yeni kasa bir aracı gözüme kestirdim .. herşeyi ile full durumda bütün özellikler mevcut araçta herhangi bir boya kazası da yok, fiyat 28.000 , fiyat ve araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.. Onur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onresk

Cümleten iyi geceler ... bende bu aracın niyetine girdim 110 PS GLX 2009 model yeni kasa bir aracı gözüme kestirdim .. herşeyi ile full durumda bütün özellikler mevcut araçta herhangi bir boya kazası da yok, fiyat 28.000 , fiyat ve araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.. Onur.

Bizde bu hafta aldik daha 3 gun oldu 2008 model 150 bin km tek elden aile kullanmis bagaj kapaginda onemsiz bir boya var 4 lastik continaltel 0 bakimlari ve diskleri degismis 23.200 e anlastik 110 glx olani arac guzel yakiti biraz var gidisi guzel hatta ilk denememde clioya nal toplarti araci babama aldik aile kalabalik olunca araci ve fiyati bakimindan connect oldu. Bende yeni kasa ibiza var onun kadar gidiyor arac ilk izlenimim böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

quote:

Cümleten iyi geceler ... bende bu aracın niyetine girdim 110 PS GLX 2009 model yeni kasa bir aracı gözüme kestirdim .. herşeyi ile full durumda bütün özellikler mevcut araçta herhangi bir boya kazası da yok, fiyat 28.000 , fiyat ve araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.. Onur.

Bizde bu hafta aldik daha 3 gun oldu 2008 model 150 bin km tek elden aile kullanmis bagaj kapaginda onemsiz bir boya var 4 lastik continaltel 0 bakimlari ve diskleri degismis 23.200 e anlastik 110 glx olani arac guzel yakiti biraz var gidisi guzel hatta ilk denememde clioya nal toplarti araci babama aldik aile kalabalik olunca araci ve fiyati bakimindan connect oldu. Bende yeni kasa ibiza var onun kadar gidiyor arac ilk izlenimim böyle.

Yorumunuz için teşekkür ederim , peki benim belirttiğim araçta yeni kasa ve full donanım olması sebebiyle mi bu kadar yazılmış fiyat acaba , pazarlık yapacağız tabi ki , sizce ne kadar teklif etmeliyim , ilk arabam olacak o yüzden düzgün bir araç bulunca kaçırmak istemiyorum .. yorumlarınız benim için çok değerli tekrardan teşekkürler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

quote:

Saygılarımla.. Onur.

Yorumunuz için teşekkür ederim , peki benim belirttiğim araçta yeni kasa ve full donanım olması sebebiyle mi bu kadar yazılmış fiyat acaba , pazarlık yapacağız tabi ki , sizce ne kadar teklif etmeliyim , ilk arabam olacak o yüzden düzgün bir araç bulunca kaçırmak istemiyorum .. yorumlarınız benim için çok değerli tekrardan teşekkürler..

Hocam ben en az 15 connect gittik baktik 3 hafta icinde %80 nin km oynak cikti geriye kalan %20 ise insaatci araci cikti duzgun ailen kullanilmis olan aracida aldik km fazla olsada.
    Mesela arac ilk yil 50 bin km yapmis 2. Yil arac 58 binde 3. Yil 90 binde sorgularda boyle gariplikler var 2. Yil muayneye gitmeden km inmis asagi.
    Plaka sorgusu mutlaka yapin hatta benim yaptigim bir kac aracta adamlar direk km ile oynamis 2009 yilinda 40 binde 2010 yilinda 100.000 binde 2011 yilinda 60 binde arac kansiz Allahsiz bir cok adam ile tanisma firsati buldum ve gozumun icine baka baka yalan soylediler. Hatta plakayi kapatmis bazilari aradim sorgu yapacagim dedim plakayi bilmiyorum diyen bile oldu.
    Allah yardimcin olsun 2. El connect bulmak cok zor. Kimse ustune alinmasin km dusuren adamin cenneti olmaz arkadas

• sinan3405 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyelerinizi dikkate alacağım yarın şahıs ile telefonda görüşerek şase numarasını isteyeceğim(plaka değişme durumlarında çıkan sonuçlar şaşırtıcı olabiliyor) ve sorgulamasını yapacağım herhangi bir olumsuz durum görmezsem, fiyatında da anlaşırsak bu aracı istiyorum nasipse.. Teşekkür ederim..
  • quote:

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım yarın şahıs ile telefonda görüşerek şase numarasını isteyeceğim(plaka değişme durumlarında çıkan sonuçlar şaşırtıcı olabiliyor) ve sorgulamasını yapacağım herhangi bir olumsuz durum görmezsem, fiyatında da anlaşırsak bu aracı istiyorum nasipse.. Teşekkür ederim..

Rica ederim. Umarim hayirlisi olur. Bol sans.

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Serviste rezistansli cam fiyatı 600 liraydi ama yan sanayi daha uygun fiyata bulunabilir..

Ben 800 liranın üzerinde diye hatırlıyordum

• iyi günler connect için lastik önerisi yapar mısınız acaba ?hangi marka model iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

iyi günler connect için lastik önerisi yapar mısınız acaba ?hangi marka model iyidir

Goodyear Efficientgrip Performance..

• quote:

quote:

iyi günler connect için lastik önerisi yapar mısınız acaba ?hangi marka model iyidir

dediğiniz modellere baktım bazılarında h t v xl ve compact olmak üzere 5 seçenek var bunların hangisini almak lazım peki?
  • quote:

quote:

quote:

dediğiniz modellere baktım bazılarında h t v xl ve compact olmak üzere 5 seçenek var bunların hangisini almak lazım peki?

üstündeki lastik 95 t modeliymiş yazdığınıziöin teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23972398239924002401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.