Şimdi Ara

DH Nükleer Enerji Destekçileri Derneği [747 Destekçi] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
58
Favori
138.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Türkiyede nükleer enerji santralini yapacak teknoloji nerde ? ya yönetecek eğitime sahip çalışanlar ? biz kendi savaş helikopterimizi ürettik diyoruz helikopterin bilgisayari amerikadan geliyor zaten ne kaldı helikopterde baska , sen kasayı yapıyorsun adamlar çalıştıracak anakart işlemciyi takıyor aynı şey , türkiyede nükleer enerji santrali yönetebilecek ne ekip var ne teknoloji , anca ülke dışından uzman ekipler getirtilip yapılır bu iş yoksa 1 sene kalmaz patlar o santral .

Evet. Zaten bu şekilde olacak

Aksini söyleyen yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Bu neyin kafası acaba?

N Ü K L E E R S A N T R A L

• Nükleer enerji eğer bir kaza olmazsa zararlı mı ?
  • amerikada var,almanyada var, ingilterede var, çinde var,rusyada var,japonyada var,kore de var.....

bence istanbula bile 2 tane yapılmalı ,artanı dışarı satılmalı.
    kablolarda %50 si zayi olmamalı.
  • Ekle
  • Bende Nükleer Enerjinin ülkemizde olması gerektiğini savunuyorum.
    Şuan farkında değiliz ama ileride farkına vardığımızda çok geç olacak en nihayetinde bir nükleer tesisin hizmete girmesi yanlış bilmiyorsam 20 yılı bulan bir süre...

GreenPeace Türkiye de nükleer yapılmasın diye elinden geleni yapıyor, bu oluşumun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sürekli telefonla arıyorlar hangi ülke ve kimler tarafından finanse edildiklerini bilmiyorum ama niyetlerinin iyi olmadığı kanaatine vardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

Bende Nükleer Enerjinin ülkemizde olması gerektiğini savunuyorum.
    Şuan farkında değiliz ama ileride farkına vardığımızda çok geç olacak en nihayetinde bir nükleer tesisin hizmete girmesi yanlış bilmiyorsam 20 yılı bulan bir süre...

GreenPeace Türkiye de nükleer yapılmasın diye elinden geleni yapıyor, bu oluşumun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sürekli telefonla arıyorlar hangi ülke ve kimler tarafından finanse edildiklerini bilmiyorum ama niyetlerinin iyi olmadığı kanaatine vardım.

Defalarca şikayetimden sonra aramalarını tüm hızla arttırdılar. Malum isteğinize saygı yok her şeye karşılar kişisel haklara bile.

Greenpeace in çıktığı ülkelerde bile bir dolu nükleer santral var ve bunların nimetlerinden yararlanıyorlar. 1 saat elektrikleri kesilsin ortalığı yıkarlar vs.. vs.. Nefret ettim Greenpeace denen pisliklerden
    normalde aklıma bile gelmezler. Milletten zorla para almak için istekleri dışında sürekli arıyorlar insanları.

Nükleere karşı değilim, adam gibi kullanmazsan evdeki her şey tehlikeli burada anlatmakla bitmez. Her şeyin yolu yordamı var. Nükleer atıkları saklamanın yollarıda var, Kimsenin pislik yapmasına gerek yok.
    Bu Greenpeace in çıktığı ülkelerde kaç tane santral var? Kaçı kapanmış? Kaç nükleer silah var? Cevaplanması gereken çok soru var (tabi önce kendileri cevaplayacaklar)

• Ekle
  • Ekle
  • Ekle

• Ekle hocam.
  • ben de katiliyorum.her ilde 1 adet olmali. uskudar kisikli da yasiyorum. buraya da 1 tane yapilmali.

• beni de ekle
  • Gelecek Nükleer`de. Benide ekleyiniz.
  • Fikrimi ileride değiştirirsem kesinlikle eklerim buraya fakat şuanki düşünceme göre Nükleer enerjinin olması gerektiğini düşünüyorum, ama çoğu kişininde belirttiği gibi emin ellerde. Emin ellerde bile olsa riski olan bir iş, fakat diğer ülkeler yapıp bizi sömürebilecek gücü elde ettikleri halde biz neden yapmayalım.
  • Türkiye'de nükleeri destekleyen saf morondur, net.

"Gelecek nükleerde" diyenler neyin kafasını yaşıyor sorabilir miyim? Gelecek geri dönüşümdedir. Cidden ne kadar bilgisiz olduğunuz çok belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 24 Temmuz 2014; 5:09:35 >
  • Ekle

• Şu anda bazı ülkelerde santraller kapatılırken biz neden daha yeni açıyoruz?Türkiye bir deprem ülkesi olduğu halde neden böyle tehlikeli yapıların kurulmasına izin veriliyor?Atıkları saklayabilecek yeterliliğe sahipmiyiz?Santralde çalışabilecek nitekli elemanımız var mı?

• beni de yazar mısın...
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.